e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Irreális elvárások és valóság az orvosesztétikában – az ULTHERAPY GOLD kezelés

A tavasz a megújulás időszaka, a nagy elhatározások, életmódváltások szezonja, amikor döntünk, hogy változtatunk azon, amivel elégedetlenek vagyunk és mindezek mellé kitartás, elszántság is párosul! De milyen elvárásaink vannak az öregedés elleni harc tekintetében? Mikor és hogyan szeretnénk lépéseket tenni az arcunk fiatalítása érdekében? Mit tud az ULTHERAPY GOLD eljárás, amellyel egyetlen műtét nélküli kezelés sem tudja felvenni a versenyt a megereszkedés kezelésében? Kiknek ajánljuk az ULTHERAPY GOLDOT? Ezekre a kérdésekre mind igyekszünk választ adni a következőkben az orvosesztétikai eljárásokkal kapcsolatos elvárások tükrében.

Legyen természetes, ne lássák rajtam a beavatkozás nyomait!

Az orvosesztétikai beavatkozásokkal kapcsolatban a leggyakoribb elvárás, hogy mások előtt rejtve maradjon az, hogy valamilyen fiatalító eljárást vettünk igénybe. A természetesség jegyében szeretne a legtöbb páciens éveket nyerni az öregedés elleni küzdelemeben, különösen igaz ez a férfi vendégek esetében. Az igényes urak számára fontos érv, hogy megnyerő, fiatalos, ám természetes hatást érhessenek el. Ennek az elvárásnak tökéletesen megfelel az egyedülálló ULTHERAPY GOLD kezelés, amely a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a saját öngyógyító képességünket kihasználva veszi rá a szervezetet, hogy új kollagéneket termeljen a bőr mélyebb rétegeiben, megemelve a már megereszkedett, problémás területeket. Mivel nem jut be idegen anyag a bőrbe, a természetes hatás garantált!

Ne kelljen kiesni a munkából!

Több hét felépülési idő, bevérzésekkel teli arc, látható nyomai a beavatkozásnak, fájdalmas lábadozás! Érthető, ha ezt nem szeretnénk! A plasztikai műtétekkel szemben az ULTHERAPY GOLD nem invazív beavatkozás, a 60-90 perces helyszíni kezelést követően a felépülés gyakorlatilag azonnali. Nem véletlenül nevezik ebédidőben elvégezhető kezelésnek, hiszen már az eljárás napján folytathatjuk a munkát. Az ULTHERAPY ultrahangos technológiát használ, “belülről kifelé” dolgozva. Megkerüli a bőr felszínét, és mélyen behatol a bőrszövetbe, nem hagyva nyomokat vagy hegeket. Ezáltal non-invazív módon emeli és feszesíti a bőrt. A páciensek néhány órán át tartó bőrpírt és néhány hétig tartó érzékenységet tapasztalhatnak. Az érzékenység olyan érzés lehet, mintha éppen most edzettük volna intenzíven az adott izmot. Mivel ez egy természetes folyamat, az eredmények 2-3 hónap alatt jelentkeznek

Egyetlen alkalom hozza meg a tökéletes eredményt!

Gyakori elvárás mai rohanó világunkban, hogy ne kelljen több alkalommal ismételni a kezelést, kezelési kúrán részt venni, hetente vagy kéthetente időt szakítani arra, hogy megjelenjünk a központban, ott órákat töltsünk el, nem is beszélve az utazással elpazarolt időre. Az ULTHERAPY GOLD az egyetlen bőrfeszesítő, megemelő eljárás, melynél az eredmény eléréséhez egyetlen látogatás elegendő. Mindössze egy 60-90 perces beavatkozás kell a nagyszerű eredmények eléréséhez.

Azonnali eredményt szeretnék!

Sajnos varázspálcával nem rendelkeznek az orvosesztétika szakemberei. Vannak olyan eljárások, amelyek azonnal látványos eredményt hoznak, ilyenek a feltöltő kezelések például, de itt ez a természetesség rovására mehet. Idegen anyag jut a bőrbe, tűszúrásokkal, a bőrfelszín megsértésével jár a beavatkozás. Az ULTHERAPY GOLD kezelés időtálló ultrahang technológiájának köszönhetően a test természetes gyógyulási folyamatát használja a bőr megemeléséhez és a fiatalosabb megjelenéshez. A szervezetünk friss, új kollagént termel, ez időigényes folyamat, aminek hatása hetekkel később a megemelt és feszesebb bőrben jelentkezik.

Ne legyen fájdalmas!

“Ami nem fáj, az nem is használ!” “A szépségért szenvedni kell!” Számtalanszor hallottuk ezeket a mondatokat, amikben van némi igazság. Az ULTHERAPY GOLD kezelésnél a kellemetlen érzés mértéke eltérő lehet. Egyesek szerint olyan érzés, mintha a bőr mélyebb rétegében rezegne valami, ami inkább zavaró, mint fájdalmas, míg mások arról számoltak be, hogy olyan érzés, mint egy meleg impulzus, ami néhol felerősödik. Ez az érzés átmeneti, csak addig tart, amíg az ultrahang energiát leadja a készülék. A vendégek néhány órán át tartó bőrpírt és néhány hétig tartó érzékenységet tapasztalhatnak. Minden esetben törekszünk a kellemetlenségek minimalizálására, ezért a kezelés előtt javasoljuk vény nélkül kapható fájdalomcsillapító alkalmazását.

Ne kerüljön sokba!

A megbízható FDA engedéllyel rendelkező eljárások piacra kerülését számtalan vizsgálat, kutatás, engedélyeztetési eljáráson való megfelelés előzi meg. A csúcsminőségű, biztonságos technológia bizony nem olcsó, de az orvosesztétika esetében különösen igaz, hogy a minőségnek ára van. Kérjük, a saját biztonsága érdekében is keresse az eredeti kezeléseket!

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”