e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

NCTF® LIFTING

Természetes biostimulációs eljárás

Gyors és egyszerű eljárás

Látványos és klinikailag igazolt eredmények

Minimális bevérzés, ödéma előfordulhat

Nctf® lifting

Az orvosesztétikai iparág egyik legnevesebb és legrégebbi laboratóriuma, a francia FILORGA alkotta meg az NCTF 135HA készítményt. A 21. század egyik legkiválóbb bőrminőség javító termékének nevezik az esztétikai piacon. Az NCTF 135HA anyag 5mg/ml nyi, nagy töménységű lineáris szabad hialuronsavat és 59 revitalizáló összetevőt tartalmaz, továbbá 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation) gondoskodik a bőr megújításáról.

Miért speciális?

Minimális fájdalommal jár

360%-os bőrminőség javulás

+132% hidratált, tónusosabb bőr

+144% ragyogás: egyenletesebb arcszín

+52% homogenitás

-43% halványabb ráncok, szarkalábak

-59% kisebb pórusméret

Hogyan működik?

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanúsítvánnyal rendelkező orvosesztétikai eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy a bőr megfelelő –dermis- rétegébe juttassa az NCTF 135HA-t, így lehetővé teszi a kontrollálható és gyors alkalmazást. A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből /pengeszerű mini tűből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. Szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és juttatja be a hatóanyagokat. A hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt tartalmazó anyag pontosan és egységesen, fájdalom nélkül ritka esetben minimális fájdalommal- jut a megfelelő helyre. (Ideális eljárás a hagyományos hyaluronsavas feltöltéstől ódzkodó páciensek számára is!

Hogyan zajlik az Nctf® lifting kezelés?

Megtisztítjuk, fertőtlenítjük és lehámlasztjuk a páciens bőrét, majd érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A készítményt a NANOSOFT™ eszköz segítségével a bőr felső irharétegébe juttatjuk. Ezt a lépést ismételjük 2-3mm-enként a teljes kezelendő területen. Nagyon aprólékos és precíz munka, a beadási mélység tökéletesen kontrollált, ezért a páciens által megtapasztalt kellemetlenség , fájdalom, érzékenység is minimális. Ezzel a speciális NANOSOFT™ módszerrel és az NCTF 135HA –polirevitalizációs- töltőanyaggal a legérzékenyebb, legkisebb arcterületek is elérhetőek. A száj körüli dohányzó ráncok, a felső és alsó szemhéj / külső szemzug , nyaki redők és a kézfej ráncai is kezelhetőek. A kezelés időtartama megközelítőleg 40-50 perc. Javasolt kezelésszám: 3 kezelés javasolt 3 hét különbséggel, majd fenntartó kezelés fél évente 1 alkalommal.

Kezelés utáni teendők

Erős izzadás kerülése 48 óráig

Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig

Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig

Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése 2-3 hétig

Szauna, napozás és szolárium használata 2-3 hétig tilos

Alkohol tartalmú italok fogyasztása kerülendő a kezelést megelőző és követő 48 órán belü

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Túlérzékenység hialuronsavra vagy az egyéb alkotóelemekre

Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség

Terhesség, szoptatás esetén

Retinolos vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen

Keloid hajlam (kóros sebgyógyulás)

Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség

Véralvadásgátló készítmények szedése

Egyéb ránctalanító, injekciós kezelés után 2 héttel végezhető csak a kezelés

Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül

Súlyos cukorbetegség

Rossz, legyengült fizikai vagy egészségi állapot, folyamatban lévő fertőzés

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI Plus eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

ERDEI DÓRA, GYÓGYSZERÉSZ

Budapest

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI Plus eljárásra.”

K. ERZSÉBET, NYUGDÍJAS

Debrecen

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”
T. ATTILA, CÉGTULAJDONOS

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”