e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Kedves Naplóm! – Kipróbáltam az INFINI Plus arckezelést és IMÁDOM!

Igaz az a mondás, hogy mindenki találja meg a saját bőre számára legideálisabb szépészeti eljárást és boldogan nézhet a tükörbe reggelente! Én megtaláltam az INFINI plus-t és egyszerűen IMÁDOM! Ez egy aranybevonatú, mikrotűs, rádiófrekvenciás eljárás, amivel a bőr több rétegét is kezelik, apró sérüléseket ejtve a bőrfelszínen. Három kezelésre van szükség háromhetente és évekre meg van oldva a bőrproblémád, ráadásul még a ráncokra is jó. Kell ennél több?Nem mondanám, hogy kifejezetten problémás az arcbőröm, nincsenek rajta mély hegek, de azért szükségem van az alapozóra, ha kilépek az utcára és ha nem figyelek arra, hogy mit és mikor eszem, bizony megjelennek a pattanások is, mintha megint középiskolás lennék! Általában amúgy inkább száraz, és tudom, hogy évszakváltásonként jó lenne kozmetikushoz menni, de veletek őszinte leszek, a covid alatt erre pont nem futotta a lelkesedésből, az energiából. Ami a ráncokat illeti, igen, vannak nevetőráncaim, de azokat szeretem, mert azt árulják el rólam, hogy alapvetően vidám, mosolygós vagyok, viszont a homlokomon is egyre több vonalat vélek reggelente felfedezni a tükörben.

-1. nap: Tájékozódás

– Bőszen túrom az internetet a számomra leginkább megfelelő arckezelés után, de nincs könnyű dolgom! Számos termék hirdetésbe futok, de azt már megtanultam, nincs az a krém, ami a megfelelő mélységbe le tud jutni és helyre tudná hozni a bőrömet. Kencék kilőve, nekem valami tartós megoldás kell, ami látványos eredménnyel jár. Így találok rá az INFINI Plus kezelésre, a rádiófrekvenciás eljárásokról más sokat hallottam barátnőktől, de jó lenne azért személyesen is többet tudni! Ingyenes konzultáció, már foglalom is!

0. nap: Konzultáció

– Modern, letisztult környezetben várnak a megadott időpontban, nem kell hosszasan várakozni, azonnal fogadnak és a kitöltendő nyomtatványok után átbeszéljük, miért is jöttem. Szakértő szemek vizsgálják meg az arcomat és valóban rám figyelnek, amikor én is elmondom, mi bánt, min szeretnék változtatni. Részletes egészségügyi kikérdezés történik, felmérik az állapotomat, rákérdeznek gyógyszerszedésre, problémákra, majd mivel minden rendben, rátérhetünk arra, mit is várhatok a kezeléstől. Mivel fontos a napvédelem, pont jó, hogy az év elején vágok bele a kúrába. Tartós és látványos eredményt ugyanis három egymást követő kezelésről lehet várni, amik között 3-4 hétnek kell eltelnie. Fájni fog, de nem nagyon, ki lehet bírni, eddig mindenki kibírta, majd pont én leszek az, aki megfutamodik! Mikor már minden információ birtokában vagyok, döntök, szeretném az INFINI Plus kezelést! A hét utolsó napjára időzítem a beavatkozást, hiszen mutatnak fotókat, milyen lesz a bőröm másnap, inkább így nem mutatkoznék emberek között.
A kezelőfej, amiben a mikrotűk találhatók

