e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Tavaszi bezsongás, mindenki tökéletesen ívelt, dús ajkakat szeretne!

Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, bújnak elő a hóvirágok, pezsdül a vérünk, vágyunk a szerelemre és az izgalomra… Csábítani szeretnénk, flörtölni, bókokat adni és kapni. Egy kis apró beavatkozás és máris kellő önbizalommal rendelkezünk ahhoz, hogy meghódítsuk, vagy újra elvarázsoljuk a szerelmünket!

A szájtöltés az egyik legkeresettebb esztétikai beavatkozás, hiszen nemcsak genetikailag lehet kissé keskenyebb, kevésbé formás az ajkunk, sajnos az idő múlásával is veszíthet teltségéből. De szerencsére a hyaluronsavas feltöltésnek köszönhetően nagyon vonnzó, ideális ugyanakkor természetes hatást érhetünk el egyetlen beavatkozással.

Elrettentő példa, a kacsaszáj

Sokan azért tartanak a szájtöltéstől, mert sajnos rengeteg elrettentő példát látnak akár a közösségi médiában, akár az utcán. A túltöltött száj nem elegáns, nem természetes, és szerencsére már egyre többen tiltakoznak a látványos, mindeki számára egyértelmű szájtöltések ellen. A hyaluronsav a bőr természetes alkotórésze, így biztonsággal használható. Érdemes olyan Központot és szakorvost választani a beavatkozáshoz, ahol az arc egészének figyelembevételével korrigálják ki az apró hibákat, alkotják meg a tökéletes, az elvárásoknak megfelelő természetesnek ható, de kívánatos ajkakat.

Hogyan történik a száj feltöltése?

Az ajak feltöltése előtt érzéstelenítő krémet kennek az ajkakra, ami, ha kivárják a megadott hatóidőt, minimum 20 percet, elzsibbasztja az adott területet és nem vagy csak minimális fájdalmat érez a páciens. A kezelni kívánt felületet ezután alaposan letisztítják, fertőtlenítik, majd a töltőanyagot egy tűvel a bőrfelszín alá juttatják. A kezelést követően az eredmény azonnal láthatóvá válik, de azzal számolni kell, hogy a lidokain illetve a tűszúrások miatt 20-30%-kal duzzadtabb az ajak, mint a végleges állapot elérésekor.

Mire lehet számítani a szájtöltés után?

Előfordulhatnak ugyan pontszerű bevérzések az injekciós tű nyomán, azonban ezt nagyon kevesen tapasztalják, a megfelelő technikának köszönhetően minimálisra csökkenthető a beavatkozás ilyen jellegű mellékhatása. Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók, mint például véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység. Mindezek általánosságban 2-14 napon belül nyomtalanul eltűnnek.

Mit nem szabad csinálni a szájtöltést követően?

A kezelés után érdemes használni az ott kapott utóregeneráló krémet, illetve Arnica Montana kapszula-golyócska szedésével is gyorsítható a gyógyulási folyamat. A hyaluronsavas töltés után 2 hétig kerülni kell az erős napsugárzást, a sportot, az uszodát, a szoláriumot, a szaunát, illetve a kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat. Két napig tiltott még a csók, az apró bevérzések miatt nem érdemes vigyázni. Ajánlott szívószállal inni és lehetőleg kerülni a szénsavas és csípős ételeket. A kozmetikai tetoválással is lehetőleg várjunk egy hónapot. A jegelés ajánlott a beavatkozás után, enyhítendő a kellemetlenségeket. Amennyiben erősebb fájdalmat érez valaki, úgy, mindenféleképpen menjen vissza oda, ahol töltötték a száját.

Meddig tart a hatása?

Maga a beavatkozás maximum 20-30 percet vesz igénybe, a normális duzzanat elmúltával, pár napon belül a változás láthatóvá válik és akár 1 évig is élvezhető a kívánt eredmény. A hyaluronsavas ajakfeltöltés visszafordítható, a töltőanyag 9-14 hónap alatt fokozatosan felszívódik a szervezetben, az ajkak visszanyerik eredeti alakjukat, de a terület hidratáltsága is jelentősen csökken. A hosszan tartó eredmény elérése érdekében bizonyos időközönként a beavatkozást újra meg kell ismételni. Attól nem kell tartani, hogy egy hyaluronsavas feltöltés eredménye végleges lesz. A korábbi években gyakori  feltöltés vagy a szilikon implantátumok beültetése sajnos maradandó beavatkozásnak minősült, ha az eredménnyel valaki nem volt elégedett, azt sajnos nagyon nehezen lehetett korrigálni. Ezzel szemben viszont a hyaluronsavas ajakfeltöltés teljesen természetes, idővel felszívódik és ha jól választunk Központot és tapasztalt szakembert a feltöltéshez, akkor az elrontott beavatkozásoktól sem kell tartani.

Ha felmerült benned még néhány kérdés, bizonytalan vagy a számodra leginkább megfelelő eljárást illetően, fordulj hozzánk bizalommal! Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat, és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”