INFINI a neve annak a csúcstechnológiás frakcionált rádiófrekvenciás eljárásnak, mely megoldást jelenthet a ráncokra, a feszességét vesztett bőrre és a bőrproblémákra egyaránt, tehát egy igazi „minden az egyben” kezelés.
A kezelés során a rádiófrekvencia vékony tűk segítségével frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőr felszíne alá, így kizárólag a koagulációs pontokban jön létre mikrosérülés, míg a szövet többi része sértetlen marad. Mind az energiabejuttatás mélysége és mennyisége, mind pedig az energia sugárzási ideje egyedileg szabályozható.
A kezelés tökéletes választás azoknak, akik-természetes módon szeretnének fiatalabbnak tűnni, nem szeretnének ráncfeltöltést végeztetni, hosszú távú hatásra vágynak és szeretnék elkerülni a hosszabb lábadozási időt. Ideális eljárás azoknak is, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen. Ajánlott továbbá aknés, zsíros bőrproblémák esetén, illetve tág pórusok kezelésére.
Rejuvenáció és ráncok kezelése esetén hatékony eredményt 3 alkalmas kúrával lehet elérni, de már az első kezelés után feszesebb arcbőr érzetet kaphatunk. Aknés hegek kezelése esetén előfordulhat, hogy az eredményességhez 4-5 kezelésre lesz szükség.
Tekintettel arra, hogy az a folyamat, melynek során az apró tűk bejutnak a bőrfelszín alá, ott leadják az energiát, majd visszahúzódnak, mindössze 0,2 másodpercet vesz igénybe, a kezelés abszolút biztonságos és kiemelkedően hatékony.
Mivel a tűk nagyon gyorsan dolgoznak, ezért a tűszúrások csak kevéssé érezhetők, jellemzően ponthő érzés tapasztalható.
Kezelhető a teljes arc, vagy annak bármely területe (homlok, szemkörnyék, szájkörnyék, orca és az áll alatti tokarész), a nyak, illetve a dekoltázs.
Egy kezelés a kezelt terület nagyságától függően körülbelül 30-90 percet vesz igénybe.
A kezelést követően bőrpír és pórus tágulat jelentkezhet a felszínen ejtett mikrosérülések eredményeképp. A kollagén újraépülése miatt pár napig enyhe húzódás előfordulhat, mely teljesen normális bőrreakció.
A regenerálódási idő egyéni érzékenységtől függően 1-2 nap, esetleg 1 hét.
Mivel a kezelés nem optikai energiával történik, ezért nyáron is biztonsággal alkalmazható. Természetesen ilyenkor a bőr fényvédelméről fokozottan gondoskodni kell.

A kezelést követő 24 órán belül a kezelt területet kizárólag tiszta víz érheti.
Kozmetikai termékek (alapozó, korrektor, púder, krémek, stb.) használata a kezelést követő 1-2 napig egyáltalán nem javasolt.

Hidratáló tartalmú készítmények a kezelést követő 24 óra elteltével használhatók.
A szauna használatot legkorábban 1 héttel a kezelést követően javasoljuk.
A kezelést követő 1 héten belül célszerű kerülni mindazon tevékenységeket, melyek fokozhatják a vérbőséget (például edzés, alkoholfogyasztás).
Terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelés elvégzése nem javasolt.

Az INFNI nagyszerűen kombinálható Ultherapy mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel – ennek a kombinációnak köszönhetően még látványosabb hatás érhető el.
Amennyiben egyéb energia-alapú kezeléssel szeretné kombinálni az INFINI kezelést, abban az esetben érdemes megvárni, hogy lezáruljanak a kezelést követő regenerációs folyamatok.

A kezelés hatása hosszú távú, a bőr típusától, állapotától és az otthoni bőrápolási rutintól függően évekig is kitarthat.
Igen, a kezelés biztonságos, mellékhatása nem ismert, ezért már a ráncok kialakulása előtt is hatékonyan alkalmazható. A kezelés eredményeképpen késleltethető az öregedés tüneteinek megjelenése.
Igen. A kezelést követően ajánlott legalább 30-as faktor tartalmú fényvédő krémet használni, kerülni a nagyon erős és direkt napsütést.
Tekintettel arra, hogy a kezelés során hatóanyagot nem juttatunk a bőr felszíne alá, így allergiás reakció nem ismert.