e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

SKINBOOSTER

Gyors

akár ebédidőben, 20-30 perc alatt elvégezhető kezelés

Kombinálható

önmagában is látványos, de más orvosesztétikai kezelésekkel is biztonságosan kiegészíthető

Innovatív

újgenerációs anti-aging eljárás

Látványos eredmény

már az első kezelés után megújul a bőr

Természetes, mégis látványos bőrmegújító kezelést keres?

A SKINBOOSTER kezeléssel rövid idő alatt nagy mértékben javítható a bőr minősége, hidratáltsága és feszessége. MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ!

Miért speciális?

kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat egyaránt tartalmaz, melyek stabilizálásához nem használnak fel kémiai adalékanyagokat

egyedi tulajdonságai révén jobban ellenáll a lebontási folyamatoknak, ezáltal hosszabb hatást eredményez

a kis molekulasúlyú hialuronsav biztosítja a hidratálást és a kollagénképződés fokozódását, míg a nagy molekulasúlyú hialuronsav felel a lifting hatás kialakulásáért.

anélkül növeli az arc teltségét és feszességét, hogy változtatna az eredeti vonásokon

minimális tűszúrás mellett maximális eredmény

Hogyan működik?

A skinbooster kezelések abban különböznek a klasszikusabb töltésektől, hogy a bőrbe juttatott készítmény a hialuronsavat nem keresztkötött formában tartalmazza. A skinbooster a hialuron mellett számos aminosavat, vitamint is tartalmaz, tehát használatával rejuvenációt, azaz bőrfiatalítást érünk el, illetve az erőteljes antioxidáns hatása mellett védi a bőrt az oxidatív stresszel szemben.Egy kezelés során általában 2 ml hatóanyaggal dolgozunk 4-4 vagy 5-5 pontos technikával. Ezek azok a biorevitalizációs pontok, melyek stimulálásával a teljes arcbőrt kezeljük, mely hatékony megoldás a mélyhidratálásra, a bőrfunkció visszaállítására, valamint a bőr tónusosabbá, rugalmasabbá tételére.

Gyakori kérdések

Az apróbb ráncok eltűnnek, a bőr üdébbé és feszesebbé válik, tömörsége jelentősen
javul. A kezelt területen a bőr hidratáltabb lesz, az öregedés látható jelei enyhülnek.

Tekintettel arra, hogy az anyag az injekció beadását követően azonnal elkezd terjedni
a bőrfelszín alatt, ezért az eredmény már néhány nappal a beavatkozás után látható.
Azonban mivel ez a kollagénindukciós eljárás, ezért hosszú távon fejti ki
igazán stimuláló hatását.

Az optimális eredmény elérése érdekében első alkalommal két kezelés szükséges (egy
hónap különbséggel), majd 6-12 havonta célszerű fenntartó kezelést alkalmazni.

A szúrás helyén ritkán előfordulhat enyhébb duzzanat, bevérzés, mely rövid idő alatt
gyógyul.

fertőzés, gyulladás, lázas egészségi állapot akut, krónikus bőrbetegség, bőrgyulladás aktív herpesz terhesség, szoptatás

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”