e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Egy megoldás az öregedés minden problémájára! ULTHERAPY – INFINI kombinált kezelés

“Nem akarok plasztikát!” “Természetesen szeretnék fiatalodni!” “Nincs időm kúrákra járni, havonta új kezelésekbe belevágni – egy kezelés kell minden problémámra!” “Megereszkedés és apró ráncok a szem körül, egyszerre múljon el az öregedés minden árulkodó jele!”

Te is megfogalmaztad már magadban ezeket a mondatokat? Rohanó világunkban a gyors, minden problémára megoldást nyújtó, “sok az egyben” kezelésekre van a legnagyobb igény! Egy olyan megoldásra, ami időt spórol nekünk, ami biztonságos és ami a természetesség jegyében nem árulkodik arról, hogy valamilyen orvosesztétikai beavatkozáson vettünk részt. A tökéletes megoldás ezen igények együttes kielégítésére az ULTHERAPY GOLDINFINI kombinált eljárás.

A cél

Ha a célod a megereszkedés elleni küzdelem, különösen az állvonal területén, de érzed már az öregedés jeleit a szemhéjadon is, zavarnak az apró ráncok és az évek múlásával egyre sűrűsödő bőrhibák akkor az ULTHERAPY GOLD – INFINI kombinációja az, amit neked találtak ki! Egy három alkalmas beavatkozással a lehető legjobbat teheted az arcoddal és jó pár évre gondoskodhatsz a természetes, hatékony fiatalításról! Egy kezelésben a leghatékonyabban működő eljárásainkat kombináltuk, hogy időt, pénzt spórolhass!

Hogyan zajlik a kezelés?

Az ingyenes konzultációt követően, ha felmértük az egészségügyi kockázatokat és  nincs akadálya a beavatkozásnak, akár azonnal bele is lehet vágni a kezelés első ütemébe, mindössze másfél óra, és folytatható a mindennapi életvitel. Mivel az eljárás nem fájdalommentes, javasoljuk szájon át szedhető fájdalomcsillapító alkalmazását, de az arc letisztítása után érzéstelenítő gélt kenünk fel a kezelt területre. Az ULTHERAPY GOLD eljárással indítunk, amit csak az első alkalommal kell elvégezni, majd utána következik az INFINI beavatkozás. Míg az első 4,5 mm-es mélységben is dolgozik, és a megereszkedés ellen dolgozunk vele, az INFINI eljárással a bőrhibák és az apróbb ráncok elle vesszük fel a harcot. A kezelés legkellemetlenebb része talán az állcsont alatti terület, de a kezelőszemélyzet rutinjának, tapasztalatainak és képzettségének köszönhetően a fájdalom a minimálisra csökkenthető, a lenyűgöző hatás viszont megéri a kellemetlenséget!

A kombinált kezelés lényege, hogy az első alkalommal az ULTHERAPY után kis pihenőt követően egy INFINI kezelés is történik, aztán a következő két alkalommal, amit 3-3 hét elteltével kell megismételni, már csak az INFINI készülékkel dolgozunk.

Az INFINI Plus eljárás a bőrproblémák kezelésére és a ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát. Itt a szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. A beavatkozás során a kiváltott bőrreakció függvényében állítjuk a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét! A kezelés időtartama megközelítőleg 40-50 perc.

Mire figyelj a kezelés után?

A kezelést követően be kell tartani néhány szabályt!

  • Fényvédelem, csak 50 faktoros fényvédőt használva menj ki a napra!
  • Kerülni kell a takarítást, a gőz fölé hajolást két napig.
  • Javasolt a magas c-vitamin bevitel a regenerálódás elősegítésére, gyorsítására.
  • Kerülni kell a vérbőségfokozó tevékenységeket, mint például az alkoholfogyasztás, edzés, szaunázás a kezelést követő 1 hétben.
  • Sminkelni nem javasolt a kezelt területet 24-48 óráig.

Mire számíthatsz a kezelést követően?

A kezelt területen felléphetnek bevérzések, előfrodulhat a szemkörnyék lilulása (hematóma), mivel a bőr itt a legvékonyabb és legérzékenyebb. Kialakulhat ödéma, ami akár a beavatkozást követő 1-2 hétig is tarthat. Az INFINI beavatkozás után az arcbőr piros, kicsit húzódik a bőr, de otthoni használatra alkalmas utóápoló enyhíti a tüneteket. Másnap közelről megvizsgálva, kis tűnyomok, apró varok találhatók a bőrön, a fényvédelem kiemelten fontos addig, míg ezek az apró varok le nem potyognak, a mikrosérülések be nem gyógyulnak!

Ne feledd, a teljes kezelési sor még két INFINI eljárást tartalmaz, de az első beavatkozás után hat héttel már túl is vagy a komplex, minden bőrproblémára megoldást nyújtó kombinált kezelésen!

És amire számíthatsz!

A beavatkozás után fél évvel természetes módon újul meg a bőröd! Eltűnik a toka, a száj sarka felfelé görbül, megemelkedik a szemhéj! A bőr tömörebb, struktúráltabb lesz, a pórusok összehúzódnak. Az eredmény az életmódtól függően akár több éven át is tartós marad! Látványos fiatalító hatás, természetes módon, idegen anyag bőrbe juttatása nélkül!

Próbáld ki és élvezd, hogy a fiatalkori Önmagad néz vissza reggelente rád a tükörből!

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”