e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Bőrminőségjavító kezelések – melyiket válasszam?

Kacérkodsz az orvosesztétikával? Úgy érzed a kozmetikai kezelések már nem nyújtanak megfelelő eredményt számodra, de még nem szeretnél plasztikai beavatkozásokat igénybe venni? Egyre gyakrabban gondolsz arra, hogy milyen jó is lenne, ha egy kicsit halványabbak lennének azok a ráncok? Ha simább, ragyogóbb, egységesebb lenne a bőröd!! VAN MEGOLDÁS! Nem is kevés. A bőrminőségjavító kezelések között nem könnyű eligazodni, ezért mi most megmutatjuk, milyen eljárások érhetők el a Nu Medical Orvosesztétikában, melyik mire jó és milyen hatóanyaggal dolgozik. A következőkben részletesen szó lesz a Nucleofill családról, a különböző Cellbooster és skinbooster anyagokról, a Long lastingról, a Profhiloról és az EJAL40-ről, hogy a számodra tökéletes választást elősegítsük. Ezeknél az eljárásoknál a cél nem a volumennövelés, nem a ránctalanítás és nem a feszesítés, hanem mind a háromból egy kicsi!

Nucleofill (nem hialuronsav alapú)

Mit tud? A booster kezelések többsége hialuronsav alapú; ezzel ellentétben a Nucleofill egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki a hatását. Antioxidáns tulajdonságának köszönhetően azonnal fellép a káros szabadgyökök ellen és semlegesíti azokat. Biorevitalizáló, sejtmegújító hatása révén egyensúlyt teremt a sejtekben, így eredményesen harcol az újabb káros szabadgyökök megjelenése ellen. Hatására a sejtek elkezdenek kollagént, elasztint és hialuronsavat termelni, a bőr sejtjeit pedig természetes megújulásra ösztönzik, fokozzák a bőrtónust, és növelik a hidratáltságot. A kezelés előnye, hogy bőrtípustól függetlenül alkalmazható, mindenkinél hatásos, látványos és tartós eredményt hoz.

Hogyan kell alkalmazni? A Nucleofill anti-aging kezelésre 2-4 hetente kerül sor, általában 3-4 kezelés szükséges. Fenntartó kezelés 3-5 havonta javasolt. Az eljárás ideje mindössze 35-45 perc, lokális érzéstelenítésnek köszönhetően minimális fájdalommal jár. A hatóanyagokat tűvel juttatjuk a bőrbe, ami történhet az 5 anatómiailag meghatározott esztétikai ponton keresztül, több tűszúrással /multi-injekciós technikával vagy kanüllel.

Milyen típusai vannak? Különböző koncentrációkban és sűrűségekben érhető el, melyekből attól függően választunk, hogy mit szeretnénk kezelni vele.

Nucleofill Medium vagy Strong – idősödő, dehidratált, fakó, feszességét vesztett bőrre, akár a homlok, nyak és dekoltázs kezelésére is.

Nucleofill Eye – különleges, mert hatását a szem környékén, akár a szempillavonalhoz nagyon közel is ki tudja fejteni.

Nucleofill Hair – hajhullás és hajritkulás ellen, mely stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.

Mit tud? A svájci Cellbooster család valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát azáltal, hogy bőrünk saját működési folyamataira van pozitív hatással. Az egyedisége a szabadalmaztatott CHAC technológiában rejlik, mely a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az a hosszú távú eredmény érdekében képes legyen további, bioaktív anyagokat is bejuttatni a bőrbe. Ennek köszönhetően a vitaminok és az aminosavak egyidejűleg épülnek be és egyenletesen oszlanak el a hialuronsavval; így alkotva egy complex hatékonyságot. A CELLBOOSTER összetevői, azaz a nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel bőrünk természetes fiziológiájának. A kezelések során csakis olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek alap alkotóelemként a bőrünkben is megtalálhatóak.

Hogyan kell alkalmazni? A komplex szérumot a problémás terület néhány pontján injekcióval vagy fájdalommentes módon mezoterápiás technológiával juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást vált ki. Az eljárás általában 30-40 perc. A kúra tartalma: injekcióval 3 kezelés VAGY fájdalommentes mezoterápiaként 5-6 kezelés. 2-3 hetente ajánlott a kezeléseknek követniük egymást. A fenntartó kezelés igény és szakemberi javaslat szerint.

Milyen típusai vannak?

