e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Kedves Naplóm! – Kipróbáltam az ULTHERAPY-INFINI kombinált kezelést!

A 30-as éveim közepén, amikor belevágtunk a Nu Medical Orvosesztétika működtetésébe egyet biztosan tudtam, azokon szeretnék segíteni, akik a természetességet szem előtt tartva akár 5-10 évet is fiatalodnának, de nem plasztikai beavatkozásnak köszönhetően! 2014-ben természetesen kipróbáltam a szemhéjamon az ULTHERAPY kezelést, hogy tisztában legyek vele, milyen érzés, mire számíthatnak a hozzánk érkező vendégek, ha emellett döntenek, de a teljes arckezelés még váratott magára néhány évet! 2017 tavaszán elérkezettnek láttam az időt a teljes arckezelés kipróbálására, aminek az eredménye fantasztikus volt, a kezdeti megereszkedésnek nyoma sem volt, fél év múlva frissebb, fiatalosabb önmagammal nézhettem szembe a tükörben. Az évek múlásával azonban új problémákkal kellett magamnak is szembesülnöm, apró ráncok megjelenésével a szemem körül, tág pórusokkal, a kialvatlanságtól megviselt, fakó arcbőrrel. Elérkezett hát az idő, hogy a kombinált ULTHERAPY GOLDINFINI kezelést is kipróbáljam a leginkább zavaró tünetek együttes kezelésére!
Ha egyszer te is rászánod magad a leghatékonyabb kombinált kezelésünkre, akkor erre számíthatsz a beavatkozás után.

-1. nap: Konzultáció

Furcsa a másik oldalon ülni, de természetesen én sem hagyhatom ki a kötelező egészségügyi felmérést! Hiába vettem részt már korábban kezeléseken, az eltelt évek alatt az én szervezetemben is rengeteg változás történt, tehát lépésről lépésre haladunk az adatlapon. Hagyom, hogy a Nu Medical Orvosesztétika diszkrét, hangulatos környezete hasson rám. A célom a megereszkedés elleni küzdelem, és az apró ráncok, az évek múlásával egyre sűrűsödő bőrhibák együttes kezelése. Már látom reggelente a tükörben, hogy az állvonalam nem olyan feszes, és ugye az anyukám arca is ott lebeg előttem, a ráncok mellett a lógás lesz az én nagy ellenségem, ezért a természetesség jegyében a kombinált ULTHERAPY GOLD – INFINI mellett döntök. No és azért is, mert így egy három alkalmas beavatkozással megúszom jó pár évre az arcommal való foglalatoskodást. Egészségügyi kockázat nálam szerencsére nem áll fenn, nincs beállítatlan pajzsmirigy problémám, anyagcsere zavarom, cukorbetegségem, nem állok kemoterápiás kezelés alatt, nincs tehát akadálya annak, hogy kezdjünk.

0. nap: Kezelés

Kicsit izgultam… na jó, legyünk őszinték, majd kiugrott a szívem a helyéről! Te jó ég, pont úgy érzek, ahogy a hozzánk érkező vendégek, akik elszántak, de azért tartanak is attól, ami rájuk vár. Tudom magamról, hogy a fájdalomküszöböm alacsony, bár nagyon igyekszem uralni az érzéseimet, ha nem muszáj, nem szeretek szenvedni, éppen ezért egy fájdalomcsillapítóval indítottam, biztos ami biztos. Az arc letisztítása után érzéstelenítő gélt kentek fel rám szakértő kezek, ami negyed óra múlva már hatott is. Ekkor felrajzolták az arcomra a kezelési területeket és zümmögött is a fejem mellett a készülék. Addig a pillanatig, amíg meg nem éreztem az első ULTHERAPY lövéseket, maradt a szívdobogás, de onnantól, mintha elvágták volna, ettől voltam úgy berezelve? Érdekes volt látni, és egyben megnyugtató is, a fejem mellett lévő ultrahang monitoron, hogy épül fel a bőröm, 8 mm mélységig. Őszintén elégedett vagyok a látvánnyal. Tuti, hogy nem vaktában lövöldözünk! A kezelés legkellemetlenebb része az állcsont alatti terület volt, a három mélység közül a 4,5 mm-es mélységet éreztem leginkább. Próbáltam nem elhúzni a fejemet, mert azt tudom, hogy ezzel nagyon megnehezítem Ági dolgát, ő fogja biztos kézzel a kezelőfejet. Az ULTHERAPY GOLD beavatkozás összesen egy órát vett igénybe. Nem mondom, hogy nem könnyebbültem meg, amikor elhangzott a mondat: Az utolsó lövés következik. De itt még korántsincs vége. A kombinált kezelésünknek az a lényege, hogy az első alkalommal az ULTHERAPY után kis pihenőt követően egy INFINI kezelés is történik, amit majd 3-3 hét elteltével kétszer meg kell ismételni.

Az INFINI Plus eljárás a bőrproblémák kezelésére és a ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát. “A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. A beavatkozás során a kiváltott bőrreakció függvényében állítjuk a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét!” – mondja a kezelés közben Ági aki gyorsan átcserélte a két készüléket és már startol is az INFINI. Az első lövés hangja kicsit ijesztő, de meg lehet szokni, és tényleg nem is érzek mást, csak kis apró ütésekhez hasonlót. Az egész arcomat több mélységben szurkálják meg. A kezelés időtartama megközelítőleg 40-50 perc. A protokoll szerinti javasolt kezelésszám három, 3 hét különbséggel. A kezelés közben folyamatosan fertőtlenítik a bőrt, nem is szabad kézzel sem piszkálni, és a kezelést követően be kell tartani néhány szabályt!

