e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

GYIK – Infini

Tudjon meg mindent Infini plus kezelésünkről

Legyen szó akár bőrszárazságról, érzékenységről vagy éppen túlzott faggyútermelődésről, aknékról, mitteszerekről, tág pólusokról, az INFINI tökéletes megoldást nyújt a ráncok mellett az évek óta fennálló bőrproblémákra is.

+ - Milyen kezelés az INFINI plus?

INFINI a neve annak a csúcstechnológiás frakcionált rádiófrekvenciás eljárásnak, mely megoldást jelenthet a ráncokra, a feszességét vesztett bőrre és a bőrproblémákra egyaránt, tehát egy igazi „minden az egyben” kezelés.

+ - Hogyan működik az INFINI plus kezelés?

A kezelés során a rádiófrekvencia vékony tűk segítségével frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőr felszíne alá, így kizárólag a koagulációs pontokban jön létre mikrosérülés, míg a szövet többi része sértetlen marad. Mind az energiabejuttatás mélysége és mennyisége, mind pedig az energia sugárzási ideje egyedileg szabályozható.

+ - Kinek ajánljuk az INFINI plus kezelést?

A kezelés tökéletes választás azoknak, akik-természetes módon szeretnének fiatalabbnak tűnni, nem szeretnének ráncfeltöltést végeztetni, hosszú távú hatásra vágynak és szeretnék elkerülni a hosszabb lábadozási időt. Ideális eljárás azoknak is, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen. Ajánlott továbbá aknés, zsíros bőrproblémák esetén, illetve tág pórusok kezelésére.

+ - Hány kezelés szükséges az eredményhez?

Rejuvenáció és ráncok kezelése esetén hatékony eredményt 3 alkalmas kúrával lehet elérni, de már az első kezelés után feszesebb arcbőr érzetet kaphatunk. Aknés hegek kezelése esetén előfordulhat, hogy az eredményességhez 4-5 kezelésre lesz szükség.

+ - Biztonságos a kezelés?

Tekintettel arra, hogy az a folyamat, melynek során az apró tűk bejutnak a bőrfelszín alá, ott leadják az energiát, majd visszahúzódnak, mindössze 0,2 másodpercet vesz igénybe, a kezelés abszolút biztonságos és kiemelkedően hatékony.

+ - Lehet szaunázni INFINI kezelést követően?

A szauna használatot legkorábban 1 héttel a kezelést követően javasoljuk.

+ - Lehet sportolni a kezelés után?

A kezelést követő 1 héten belül célszerű kerülni mindazon tevékenységeket, melyek fokozhatják a vérbőséget (például edzés, alkoholfogyasztás).

+ - Kismamák igénybe vehetik a kezelést?

Terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelés elvégzése nem javasolt.

+ - Kombinálható az INFINI kezelés egyéb eljárásokkal?

Az INFNI nagyszerűen kombinálható Ultherapy mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel – ennek a kombinációnak köszönhetően még látványosabb hatás érhető el.
Amennyiben egyéb energia-alapú kezeléssel szeretné kombinálni az INFINI kezelést, abban az esetben érdemes megvárni, hogy lezáruljanak a kezelést követő regenerációs folyamatok.

+ - Milyen érzés?

Mivel a tűk nagyon gyorsan dolgoznak, ezért a tűszúrások csak kevéssé érezhetők, jellemzően ponthő érzés tapasztalható.

+ - Milyen területek kezelhetők?

Kezelhető a teljes arc, vagy annak bármely területe (homlok, szemkörnyék, szájkörnyék, orca és az áll alatti tokarész), a nyak, illetve a dekoltázs.

+ - Mennyi időt vesz igénybe az INFINI plus kezelés?

Egy kezelés a kezelt terület nagyságától függően körülbelül 30-90 percet vesz igénybe.

+ - Mire lehet számítani a kezelést követő órákban?

A kezelést követően bőrpír és pórus tágulat jelentkezhet a felszínen ejtett mikrosérülések eredményeképp. A kollagén újraépülése miatt pár napig enyhe húzódás előfordulhat, mely teljesen normális bőrreakció.

+ - Milyen hosszú a kezelés utáni regenerálódási idő?

A regenerálódási idő egyéni érzékenységtől függően 1-2 nap, esetleg 1 hét.

+ - KINEK AJÁNLJÁK AZ ULTHERAPY KEZELÉST?

- Nyáron is biztonsággal alkalmazható a kezelés?

+ - A kezelés utána használhatóak a szokásos arcápoló készítmények?

A kezelést követő 24 órán belül a kezelt területet kizárólag tiszta víz érheti.
Kozmetikai termékek (alapozó, korrektor, púder, krémek, stb.) használata a kezelést követő 1-2 napig egyáltalán nem javasolt.

+ - Mikor használható először hidratáló készítmény a kezelt területre?

Hidratáló tartalmú készítmények a kezelést követő 24 óra elteltével használhatók.

+ - Kiválthat allergiát az INFINI kezelés?

Tekintettel arra, hogy a kezelés során hatóanyagot nem juttatunk a bőr felszíne alá, így allergiás reakció nem ismert.

+ - Jobban kell figyelni a bőr fényvédelmére a kezelés után?

Igen. A kezelést követően ajánlott legalább 30-as faktor tartalmú fényvédő krémet használni, kerülni a nagyon erős és direkt napsütést.

+ - Megelőzés céljából is igénybe vehető a kezelés?

Igen, a kezelés biztonságos, mellékhatása nem ismert, ezért már a ráncok kialakulása előtt is hatékonyan alkalmazható. A kezelés eredményeképpen késleltethető az öregedés tüneteinek megjelenése.

+ - Mennyi ideig tart ki a kezelés hatása?

A kezelés hatása hosszú távú, a bőr típusától, állapotától és az otthoni bőrápolási rutintól függően évekig is kitarthat.

“Az arc jövője”