Cellbooster® LIFT – az idősödés jeleinek kezelésére, LIFTINGELÉSRE. Feltölti a lágyszövetet, megelőzi az oxidatív stresszt, mélyen hidratál, stimulálja a kollagén termelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását, kiegyenlíti a bőr textúráját, kezeli az aknés bőrt is. Kiváló a plasztikai sebészeti beavatkozások előtt is. A nem keresztkötött hialuronsav lánc tartalmaz E-, C- és B2-vitamint, biotint és ötféle aminosavat.

Cellbooster® GLOW – táplálja, mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a HIPERPIGMENTÁCIÓT. Helyreállítja a dermisz szerkezeti egységét, semlegesíti a szabadgyököket és csökkenti a keratózis hatásait. Gyulladásgátló és öregedésgátló formula. A nem keresztkötött hialuronsav mellett C-vitamint, biotint, és hatféle aminosavat tartalmaz.

Cellbooster® SHAPE – csökkenti a helyi zsírdepókat és zsírlerakódásokat. ZSÍRBONTÓ HATÁSÚ. Csökkenti a vízvisszatartást, megszünteti a duzzanatot, javítja a mikrokeringést és a hidratálást. Nem csak testre, hanem az arc „fogyasztására” is alkalmazható; kezelhető vele az orca, toka, nyak, dekoltázs is. A hialuronsav, aminosavak és vitaminok mellett L-karnitint tartalmaz.

Skinbooster (hialuronsav alapú, kis és nagy molekulasúlyú hialuronnal)

Mit tud? A skinbooster kezelésekkel rövid idő alatt nagy mértékben javítható a bőr minősége, hidratáltsága és feszessége. A skinbooster anyagok kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat egyaránt tartalmaznak, melyek stabilizálásához nem használnak fel kémiai adalékanyagokat. A kis molekulasúlyú hialuronsav biztosítja a hidratálást és a kollagénképződés fokozódását, míg a nagy molekulasúlyú hialuronsav felel a lifting hatás kialakulásáért. A skinbooster a hialuron mellett számos aminosavat, vitamint is tartalmaz, tehát használatával rejuvenációt, azaz bőrfiatalítást érünk el, illetve az erőteljes antioxidáns hatása mellett védi a bőrt az oxidatív stresszel szemben.

Hogyan kell alkalmazni? Egy kezelés során általában több ml hatóanyaggal dolgozunk 4-4 vagy 5-5 pontos technikával. Ezek azok a biorevitalizációs pontok, melyek stimulálásával a teljes arcbőrt kezeljük, mely hatékony megoldás a mélyhidratálásra, a bőrfunkció visszaállítására, valamint a bőr tónusosabbá, rugalmasabbá tételére. A beinjektált anyag az eljárás utáni napokban folyamatosan szétterül, eloszlik a bőr rétegeiben az arc teljes területén, a hatóanyag nem egy helyen lokalizálódik, ennek köszönhetően egy egyenletesebb végeredményre számíthatunk. Az optimális eredmény elérése érdekében első alkalommal két kezelés szükséges (egy hónap különbséggel), majd 6-12 havonta célszerű fenntartó kezelést alkalmazni.

Milyen skinbooster anyagok közül választhatok?  

PROFHILO – az egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsavat tartalmazza (2 ml-es  fecskendőben 64 mg stabilizált hialuronsav található), különlegessége, hogy fokozatosan, akár egy hónapon belül jelentősen javítja a bőr minőségét, teljes hatása pedig két hónap után alakul ki, a második ampulla beadását követően.

RRS HA LONG LASTING – az új generációs bőrmegújító esztétikai kezelések családjába tartozik. A long lasting magas koncentrációjú speciális technológiával előállított keresztkötött hialuronsavat tartalmaz, hatására a ráncok feltöltöltődnek, a kötőszövet újjáépül, a sejtek rosttermelése növekszik. RRS  hialuronsav nem állati eredetű, teljesen biokompatibilis, jól tolerálható.

EJAL40 – 47 különböző összetevőt tartalmaz (vitaminokat, ásványi anyagokat, nukleinsavakat, aminosavakat), melyek sejtszinten stimulálják a bőrt. A kezelés a kollagén termelés elősegítése mellett csökkenti a finom vonalakat, javítja az egyenetlen bőrtónust, valamint összehúzza a pórusokat és halványítja a hegeket.

Ha rászántad magad bármiféle eljárásra, járj el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Minden esetben vedd igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak rád? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Érdemes több helyre ellátogatni. Ne sajnáld az időt és az energiát, hogy megtaláld a számodra tökéletes arcfiatalító módszert, központot, személyzetet! Érdemes több orvosesztétika, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozz döntést!

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”