e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Kedves Naplóm! – Kipróbáltam az NCTF kezelést

Mi a Nu Medical Orvosesztétikában a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak olyan kezelések, eljárások szerepeljenek a kínálatunkban, amit saját magunkon is kipróbáltunk, amit hosszan teszteltünk, ellenőrizve az ígért eredményt. Szó szerint a bőrünket vittük vásárra! Ezalatt az idő alatt, be kell vallani, több olyan kezelés is bekerült a látókörünkbe, ami aztán végül nem ment át a szigorú elvárásrendszerünkön!
Az NCTF Lifting kezeléssel azonban nem ez volt a helyzet! Bevallom, kissé kétkedve fogadtam a sok pozitív jelzőt az eredményességgel kapcsolatban, hiszen láttunk már sok mindent az elmúlt hét év alatt, de ezúttal is azt vallottuk, a puding próbája az evés!

-1. nap: Tájékozódás

– Gyarkorlatilag minden létező fellelhető információt elolvastam az NCTF Lifting kezelésről, videók után kutattam a neten, hogy tudjam, mire számíthatok. A Az orvosesztétikai iparág egyik legnevesebb és legrégebbi laboratóriuma, a francia FILORGA alkotta meg az NCTF 135HA készítményt, ez már bíztató, hogy nem egy ismeretlen gyártótól származó anyag kerül a bőrömbe. Az NCTF 135HA anyag 5mg/ml-nyi, nagy töménységű lineáris szabad hialuronsavat és 59 revitalizáló összetevőt tartalmaz, továbbá 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation) gondoskodik a bőr megújításáról. De hogyan kerül az anyag a bőröm alá? Ezt is megtudtam: A NANOSOFT™ egy innovatív, tanúsítvánnyal rendelkező orvosesztétikai eszköz, 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből, vagyis inkább pengeszerű mini tűből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. Szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és juttatja be a hatóanyagokat. Pontosan és egységesen, fájdalom nélkül, ritka esetben minimális fájdalommal jut a megfelelő helyre. Ideális eljárás a hagyományos hyaluronsavas feltöltéstől ódzkodó páciensek számára is! Mivel már hyaluron feltöltésen vettem részt, legalább lesz viszonyítási alapom! Információkkal felvértezve vágtam bele a másnapi kezelésbe.

0. nap: Kezelés

– Mivel túl vagyok már INFINI Plus kezelésen, kipróbáltam az ULTHERAPY GOLD-ot is, nem okozott gondot a hyaluronsavas feltöltés sem, mégis izgalommal vegyes kíváncsisággal veszem sorra a protokoll kötelező lépéseit. Kikérdeznek az egészségügyi állapotomról, megkapom a pontos tájékoztatást, mire kell ügyelnem a kezelést követően. Bele is vágunk, egy gyors kávé után, fekszem is a kezelőágyra. Igen a fájdalomküszöböm alacsony, de azt ígérik, itt nem lesz komoly kellemetlenség… majd azt én eldöntöm! Az arc letisztítása után hámlasztás következik a kezelendő területen. Mivel ezt a kezelést remekül lehet alkalmazni a száj körüli dohányzó ráncokra, a felső és az alsó szemhéj, a külső szemzug, a nyaki redők illetve a kézfej ráncaira is, én a szemkörnyéket választom, számomra az a kritikus terület. Az NCTF 135HA készítményt a NANOSOFT™ eszköz segítségével a bőr felső rétegébe juttatják, egy kis kitüremkedést hozva létre a bőrön. A technológiának köszönhetően a legérzékenyebb és legkisebb arcterületek is könnyedén elérhetőek.  Ezt a lépést ismétli biztos kézzel Vali, aki 2-3 mm-ként a teljes szemkörnyéket kezeli. A videón te is láthatod, hogyan történik mindez! Nem mondom, a szemzug felé közeledve már érzem a hatóanyag bevitelét, de tényleg bírható a kezelés!

