e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

ULTHERAPY gold

Egyetlen kezeléssel feszesebb és ránctalanabb bőr!*

Mesterséges anyagok nélküli, természetes, hosszú távú hatással bíró beavatkozás!

Az eredeti amerikai technológia!

Kombinálható egyéb kezelésekkel is!

Ultherapy gold

Hosszú távú és szemmel látható megoldást keres megereszkedett bőre kezelésére? Egyetlen alkalom után feszesebb és tömörebb bőr!*

AZ ELJÁRÁS MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ! A tökéletes választás az EREDETI, a lehető LEGKORSZERŰBB technológiával dolgozó, tökéletesen egyénre szabható ULTHERAPY gold eljárás, mely nem csupán megemeli, hanem újra is struktúrálja a bőrt.*

+ - Részletek

Az amerikaiak egyik legsikeresebb kezelése, mely hivatalosan is megkapta a nem-invazív feszesítés GOLD standard (aranystandard) kezelés minősítését, amely a legmagasabb szakmai elismerésnek számít világszerte! A beavatkozás szinte láthatatlan, az eredmény azonban szemmel látható!Prémium orvosesztétikai liftingkezelés, mely kiemelkedő hatékonysággal veszi fel a harcot a megereszkedés ellen, hatása évekig tart.

Miért speciális?

Mesterséges eredmény helyett saját arcvonásaink évekkel korábbi formában köszönnek vissza a tükörből!

Nincs műtét, látható seb vagy hosszú lábadozás!

Beindítja a kollagén-termelődést, jellemzően megemeli a kezelt területet!

Feszesebb, frissebb és fiatalosabb arckontúrt eredményez általában!

Élő képalkotó diagnosztika segíti a pontos és szakszerű kezelést!

ULTHERAPY gold gépünk nem csak CE engedéllyel, hanem FDA engedéllyel is rendelkezik!

Hogyan működik?

A hiteles képalkotó diagnosztikának köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérhető, ellenőrizhető és tökéletesen személyre szabható az eljárás, ezáltal garantálva a lehető legnagyobb biztonság és hatékonyság kombinációját.
A mikrofókuszált ultrahangnyalábok segítségével az energia tűhegynyi pontossággal jut a bőrfelszín alá, ahol az ideális mélységben az optimális hőmérsékletet kiváltva a kollagén denaturálását eredményezi. Ezt követően megkezdődik az új kollagénállomány felépítése a kezelt területen, így a bőr jellemzően megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az Ulherapy Gold kezelést minden esetben megelőzi egy térítésmentes konzultáció, ahol megvizsgáljuk a kezelendő területet, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.
A kezelés a kezelt terület nagyságától függően 40-90 percet vesz igénybe. Első lépésben alaposan letisztítjuk az arcot, nyakat vagy dekoltázst, majd bejelöljük az eljárás alá vont területet és felkenjük a speciális érzéstelenítő zselét. A bőrt több rétegben kezeljük, minden esetben a legmélyebb (4,5 mm mélységű) réteggel kezdünk és a bőr felszínéhez közeledve haladunk. A különböző mélységekhez különböző speciális kezelőfejeket használunk.

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Friss (1-2 héten belüli) hyalurontöltés vagy ránctalanító/ arcizom-bénító hatású injekciózást követően

Komolyabb egészségügyi kockázat (epilepszia, keringési zavarok, beültetett pacemaker, szívritmus rendellenesség, akut és súlyos érrendszeri problémák, tüdőembólia az elmúlt év során) esetén

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az Ultherapy gold kezelés után ritkán, néhány hétig előfordulhat enyhe duzzanat, kisebb bevérzés, lila folt, ödéma, zsibbadás, könnyezés vagy átmeneti érzékenység.

“Nem vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak, ezért választottam a Nu Medical Orvosesztétikai Központ Ultherapy gold kezelését, melynek következtében ma már akár 10 évet is letagadhatnék a koromból.”

L. TOTH EDINA, SZAKTANÁCSADÓ,

Budapest

“Kedvesség, profizmus, esztétikus környezet… ezek győztek meg arról, hogy a Nu Medical Orvosesztétikai Központot válasszam. Már az első konzultáció alkalmával éreztem, hogy jó helyen járok! Szakmai hozzáértésük a kezelés során is megmutatkozott, és az eredmény magáért beszél! Élvezem, hogy a tükörből jó pár évvel fiatalabb önmagam köszön vissza reggelente.”
SZATMÁR ZSUZSA

Debrecen

“Ma már a férfiak számára is fontos a jó megjelenés. A Nu Medical Orvosesztétikai Központ olyan eljárást kínál az Ultherapyval, amely vágás, fájdalom, ládadozás nélkül teszi semmissé a rohanó, stresszes mindennapok nyomait az arcon.”
DR. GYÖRGY KRISTÓF, ÜGYVÉD,

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”