A legfontosabb szabályok: a fényvédelem, kerülni kell a takarítást két napig, a gőz fölé hajolást, legalább van indokom arra, miért fogom be otthon a fiúkat! Javasolt a magas c-vitamin bevitel a regenerálódás elősegítésére, gyorsítására. A kezelést követően 1 hétig kerülni kell a vérbőségfokozó tevékenységeket, mint például az alkoholfogyasztás, edzés, szaunázás. Ki fogom bírni! A kezelt területen felléphetnek bevérzések, a szemkörnyék lilulása (hematóma), mivel a bőr itt a legvékonyabb és legérzékenyebb. Kialakulhat ödéma, ami akár a beavatkozást követő 1-2 hétig is tarthat. Tudomásul veszem, nem aggódom, ez ezzel jár, ha már belevágtam, semmi nem tántoríthat el. Az arcom mindenesetre jó piros, kicsit húzódik is a bőr, de kapok utóápolót otthonra és mivel sminkelni sem szabad 24-48 óráig, csak ezt kenhetem az arcomra. Ha mégis meg kellene jelennem másnap, kapok biztonságosan használható alapozót is otthonra.

Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy milyen jó kezekben vannak a vendégeink, amikor bennünket választanak, hiszem folyamatosan kérdezett Ági, hogy érzem magam, mennyire kellemetlen, tájékoztatott, hogy mennyi van még hátra, mennyit kell még kibírni. Ezen is túl vagyok, 3 hét múlva már csak az INFINI Plus kezelés vár rám, aztán újabb 3 hét után az utolsó.

1. nap: A kezelés másnapja

Kisebb ödémával ébredtem a szemem körül. A tükörben láttam, hogy puffadt a szemem, ha összecsíptem bőrt, látszott a vizesedés. Az arcom még mindig piros, olyan érzés, mintha legégtem volna, húzódik a bőr, de az utóápolóra szépen csillapodik az érzés. Ha közelről is megvizsgálom, kis tűnyomok, apró varok találhatók néhány helyen, de szerencsére engem nem zavar, még szerencse, hogy péntekre időzítettem a beavatkozást, van ideje gyógyulni a bőrömnek. Persze nem titok mások előtt, ha valamilyen orvosesztétikai kezelést veszek igénybe, de az azért nem baj, hogy nem kell léptem nyomon magyarázkodni.

21. nap: Irány a második kezelés!

Tudom, hogy mire számíthatok, így semmilyen izgalom nincs rajtam. Rutinosan fekszem a kezelőágyra, hogy kezdődjön a lemosás, a fertőtlenítés, a bőröm előkészítése, majd maga az INFINI Plus beavatkozás. Az első alkalommal beállított értékeket kicsit emeljük, mind a hatóidő, mind a frekvencia terén, hogy eddzük a bőrömet és minél jobb hatásfokot érjünk el. Azt is elmondja Ági, hogy a második kezelés után gyorsabban regenerálódik majd az arcom. Másfél óra után megint jó pirosan hagyom el a Nu Medical Orvosesztétikát, tudom mi vár rám a hétvégén, és már be is van írva az utolsó kezelésem időpontja, amire újabb 3 hét után kerítünk sort

60. nap: Az első sikerek

Az ULTHERAPY – INFINI kombinált kezelés nagy kihívása, hogy türelemjáték. Hagyni kell időt a szervezetnek, hogy a természetesség jegyében maga fiatalítsa vissza a kezelt területet. Nagyjából három hónappal a beavatkozás után szinte el is felejtettem, hogy mit is indítottunk el a bőröm alatt a magas hőhatásnak köszönhetően, hogyan struktúráltuk újra a bőrömet az INFINI Plus-nak köszönhetően, mikor a külföldön élő barátnőm Budapestre utazott. A közös kávézás alkalmával nem győzött ámuldozni azon, milyen jól nézek ki! “Kinyílt a tekinteted, sugárzik az arcod! Mit csináltál?” Elsőre nem is ugrott be az ULTHERAPY- INFINI kombi, csak este a fektetés után számolgattam vissza, ez már a kezelés pozitív hatása!! Másnap reggel a szokásos rutinomat végzem a fürdőszobában, tisztítás, hidratálás, fényvédelem, mikor feltűnik, hogy a szemem körül milyen kisimult a bőr, a homlokomat is jobban szemügyre veszem és elégedetten tapasztalom, hogy a nemrég megjelent ráncaimnak nyoma sincs! Most dereng, hogy milyen rég nem kellett a kezembe vennem a korrektort és hogy a pórusaim is összehúzódtak!

180. nap: Kontroll

Persze, tudtam, hogy működik! Láttam már számtalanszor a hozzánk kontrollra érkező vendégek boldog mosolyát, mégis döbbenten láttam az előtte-utána fotókon a hat hónap alatt végbemenő változást! Eltűnt a tokám, a szám sarka felfelé görbül, megemelkedett a szemhéjam! A bőröm tömörebb, struktúráltabb, a pórusok összehúzódtak… Nagyon elégedett vagyok! Már csak abban bízom, hogy az eredmény jó pár évig évig tartós is marad! Sokkal látványosabb lett a hatás, mint reméltem! Persze, hogy egész nap nem lehetett letörölni a vigyort az arcomról!

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”