e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

BIOSZÁLAS LIFTING

20-40 percig tartó beavatkozás, hosszantartó eredmény!

Biztonságos beavatkozás, Gyors regeneráció

Az év bármely időszakában alkalmazható.

100% szövetbarát és biológiailag lebomló esztétikai szálak.

Bioszálas lifting

AZ EGYIK LEGTERMÉSZETESEBB ELJÁRÁS BŐR FESZESSÉGÉÉRT!100% biokompatibilis, biológiailag elbomló, szövetbarát szálak !FTC (Fine Thread Contour), másnéven BIOSZÁLAS LIFTING manapság az egyik legújabb/ legtrendibb technika, melynek segítségével a laza bőrszövetek feszesítését és liftingelését érjük el a kollagén termelésének stimulálásával, a helyi mikrovérkeringés élénkítésével és a bőr alatti regenerációs folyamatok aktiválásával. A szálak összetevője poli dioxanon illetve poli glikolsav. (Orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz.)

Miért speciális?

20-40 percig tartó beavatkozás, hosszantartó eredmény!

Biztonságos beavatkozás, Gyors regeneráció

Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!

Orcán, tokán, nyakon, homlokon alkalmazható

Rövid – csupán pár napos – lábadozási idő után élvezheti ragyogóbb bőrét.

Hogyan működik?

FTC (Fine Thread Contour), másnéven BIOSZÁLAS LIFTING manapság az egyik legújabb/ legtrendibb technika, melynek segítségével a laza bőrszövetek feszesítését és liftingelését érjük el a kollagén termelésének stimulálásával, a helyi mikrovérkeringés élénkítésével és a bőr alatti regenerációs folyamatok aktiválásával. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. (Orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz.) Az eljárás alkalmas az arc kontúrozására; az arc, a nyak, toka területén. Speciálisan vékony és rövid, biológiailag felszívódó szálakat használunk, melyek a bőrbe történő elhelyezést követően általában 6-9 hónap alatt szívódnak fel teljesen. A szálak mélyebb bőrrétegbe történő húzása regenerációs folyamatokat, illetve a sebgyógyulás mechanikai stimulálását indítja be, majd a szövet összehúzódik, a feszesítési folyamat bekövetkezik. Az FTC eljárás során behelyezett vékony szálak megtámasztják a szöveteket, fokozatosan fejtik ki feszesítő és kollagén-termelő hatásukat. Egyéntől függően szükséges lehet az ismétlés ( 50 éves kor felett ), jellemzően az első beavatkozást követő 2-3 hónap elteltével, majd a teljes felszívódás után ( 6-9 hónap ).

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést megelőző személyes konzultáción bőrgyógyász kolléganőnkkel megállapításra kerül a páciens számára optimális bioszál mennyiség – ennek arányában módosulhat az általánosan megállapított “Áraink” menüpontban szereplő ár-, majd annak egyeztetése és beleegyezése után megkezdjük a beavatkozást. Az eljárás költségének rendezése minden esetben a kezelés befejezésekor -a felhasznált anyagok tekintetében- történik.

AZ ELJÁRÁS MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ!

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Állandó töltőanyag (pl. szilikon vagy aranyszál) mellé

Anaphilaxia esetén

Antibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók, mintpedig véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység. Mindezek (általánosságban) 2-14 napon belül eltűnnek. Javasolt a kezelés után kapott utóregeneráló krém használata, illetve Arnica Montana kapszula-golyócska szedése. Továbbá a kezelés után 2 hétig kerülni kell az erős napsugárzást, sportot, uszodát, szoláriumot, szaunát, illetve kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat (pl.gyökérkezelés, tömés).
“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”