e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

CELLBOOSTER

A svájci CELLBOOSTER

valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát ; bőrünk saját működési folyamataira van pozitív hatással.Az egyedisége a szabadalmaztatott CHAC technológiában rejlik, mely a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az a hosszú távú eredmény érdekében képes legyen további, bioaktív anyagokat is bejuttatni a bőrbe. Ennek köszönhetően a vitaminok és az aminosavak egyidejűleg épülnek be és egyenletesen oszlanak el a hialuronsavval; így alkotva egy complex hatékonyságot.A CELLBOOSTER összetevői, azaz a nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel bőrünk természetes fiziológiájának. A kezelések során csakis olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek alap alkotóelemként a bőrünkben is megtalálhatóak.

Miért speciális? Mire jó?

Cellbooster® LIFT – az idősödés jeleinek kezelésére, LIFTINGELÉSRE. Feltölti a lágyszövetet, megelőzi az oxidatív stresszt, mélyen hidratál, stimulálja a kollagén termelését, javítja a mikrokeringést és a sejtek tápanyag ellátását, kiegyenlíti a bőr textúráját, kezeli az aknés bőrt is. Kiváló a plasztikai sebészeti beavatkozások előtt is. A nem keresztkötött hialuronsav lánc tartalmaz E-, C- és B2-vitamint, biotint és ötféle aminosavat.

Cellbooster® GLOW – táplálja, mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a HIPERPIGMENTÁCIÓT. Helyreállítja a dermisz szerkezeti egységét, semlegesíti a szabad gyököket és csökkenti a keratózis hatásait. Gyulladásgátló és öregedésgátló formula. A nem keresztkötött hialuronsav mellett C-vitamint, biotint, és hatféle aminosavat tartalmaz.

Cellbooster® SHAPE – csökkenti a helyi zsírdepókat és zsírlerakódásokat. ZSÍRBONTÓ HATÁSÚ. Csökkenti a vízvisszatartást, megszünteti a duzzanatot, javítja a mikrokeringést és a hidratálást. Nem csak testre, hanem az arc „fogyasztására” is alkalmazható; kezelhető vele az orca, toka, nyak, dekoltázs is. A hialuronsav, aminosavak és vitaminok mellett L-karnitint tartalmaz.

Hogyan működik?

A komplex szérumot a problémás terület néhány pontján injekcióval vagy fájdalommentes módon mezoterápiás technológiával juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosít. Az eljárás általában 40-60 perc.

A kúra tartalma: injekcióval 3 kezelés VAGY fájdalommentes mezoterápiaként 5-6 kezelés. 2-3 hetente ajánlott a kezeléseknek követniük egymást.

Fenntartó kezelés: igény és szakemberi javaslat szerint

Kezelés utáni teendők

Erős izzadás kerülése 48 óráig

Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig

Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig

Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése 2-3 hétig

Szauna, napozás és szolárium használata 2-3 hétig tilos

Alkohol tartalmú italok fogyasztása kerülendő a kezelést megelőző és követő 48 órán belül

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Súlyos cukorbetegség

Véralvadásgátló készítmények szedése

Egyéb ránctalanító, injekciós kezelés után 2 héttel végezhető csak a kezelés

Keloid hajlam (kóros sebgyógyulás)

Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség

Retinolos vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen

Terhesség, szoptatás esetén

Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség

Túlérzékenység hialuronsavra vagy az egyéb alkotóelemekre

Rossz, legyengült fizikai vagy egészségi állapot, folyamatban lévő fertőzés

Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”