e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS injekcióval

15-30 percig tartó beavatkozás, azonnali eredmény!

Felületes és mély ráncok kezelése

Töltőanyag típustól függően 6-18 hónapnyi tartósság

Természetes hyaluronsav alapú, gél töltőanyagok

Hyaluronsavas ráncfeltöltés injekcióval

Minőség, Tartósság, Természetesség !

A bőr az idő előrehaladtával veszít feszességéből, hidratáltságából, ami egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása.A hyaluronsav (is) felelős a bőr rugalmasságáért, ellenálló képességéért, így maga a ráncfeltöltés és volumenpótlás erre a problémára ad megoldást. Szem előtt tartjuk a természetes arányok megtartását, az eredeti arcformát, a szigorú tudományos kutatásokat, a csúcsminőséget és a páciensek elégedettségét.

Miért speciális?

Európai töltőanyag: a minőség záloga!

15-30 percig tartó beavatkozás, azonnali eredmény!

Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!

Orcán, orr melletti redőben, nyakon, homlokon, szemöldökráncban, száj körül és szájban alkalmazzuk

Felületes és mély ráncok kezelése

Töltőanyag típustól függően 6-18 hónapnyi tartósság

Természetes hyaluronsav alapú, gél töltőanyagok

Hogyan működik?

Kezelésünkkel kíméletes módon töltjük fel a ráncokat, hegeket, szarkalábakat. A hyaluronsav gél állagának köszönhetően kitölti és ennek köszönhetően csökkenti vagy eltünteti a nasolabiális redő , a glabella és egyéb más arc/nyak területen található ráncokat. Érzéstelenítés után megkezdjük eljárásunkat, és a speciális mikrotű használata segíti a legpontosabb szúrást, hogy a kontúrok helyreállítását elvégezzük. Befecskendezés után nemcsak teltebbé tesszük az arcot, hanem idővel a test természetes kollagénújratermelődését is serkenti. Az egyéni eredmények függnek a bőr állapotától, életmódtól,az életkortól, anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől. A legtöbb páciens esetében 8-10 hónapig látható az eredmény.

AZ ELJÁRÁS MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ!

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Lidocain- vagy egyéb allergiát feltétlenül jelezni kell a kezelőorvosnak

Aktív herpesz esetén

Állandó töltőanyag (pl. szilikon vagy aranyszál) mellé

Anaphilaxia esetén

Véralvadási probléma, diabétesz esetén

Antibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók; véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés,érzékenység, égő érzés, szájtöltés esetén apró duzzanatok/csomócskák. Mindezek (általánosságban) 2-14 napon belül nyomtalanul eltűnnek. Javasolt a kezelés után 2 hétig kerülni az erős napsugárzást, sportot, uszodát, szoláriumot, szaunát, illetve kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat (pl.gyökérkezelés, tömés).

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI Plus eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

ERDEI DÓRA, GYÓGYSZERÉSZ

Budapest

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI Plus eljárásra.”

K. ERZSÉBET, NYUGDÍJAS

Debrecen

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”
T. ATTILA, CÉGTULAJDONOS

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”