e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

5 tévhit az orvosesztétikában

“Elveszítem önmagamat! A kezelés hatásának elmúltával leesik az arcom! Nem akarok úgy kinézni, mint Madonna! Ezek az eljárások, csak a gazdagoknak valók!” Ilyen és ezekhez hasonló mondatokkal találkozunk nap mint nap a Nu Medical Orvosesztétikában is konzultáció közben, amikor felmérjük a vendégeink igényeit, az egészségügyi állapotukat, a kezelni kívánt területet. Most arra vállalkozunk, hogy sorra vegyünk a leggyakoribb tévhiteket, melyek az orvosesztétikai kezelésekkel kapcsolatosak.

A kezelés hatásának elmúltával rosszabb lesz, mint volt

Talán a leggyakoribb félelem az orvosesztétikai beavatkozásokkal kapcsolatban, hogy az eljárás hatásának elmúltával rosszabb lesz az eredmény, mint mielőtt azt elkezdték. A tapasztalat az, hogy választott eljárástól függően – ULTHERAPY GOLD kezelésnél 3-5 év a tartósság és nincs szükség fenntartó beavatkozásokra, míg például a hyaluronsavas töltések esetében érdemes fenntartó kezelésekkel elnyújtani a természetes, fiatalos eredményt – a hatás elmúltával a legrosszabb esetben az eredeti, kezelések előtti állapot fog visszaállni. Az ULTHERAPY kezelésnek köszönhetően a bőrben fellellhető kollagénállományt növeljük meg, így az öregedés természetese folyamata egy jelentősen jobb bőrminőségben folyik a maga természetes útján, az időt ugyanis megállítani nem lehet, de egy kicsit csalhatunk! Nem igaz?

Ultherapy kezelés közben

Borzasztóan drága, nem engedhetem meg magamnak

Tévhit, hogy az orvosesztétikai beavatkozások megfizethetetlenek. Évről évre egyre több átlagember, férfiak és nők egyaránt veszik igénybe ezeket az eljárásokat. Egyre több központ kínálja a kezelések szélesebb repertoárját, hogy mindenki megtalálja az igényei és pénztárcája számára legideálisabb megoldást.

45-50 éves kor előtt nem érdemes elkezdeni, mert akkor már nem lehet abbahagyni

A prevenció, a megelőzés, csakúgy, mint az egészségügy más területein, a szépészetben is nagyon fontos! Nem érdemes megvárni az öregedés maradandó nyomainak kialakulását. Ha például már betörik a bőr, sokkal nehezebb nyomtalanul eltüntetni a homlok ráncait, vagy a vidám természetünk nyomait a szemünk körül. Az sem igaz, hogy ha egyszer elkezdjük, onnantól nincs megállás. A mai trendnek megfelelően a természetesség a cél, amit egy jól megválasztott, életkornak, esztétikai problémának leginkább megfelelő kezeléssel évekig szinten lehet tartani. Éppen ezért fontos minden esetben kikérni a szakemberek véleményét, részt venni a beavatkozások előtt egy konzultáción és lehetőleg olyan központot választani, ahol ingyenes felméréssel várják az érdeklődőket.

Nem akarom, hogy mindenki lássa, szépészeti beavatkozáson vettem részt!

A trend a szépészetben egyre inkább a természetesség irányába tolódik. Sokkal többször jelentkeznek a páciensek azzal az igénnyel, hogy senki ne vegye észre azt, hogy valamilyen eljáráson vettek részt. “Nézzek ki úgy, mintha két hetes nyaralásról érkeztem volna éppen haza.” A fiatalos, magabiztos fellépés a siker záloga, amit a sugárzóan szép és kipihent arccal lehet megtámogatni. Ezeknek az igényeknek leginkább megfelel az ULTHERAPY GOLD kezelés, ahol egyetlen eljárással éveket lehet fiatalodni, ráadásul semmilyen idegen anyagot nem juttatunk a szervezetbe.

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”