e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

INFINI PLUS

Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges az Infini beavatkozása látványos és tartós eredmény érdekében.

Semmiféle mesterséges anyag nem jut a bőrbe.

Képes ránctalanítani és egyidejűleg a problémás bőrt is kezelni.

Egyedileg szigetelt minden tű, azaz a rádiófrekvenciás energia tűhegynyi pontossággal ér célba.

Infini plus

Továbbfejlesztett, ÚJGENERÁCIÓS, mikrotűs arckezelés, mely sikerrel alkalmazza a technikai újításokat az Ön fiatalsága és ránctalanítása érdekében!Valódi, látható eredmények, melyek magukért beszélnek! Felejtse el a bőrproblémákat, hegeket, aknékat!AZ ELJÁRÁS MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ!

+ - Részletek

Kezelésünk során a speciális, arany bevonatú mikrotűkkel személyre szabva határozzuk meg a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét! Mert Önnek nem biztos, hogy az a kezelés felel meg, ami a barátnőjének, kollégájának, ismerősének!

Miért speciális?

Képes ránctalanítani és egyidejűleg a problémás bőrt is kezelni.

Aranybevonatú mikrotűkkel dolgozik.

Egyedileg szigetelt minden tű, azaz a rádiófrekvenciás energia tűhegynyi pontossággal ér célba.

A világ egyik legnagyobb orvosesztétikai gépeit gyártó cég, a LUTRONIC csúcstechnológiás eljárása.

Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges az Infini beavatkozása látványos és tartós eredmény érdekében.

Minden bőrtípus számára eredményes és biztonságos.

Hogyan működik?

Az INFINI plus csúcstechnológiás berendezés a gyártó LUTRONIC cég sok éves orvosesztétikai tapasztalatainak esszenciája, az Ön szépségének, fiatalságának megőrzése érdekében. Az eljárás a bőrpoblémák kezelésére és a ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát.

A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. A beavatkozás során a kiváltott bőrreakció függvényében állítjuk a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét! Mert Önnek nem biztos, hogy az a kezelés felel meg, ami a barátnőjének, kollégájának, ismerősének!

Hogyan zajlik a kezelés?

Az INFINI plus hatásosan csökkenti a gyulladás következtében létrejövő hyperpigmentáció kockázatát
sötétebb bőrű vendégeknél, ezen kívül biztonságosan használható melasma, illetve egyéb pigmentált léziók
esetében. Egész évben végezhető eljárás, mellyel BÚCSÚT MONDHAT A RÁNCOKNAK!

Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges a továbbfejlesztett INFINI PLUS beavatkozás a látványos és tartós eredmény elérése érdekében!

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Vérhigító, véralvadásgátló, szteroid szedése esetén

Friss (1-2 héten belüli) hyalurontöltés vagy ránctalanító/ arcizom-bénító hatású injekciózást követően

Komolyabb egészségügyi kockázat (epilepszia, keringési zavarok, beültetett pacemaker, szívritmus rendellenesség, akut és súlyos érrendszeri problémák, tüdőembólia az elmúlt év során) esetén

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az Infini Plus kezeléseket követő 48 óra elteltével használjon rendszeresen legalább 30-as fényvédő faktorú készítményt. Amennyiben napos időben kint tartózkodik, a fényvédő mellett használjon napernyőt vagy kalapot, mely az UV sugárzástól és hiperpigmentáció kialakulásától is védelmet nyújt. Javasolt a magas c-vitamin bevitel a regenerálódás elősegítésére, gyorsítására. A kezelést követően 1 hétig kerülje a vérbőségfokozó tevékenységeket, mint például az alkoholfogyasztás, edzés, szaunázás. A kezelést követő órákban égő érzést tapasztalhat. Néhány napig előfordul bőrpír és érzékenység. A bőr színe sötétebbé is válhat a var kialakulása miatt. A kezelt területen felléphetnek bevérzések, a szemkörnyék lilulása (hematóma), mivel a bőr itt a legvékonyabb és legérzékenyebb. Kialakulhat ödéma, ami akár a beavatkozást követő 1-2 hétig is tarthat.

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI Plus eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

ERDEI DÓRA, GYÓGYSZERÉSZ

Budapest

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI Plus eljárásra.”

K. ERZSÉBET, NYUGDÍJAS

Debrecen

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”
T. ATTILA, CÉGTULAJDONOS

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”