e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Hajhullás? Hajproblémák? Hair Mezobooster a fájdalommentes megoldás!

“Ritkul a hajam, vékony szálú, egyre nagyobb problémát jelent normális frizurát varázsolni reggelente!” “Fiatal vagyok még a kopaszodáshoz!!!” “Félek a fájdalomtól, nem merek belevágni semmilyen beavatkozásba, azt hallottam, nagyon fáj!” Ismerős mondatok? Akkor jó hírünk van számodra! Elérhető a Nu Medical Orvoesztétikában a HAIR MEZOBOOSTER kezelés, mely a hyaluronsav jótékony hatását használja a fejbőr és a haj egészségéért! És ami a legfontosabb fájdalommentes megoldást kínál a hajritkulásra, a hajhullásra és a fejbőr különböző problémáira!

De hogyan is működik?

A MEZOBOOSTER kezelés a tű nélküli mezoterápia mellett az elektroporáció és a mezopenek előnyeit is kihasználva gondoskodik róla, hogy a magas minőségű hatóanyagok a sejtekhez jussanak. A készülék ötvözi az EPM és a PULSE BOOSTER technológiáját, így jóval nagyobb mennyiségű CELLBOOSTER HAIR hatóanyagot juttatunk a bőrbe fájdalommentesen. A MEZOBOOSTER kezelésünk különlegessége egy új fejlesztésű mikrochipben rejlik. Itt nem csupán arról van szó, hogy kombináltan élvezhetjük a mezopen és a tű nélküli mezoterápiás készülék előnyeit, hanem jóval magasabb a hatóanyagbevitel, mint egy normál mezoterápiás kezelés alkalmával. A kezelés hatására fokozódik a természetes kollagén és elasztin termelés, új erek képződnek, így több oxigén és tápanyag jut a tüszőkbe a szervezet természetes sebgyógyulási válaszreakciójának köszönhetően.

Hogyan zajlik a HAIR MEZOBOOSTER kezelés?

A Nu Medical Orvosesztétikában a beavatkozást minden esetben megelőzi egy térítésmentes konzultáció, ahol megvizsgáljuk a kezelendő területet, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt. A problémás terület fertőtlenítését követően a mezoterápiás gépünk innovatív kezelőfejével végezzük az eljárást, melyben speciális hajkezelő chip található, és a chipben található mikrotűk segítségével juttathatjuk be a hatóanyagokat. És itt jön a leggyakoribb kérdés, mennyire fog fájni? Szerencsére elmondható, hogy a beavatkozás valóban fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre, a technológiai vívmányoknak köszönhetően a HAIR MEZOBOOSTER kezelés csupán bizsergő érzéssel jár. Az egyetlen apró kellemetlenség, hogy a kezelést követő 24 órában tilos a hajmosás, viszont a haj a bejuttatott hatóanyagoknak köszönhetően zsíros hatást kelthet, tehát életünk randiját nem érdemes aznapra időzíteni! A szakemberek tanácsa az is, hogy a kezelés előtt frissen mosott hajjal érkezzünk.

Mit tudnak a hatóanyagok?

A CELLBOOSTER HAIR formulában található B vitaminok serkentik az oxigénben gazdag vörösvértestek termelődését, amelyek nélkülözhetetlenek a hajnövekedési folyamatokhoz, segítik az aminosavak beépülését a hajnövekedés során és visszaállítják a fejbőr szerkezetének normál állapotát. Az aminosav elegy javítja a haj minőségét és restruktúrálja a hajszálakat. A kezelés során csak a saját szervezetünkben megtalálható anyagokat juttatunk a bőrbe, megfelelve a szervezet természetes fiziológiájának. A nem keresztkötött hyaluronsav mellett aminosavak (arginin, cisztein, glutamin, glicin, lizin) és vitaminok (niacin, rutin, B5, B6, B7, B12) egyedülálló keveréke fejti ki jótékony hatását a fájdalommentes kezelésnek köszönhetően.

Milyen gyakran kell alkalmazni a HAIR MEZOBOOSTER kezelést?

Az intenzív kúra részeként 6 kezelés javasolt 2-3 hetente, míg a fenntartó kúrára havonta egy alkalommal kerülhet sor.

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”