e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

NUCLEOFILL

Nucleofill

A booster kezelések többsége hyaluronsav alapú; ezzel ellentétben a Nucleofill egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki a hatását. Antioxidáns tulajdonságának köszönhetően azonnal fellép a káros szabadgyökök ellen és semlegesíti azokat. Biorevitalizáló, sejtmegújító hatása révén egyensúlyt teremt a sejtekben, így kedvezően fellép az újabb káros szabadgyökök megjelenése ellen. Hatására a sejtek elkezdenek kollagént, elasztint és hialuronsavat termelni, a bőr sejtjeit pedig természetes megújulásra ösztönzik, fokozzák a bőrtónust, és növelik a hidratáltságot.

Miért speciális? Mire jó?

Lifting, hidratáló, antioxidáns hatás elérésére

Bőr újjáépítésére

Megereszkedett bőr esetén

Dehidratált, fáradt bőrre

Oxidatív stressztől károsodott bőrre

Napfénytől sérült bőr esetén

Hegek kezelésére

Bőrfeszesítésre

Bőrkontúr javítására

Bőr regenerálás elősegítésére

Hogyan működik?

A Nucleofill anti-aging kezelésre 2-4 hetente kerül sor, általában 3-4 kezelés szükséges. Fenntartó kezelés 3-5 havonta javasolt. (Kiválóan kombinálható más esztétikai, bőrgyógyászati kezelésekkel.) Az eljárás ideje mindössze 35-45 perc, lokális érzéstelenítésnek köszönhetően minimális fájdalommal jár. A hatóanyagokat tűvel juttatjuk a bőrbe, ami történhet az 5 anatómiailag meghatározott esztétikai ponton keresztül, több tűszúrással /multi-injekciós technikával vagy kanüllel.
A kezelés előnye, hogy bőrtípustól függetlenül alkalmazható, mindenkinél hatásos, látványos és tartós eredményt hoz.

Különböző koncentrációkban és sűrűségekben érhető el, melyekből attól függően választunk, hogy mit szeretnénk kezelni vele.

Medium vagy Strong : idősödő, dehidratált, fakó, feszességét vesztett bőrre , akár a homlok, nyak és dekoltázs kezelésére is.

Eye: különleges, mert hatását a szem környékén, akár a szempillavonalhoz nagyon közel is ki tudja fejteni.

Hair: hajhullás és hajritkulás ellen, mely stimulálja az új erek képződését, hatására pedig erősödik a haj.

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Lidocain- vagy egyéb allergiát feltétlenül jelezni kell a kezelőorvosnak

Aktív herpesz esetén

Állandó töltőanyag (pl. szilikon vagy aranyszál) mellé

Anaphilaxia esetén

Véralvadási probléma, diabétesz esetén

VéralvaAntibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)dási probléma, diabétesz esetén

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók; véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység.Mindezek (általánosságban) 2-6 napon belül nyomtalanul eltűnnek. Javasolt a kezelés után kerülni az erős napsugárzást, sportot, uszodát, szoláriumot, szaunát, illetve 1 hétig a kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat (pl.gyökérkezelés, tömés).
“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”