1 nap: A kezelés

– Kicsit izgulok, főleg a fájdalom miatt, de a megnyugtató környezet és a kezelő személyéből áradó kedvesség elfeledteti vele, és a fájdalomcsillapító, amit be is kapok. Az INFINI Plus csúcstechnológiás berendezést a LUTRONIC cég gyártja, utána néztem sok éves orvosesztétikai tapasztalattal rendelkeznek. Az eljárás a bőrpoblémák kezelésére és a ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát. “A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. A beavatkozás során a kiváltott bőrreakció függvényében állítjuk a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét!” – mondja a kezelés közben Netti, aki a beavatkozás előtt lemosta és alaposan fertőtlenítette az arcomat. Az első lövés hangja kicsit ijesztő, de meg lehet szokni, és tényleg nem is érzek mást, csak kis apró ütésekhez hasonlót. Az egész arcomat több mélységben szurkálják meg. A kezelés időtartama megközelítőleg 40-50 perc. A protokoll szerinti javasolt kezelésszám három, 3 hét különbséggel. A kezelés közben folyamatosan fertőtlenítik a bőrt, nem is azabd kézzel sem piszkálni, és a kezelést követően be kell tartani néhány szabályt! A legfontosabb a fényvédelem, éppen ezért ideális most a téli időszakban elkezdeni a kezelést, mire jön a tavasz első napsugara, túl is leszek rajta. Kerülni kell a takarítást két napig, a gőz fölé hajolást, legalább van indokom arra, miért fogom be otthon a fiúkat! Javasolt a magas c-vitamin bevitel a regenerálódás elősegítésére, gyorsítására. A kezelést követően 1 hétig kerülni kell a vérbőségfokozó tevékenységeket, mint például az alkoholfogyasztás, edzés, szaunázás. Ki fogom bírni! A kezelt területen felléphetnek bevérzések, a szemkörnyék lilulása (hematóma), mivel a bőr itt a legvékonyabb és legérzékenyebb. Kialakulhat ödéma, ami akár a beavatkozást követő 1-2 hétig is tarthat. Tudomásul veszem, nem aggódom, ez ezzel jár, ha már belevágtam, semmi nem tántoríthat el. Az arcom mindenesetre jó piros, kicsit húzódik is a bőr, de kapok utóápolót otthonra és mivel simnkelni sem szabad 24-48 óráig, csak ezt kenhetem az arcomra. Ha mégis meg kellene jelennem másnap, kapok biztonságosan használható alapozót is otthonra.

2. nap: A kezelés másnapja

– Az arcom még mindig piros, olyan érzés, mintha legégtem volna, húzódik a bőr, de az utóápolóra szépen csillapodik az érzés. Ha közelről is megvizsgálom, kis tűnyomok, apró varok találhatók néhány helyen, de szerencsére engem nem zavar, még szerencse, hogy péntekre időzítettem a beavatkozást, van ideje gyógyulni a bőrömnek. Persze nem titok mások előtt, ha valamilyen orvosesztétikai kezelést veszek igénybe, de az azért nem baj, hogy nem kell léptem nyomon magyarázkodni.

7. nap: A kezelés utáni hét

– A kezelés másnapján megjelenő varok már lepotyogtak, figyeltem a fényvédelemre és még így januárban is csak 50 faktoros krémmel mentem ki, szóval mostanra teljesen új, ragyogó a bőröm! Érzem, hogy ahol zsírosabb volt, most sokkal selymesebb a tapintása, de persze tudom, hogy a végleges eredményre a kúra végén, nagyjából két hónap múlva számíthatok, de nekem nagyon tetszik eddig is az eredmény. Kíváncsian várom, mi lesz a ráncaimmal.

21. nap: Irány a második kezelés!

– Tudom, hogy mire számíthatok, így semmilyen izgalom nincs rajtam. Rutinosan fekszem a kezelőágyra, hogy kezdődjön a lemosás, a fertőtlenítés, a bőröm előkészítése, majd maga az INFINI Plus beavatkozás. Az első alkalommal beállított értékeket kicsit emeljük, mind a hatóidő, mind a frekvencia terén, hogy eddzük a bőrömet és minél jobb hatásfokot érjünk el. Azt is elmondja Netti, hogy a második kezelés után gyorsabban regenerálódik majd az arcom. Másfél óra után megint jó pirosan hagyom el a Nu Medical Orvosesztétikát, tudom mi vár rám a hétvégén, és már be is van írva az utolsó kezelésem időpontja!

Végezetül, 2 hónap múlva

Egyik reggel a szokásos rutinomat végzem a fürdőszobában, tisztítás, hidratálás, fényvédelem, mikor feltűnik, hogy a szemem körül milyen kisimult a bőr, a homlokomat is jobban szemügyre veszem és elégedetten tapasztalom, hogy a nemrég megjelenő ráncaimnak nyoma sincs! Most dereg, hogy milyen rég nem kellett a kezembe vennem a korrektort és hogy a pórusaim is összehúzódtak! Ma találkozom egy régi iskolai barátnőmmel, akivel a covid miatt jó rég nem láttuk egymást! Majd ő véleményez, amúgy is szokott! Barátnőm el van ájulva, milyen jót tett nekem a karanténos időszak, bezzeg neki beesett a szeme, “ragyás” a bőre, a kialvatlanság is nyomot hagyott az arcán! Már nem is kérdés, azonnal ajánlom neki az INFINI Plus kezelést! És nagyon szeretem, már csak arra vagyok kíváncsi, hány év múlva érzem majd szükségét az ismétlésnek!
Tennél te is egy próbát? Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!
Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”