HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS injekcióval

Minőség, Tartósság, Természetesség !

A svájci Teosyal-Teoxane a volumennövelés titka, évek óta nagy sikerrel és megelégedéssel használjuk legkülönbözőbb hyaluronsavjait!

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Hogyan működik?

Kezelésünkkel kíméletes módon töltjük fel a ráncokat, hegeket, szarkalábakat. A hyaluronsav gél állagának köszönhetően kitölti és ennek köszönhetően csökkenti vagy eltünteti a nasolabiális redő , a glabella és egyéb más arc/nyak területen található ráncokat. Érzéstelenítés után megkezdjük eljárásunkat, és a speciális mikrotű használata segíti a legpontosabb szúrást, hogy a kontúrok helyreállítását elvégezzük.  Kezelést követően a páciens folytathatja napi rutinját, ritka esetben számolni kell zsibbadás, duzzanat következménnyel. Pár napig tiltott az erős izzadást igénylő sportok, szauna, szolárium alkalmazása.

  • Svájci töltőanyag: a minőség záloga!

  • 15-30 percig tartó beavatkozás, azonnali eredmény!

  • Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!

  • Orcán, orr melletti redőben, nyakon, homlokon, szemöldökráncban, száj körül és szájban alkalmazzuk

  • Felületes és mély ráncok kezelése

  • Töltőanyag típustól függően 6-18 hónapnyi tartósság

  • Természetes hyaluronsav alapú, gél töltőanyagok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

JELENTKEZZEN MOST INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

“A Nu Medical Orvosesztétikában fájdalom nélkül, szinte észrevétlenül szabadultam meg az orromtól induló mély ránctól! A lányom is igénybe vette a hyaluronsavas feltöltést és ő is nagyon elégedett az eredménnyel! Mi megtaláltuk a számunkra tökéletes megoldást!”

Varga Lívia és Szilvi, Békéscsaba

“A Nu Medical oldalán található videó győzőtt meg arról, hogy kipróbálom én is a feltöltést! Az orrom feletti redők teljesen kisimultak, jó újra a tükörbe nézni!”

P. Attila, Budapest

“Nem vagyok híve a természetellenes anyagoknak, ezért választottam a hyaluronsavas injekciózást! Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, a szám kontúrosabb, teltebb lett!”

Vali, nyugdíjas könyvelő, Miskolc