e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

COG szálazás

FTC mono/screw szálakhoz képest erőteljesebb!

Horgas szálszerkezetének köszönhetően rögzítjük az emelést!

Akár 1.5- 2 évig tartó eredmény!

Miért speciális?

FTC szálaknál erősebb szál típus

Jól kombinálható egyéb más feltöltésekkel

Azonnali eredmény, azonnali emelő hatás érezhető

Fogazott szálak, melyek 100%-ban biokompatibilisek

Hogyan működik?

A COG szálakkal történő beavatkozás 50-60 percet igénylő eljárás. Az FTC szálakhoz hasonlóan felszívódnak , de hatásuk jelentősebb, arcemelő/arcfeszesítő eredményük látványosabb. Kevesebb szálat használunk, melyek horgas szerkezetüknek köszönhetően rögzítik az emelést. A kezelendő arcterületet Lidocain injekcióval érzéstelenítjük, jellemzően a fül közelében. Mindezek után behelyezzük a szálakat, mely kisebb érzékenységgel vagy kellemetlenséggel járhat. Általában 2/3 szál kerül oldalanként behúzásra, melyek bemeneti pontjait ún. steril ragtapasszal lezárjuk. Eltávolításuk minimum 12 órával később ajánlott. A kezelés megkezdésekor beadott érzéstelenítő hatása 2-3 óráig is kitarthat, így kérjük ezidő alatt kerüljék az evést vagy a beszédet. A beavatkozás utáni napokban ajánlott a jéggel hűtés, a C vitamin szedése, illetve a megfelelő folyadékbevitel. 1-2 hétig kerülendő a szauna, szolárium, uszoda, sport (hajlongás!), fogászati beavatkozások, illetve 2-3 hónapig az arcmasszázs. Pácienseinknek javasoljuk, hogy smink nélkül és frissen mosott hajjal érkezzenek –kezelést követően 24-48 óráig ugyanis nem ajánlott a sminkelés, hajmosás. Továbbá érkezés előtt akár 1 órával bevehető a páciens által preferált fájdalomcsillapító.

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Állandó töltőanyag (pl. szilikon vagy aranyszál) mellé

Anaphilaxia esetén

Antibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók, mintpedig véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység. Mindezek (általánosságban) 2-14 napon belül eltűnnek. Javasolt a kezelés után kapott utóregeneráló krém használata, illetve Arnica Montana kapszula-golyócska szedése. Továbbá a kezelés után 2 hétig kerülni kell az erős napsugárzást, sportot, uszodát, szoláriumot, szaunát, illetve kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat (pl.gyökérkezelés, tömés).

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”