e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

APTOS SZÁLAS KEZELÉS

Az eljárás egyedülálló és eltér a hagyományos kezelésektől.

Már az első kezelés után szembetűnő eredményeket nyújt.

A felépülési idő rendkívül rövid és kényelmes.

A kezelés hatására a bőr feszesebb, kontúrosabb és fiatalosabb lesz.

Miért speciális?

Természetes

Látványos eredmény egyetlen kezelést követően

Minimális felépülési idő

Sebészeti beavatkozás nélküli lifting hatás

HOGYAN MŰKÖDIK?

A kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, ennek köszönhetően minimalizálható az esetleges kellemetlenség.

Az eljárás során használt szálak steril csomagolásban érkeznek, jellemzően kanül segítségével injektáljuk az optimális bőrmélységbe és behelyezésükkel jelentős szövetmegújító hatás érhető el az érintett területen. A kollagéntermelés fokozódása és a javuló mikrokeringés következtében feszesebbé, kontúrosabbá és fiatalosabbá válik a kezelt terület.
Az eredmény hosszú távon – akár másfél évig – látható.

Hogyan zajlik a kezelés?

Bőr megtisztítása és fertőtlenítése

Érzéstelenítés krém és injekció segítségével

A szálak behelyezése egyénre szabott mennyiségben

Fertőtlenítés

Utóápolás

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók, úgy mint pirosság, bőrduzzanat, viszketés, esetleg enyhe keménység a bemeneti pontnál. Mindezek általában 2-14 napon belül eltűnnek.

Javasolt a kezelés után orvosesztétikai központunkban kapott utóregeneráló krém használata, illetve Arnica Montana golyó szedése.

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet

Aktív akné és egyéb bőrfertőzések

Keloid hajlam

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Szilikon, aranyszál vagy egyéb fel nem szívódó anyag mellé

Anaphilaxia esetén

Véralvadási zavarok

Autoimmun betegségek

Mentális betegségek

Neurológiai betegségek

Daganatos betegségek

HIV fertőzés

Kezelés utáni javaslatok

Néhány napig célszerű kerülni az arc dörzsölését és az erőteljes arcmimikát
Amennyiben szükségesnek érzi, néhány napig ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapító szedése
10 napig javasolt a sport, a szauna és a szolárium kerülése

Masszázs, fogorvosi, szájsebészeti eljárás – az akut eseteket kivéve – 3 hétig kerülendő

“Nem vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak, ezért választottam a Nu Medical Orvosesztétikai Központ Ultherapy gold kezelését, melynek következtében ma már akár 10 évet is letagadhatnék a koromból.”

L. TOTH EDINA, SZAKTANÁCSADÓ,

Budapest

“Kedvesség, profizmus, esztétikus környezet… ezek győztek meg arról, hogy a Nu Medical Orvosesztétikai Központot válasszam. Már az első konzultáció alkalmával éreztem, hogy jó helyen járok! Szakmai hozzáértésük a kezelés során is megmutatkozott, és az eredmény magáért beszél! Élvezem, hogy a tükörből jó pár évvel fiatalabb önmagam köszön vissza reggelente.”
SZATMÁR ZSUZSA

Debrecen

“Ma már a férfiak számára is fontos a jó megjelenés. A Nu Medical Orvosesztétikai Központ olyan eljárást kínál az Ultherapyval, amely vágás, fájdalom, ládadozás nélkül teszi semmissé a rohanó, stresszes mindennapok nyomait az arcon.”
DR. GYÖRGY KRISTÓF, ÜGYVÉD,

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”