e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Mi a teendő feltöltő eljárások után?

Nemrég összefutottál a barátnőddel az utcán! Régen nem találkoztatok, üdvözlés, belefér egy kis kávé, csacsogás és közben azon agyalsz, mi változott rajta? Semmi feltűnő, csak valahogy kipihentebb, frissebb az arca, ragyog és magabiztosabb is, mint szokott? Finoman kérdezel rá, mire ő széles mosollyal újságolja, hogy végre rászánta magát! Kipróbált egy hyaluronsavas feltöltést és bevált!Ismerős helyzet? Te is kacérkodsz a gondolattal már évek óta, de nem volt meg a kezdő löket, a bátorság, a tettvágy? Meg vissza is tartott az ismeretlentől való félelem? Nem ördögtől való a különböző feltöltő eljárások kipróbálása, és ha egy kicsit jobban megismered a beavatkozásokat, hogy utána mi vár rád, talán könnyebben szánod rá magad a lépésre, ami aztán egy csapásra megváltoztatja a mindennapjaidat, a magadhoz való viszonyodat!A Nu Medical csapat összegyűjtötte neked, mik a legnépszerűbb beavatkozások, és hogy mi történik veled a kezelések után, mire kell figyelni, mit szabad tenni és mit nem!

Mire számíthatsz a kezelés után?

A szúrási pontok helyén vörösség, kis dudor jelentkezhet, ami 20 percen belül magától teljesen megszűnik.Kialakulhat kisebb bevérzés, erre aznap már finoman lehet sminkelni, a bevérzés pár nap alatt felszívódik. A kezelés után pár órán keresztül érdemes mozgatni, ráncolni a kezelt izmokat, masszírozni viszont tilos!  Ez a két nap most a pihenésről szóljon! Ha nem okoz nagy gondot, próbálj meg a következő napokban hanyatt fekve aludni, két, három napig vagy akár 2 hétig is kerüld a szoláriumot, a szaunát, az uszodát. A kozmetikai kezelések igénybevételével és a kezelt terület masszírozásával 2 hétig érdemes várni. Mint ahogy az előre megtervezhető fogászati kezeléseket is lehetőleg kerüld..

A kezelőfej, amiben a mikrotűk találhatók

HYALURON TÖLTÉS - NUCLEOFILL/ EJAL/ PROFHILO/ LONG LASTING KEZELÉSEK

Az orvosesztétikai beavatkozások sorában talán a legnagyobb népszerűségnek a hyaluron töltések örvendenek. Szerencsére a trend egyre inkább a természetesség irányába tolódik, már nem az az igény, hogy mindenki észrevegye, valamilyen eljáráson vettél részt, sokkal inkább az, hogy fiatalos, magabiztos fellépésed legyen, sugárzóan szép és kipihent legyen az arcod. Ezeknek az igényeknek felelnek meg a legújabb fejlesztésű töltőanyagok. Mire számíthatsz a kezelés után? Az injekció beadása után előfordulhatnak normál bőrreakciók, mint például véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység. Mindezek általánosságban 2-14 napon belül nyomtalanul eltűnnek. Javasoljuk, hogy a kezelés után használd az ott kapott utóregeneráló krémet, illetve Arnica Montana kapszula-golyócska szedésével is gyorsíthatod a gyógyulási folyamatokat. A hyaluronsavas töltés után 2 hétig kerüld az erős napsugárzást, a sportot,az uszodát, a szoláriumot, a szaunát, illetve a kozmetikai vagy erőteljesebb fogászati beavatkozásokat.

COG / FTC SZÁLAS KEZELÈSEK

A COG és FTC szálakkal történő beavatkozás 50-60 percet igénylő eljárás. A szálak mindkét esetben felszívódnak, hatásuk arcemelő, arcfeszesítő eredménnyel jár. A szálak behelyezése injekciós tűvel történik, mely vezetőként szolgál. Az eljárás kisebb érzékenységgel vagy kellemetlenséggel járhat.

Mire számíthatsz a kezelés után?

A szálak bevezetése után előfordulhatnak normál bőrreakciók, mint például véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, érzékenység. Mindezek 2-14 napon belül eltűnnek. Javasoljuk a kezelt terület hűtését 1-2 napig. Érdemes figyelned a következő napokban fokozott folyadék és C-vitamin bevitelre. Kerüld az arcizom erőteljes mozgatását, ne rágózz, figyelj a beszédedre és a mimikára is 1 hétig. Lehetőleg ne hajolgass 1 hétig és kerüld az intenzív sportot, a szaunát, a szolárium és az uszoda használatát. Ajánljuk pár napig az emelt párnán való alvást.
Nem javasolt a fogorvosi beavatkozás legalább 2 hétig és kerüld az arc masszírozását 2 hónapig.

Láthatod, hogy van néhány szabály, amit érdemes betartani a feltöltő eljárások után, de ezeknek a biztonsági előírásoknak a követésével elősegítheted a maximális eredményt, kiélvezve a természetes fiatalítás nyújtotta lehetőségeket!

Tennél te is egy próbát? Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!
Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”