A kezelés időtartama megközelítőleg 40-50 perc. A protokoll szerinti javasolt kezelésszám három, 3 hét különbséggel, majd fenntartó kezelés fél évente 1 alkalommal. Majd meglátjuk, hogyan szívja a hatóanyagot a bőröm a második alkalommal, attól függ, hogy szükségem lesz-e a folytatásra. Ezen is túl vagyok, kíváncsi vagyok a másnapra!!

1. nap: A kezelés másnapja

– Kifejezetten ödémás szemmel ébredtem. A tükörben láttam, hogy eléggé puffadt a szemem, meg is ijedtem, mi lesz, ha ez így marad! Se az ULTHERAPY GOLD, se az INFINI Plus beavatkozások után nem volt ilyen mértékű az ödéma. Szerencsére délre teljesen visszahúzódott, nyoma sem volt annak, hogy bármiféle orvosesztétikai beavatkozáson estem volna át, viszont a szemem nagyon kinyílt, ragyogó volt, tetszett amit a tükörben láttam. Persze nem titok mások előtt, ha valamilyen orvosesztétikai kezelést veszek igénybe, de az azért jó volt, hogy a nap második felében simán tervezhettem akár üzleti megbeszéléseket is, éles szemű hölgy partnerekkel is!

2. nap: A kezelés utáni második reggel

– Az előző reggel tapasztalt ödéma ismét rám köszöntött a tükörből fogmosás közben, de nyugodt voltam, mert tudtam, hogy délre nyoma sem lesz. És valóban, a sok rohanás, suli, edzés, nagyiék körben fel se tűnt, hogy a szememet nézegessen, de este a lefekvés előtti rutin közben vettem észre, mennyire szép a tekintetem, hogy a mosolygástól kialakult ráncaimnak hűlt helye és a sötétebb tónus is eltűnt a szemem alól. Nekem ez a kezelés kell!! Gondoltam magamban, de nem csak nekem, a Nu Medical Orvosesztétika vendégeinek is! Jó, persze, azt sem árt tudni, meddig élvezhetem a pozitív hatásokat, ezért még várok, de azt látom, új kedvencem lett a kezelési palettában!

14. nap: Sorra zsebelem be a bókokat!! Irány a második kezelés!

– “Mi történt veled? Új pasi a láthatáron?” “Persze! A legkisebb fiú is már igazi kis gavallér! Folyamatosan bókol, milyen szép vagy anya! És ez nekem elég is!” Válaszolom nevetve azoknak, akik rácsodálkoznak, hogy milyen friss a tekintetem, mennyire kipihentnek nézek ki! Természetesen nem hagyom ki a második NCTF kezelést sem. Már pontosan tudom mi vár rám, nyugodtan dőlök a kezelőágyra Vali kezei közé, és alig várom, hogy mit tud még dobni az eddigi eredményekre az újabb feltöltés!

Végezetül, 1 hónap múlva

Esküvőre készülődünk, mindenki izgatott, a fiúknak persze könnyű, zuhany, hajmosás, egy laza ing, zakó, és már indulásra készek. Én még az utolsó simításokat végzem, sminkelek, kicsit komolyabban is mint a hétköznapokban, így van időm és lehetőségem vizslatni az arcomat. Ilyenkor buknak le a ráncok, tűnik fel egy-egy megereszkedés. És most döbbenek rá, hogy a szemem körüli nevető ráncoknak továbbra is hűlt helye. Már el is felejtettem az NCTF lifting kezelést! Ugye milyen könnyű a jóhoz hozzászokni! Az biztos, hogy ez az azonnal eredménnyel járó beavatkozás az egyik kedvencem lesz, de bízom benne, hogy nem csak nekem, hanem a Nu Medical Orvosesztétika szépülni vágyó vendégeinek is! Ha kipróbálnád, fordulj hozzánk bizalommal, de ne egy-két nappal a fontos esemény előtt! Kicsit hamarabb!

Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”