e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Kedves Naplóm! – Kipróbáltam magamon az ULTHERAPY GOLD kezelést

Mire nem jó a karantén? Az ember lányának az online oktatás, a család ellátmányozása és a véget nem érő rendrakás mellett néha még arra is jut ideje, hogy a régi íróasztal fiókjában is rendet rakjon. Itt bukkantam rá a “vírusról még csak hírből sem hallottunk, éltünk gondtalan pusziszkodós, ölelgetős mindennapjainkat” 2017-es naplómat. Abban az évben vettem rá magam a teljes ULTHERAPY GOLD arckezelésre. Természetesen korábban, amikor belevágtunk a Nu Medical Orvosesztétika megalapításába, kipróbáltam, a szemhéjamon a kezelést, hogy tisztában legyek vele, milyen érzés, mire számíthatnak a hozzánk érkező vendégek, ha az ULTHERAPY mellett döntenek, de a teljes arckezelés még váratott magára néhány évet! De eljött 2017 tavasza és…

Ha egyszer te is kiszabadulsz, és szeretnéd, ha nem is nyomtalanul eltüntetni, de jelentősen mérsékelni az elmúlt bő egy év minden fájdalmát, nehézségét, kudarcát és gyászát az arcodról, akkor erre számíthatsz egy komoly, arcplasztikával is felérő ultrahangos ULTHERAPY GOLD beavatkozás után.

-1. nap: Konzultáció

– Furcsa a másik oldalon ülni, de természetesen én sem hagyhatom ki a kötelező egészségügyi felmérést! Hagyom, hogy a Nu Medical Orvosesztétika diszkrét, hangulatos környezete hasson rám. A célom a megereszkedés elleni küzdelem, már látom reggelente a tükörben, hogy az állvonalam már nem olyan feszes, és ugye az anyukám arca is ott lebeg előttem, nem a ráncok, hanem inkább a lógás lesz az én nagy ellenségem, ezért a természetesség jegyében ULTHERAPY mellett döntök. No és azért is, mert így egyetlen beavatkozással megúszom jó pár évre az arcommal való foglalatoskodást. Egészségügyi kockázat nálam szerencsére nem áll fenn, nincs beállítatlan pajzsmirigy problémám, anyagcsere zavarom, nem állok kemoterápiás kezelés alatt, nincs tehát akadálya annak, hogy kezdjünk.

0. nap: Kezelés

– Kicsit izgultam… na jó, legyünk őszinték, majd kiugrott a szívem a helyéről! Te jó ég, pont úgy érzek, ahogy a hozzánk érkező vendégek, akik elszántak, de azért tartanak is attól, ami rájuk vár. Tudom magamról, hogy a fájdalomküszöböm alacsony, bár nagyon igyekszem uralni az érzéseimet, ha nem muszáj, nem szeretek szenvedni, éppen ezért egy fájdalomcsillapítóval indítottam, biztos ami biztos. Az arc letisztítása után érzéstelenítő gélt kentek fel rám szakértő kezek, ami negyed óra múlva már hatott is. Ekkor felrajzolták az arcomra a kezelési területeket és zümmögött is a fejem mellett a készülék. Addig a pillanatig, amíg meg nem éreztem az első ULTHERAPY lövéseket, maradt a szívdobogás, de onnantól, mintha elvágták volna, ettől voltam úgy berezelve? Érdekes volt látni, és egyben megnyugtató is, a fejem mellett lévő ultrahang monitoron, hogy épül fel a bőröm, 8 mm mélységig. Őszintén elégedett vagyok a látvánnyal. Tuti, hogy nem vaktában lövöldözünk! A kezelés legkellemetlenebb része az állcsont alatti terület volt, a három mélység közül a 4,5 mm-es mélységet éreztem leginkább. Próbáltam nem elhúzni a fejemet, mert azt tudom, hogy ezzel nagyon megnehezítem Ági dolgát, ő fogja biztos kézzel a kezelőfejet. Az ULTHERAPY beavatkozás összesen egy órát vett igénybe. Nem mondom, hogy nem könnyebbültem meg, amikor elhangzott a mondat: Az utolsó lövés következik. Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy milyen jó kezekben vannak a vendégeink, amikor bennünket választanak, hiszem folyamatosan kérdezett Ági, hogy érzem magam, mennyire kellemetlen, tájékoztatott, hogy mennyi van még hátra, mennyit kell még kibírni. Az ULTHERAPY végén fekete nadálytő krémet masszíroztak be a bőrömbe, és mikor kiléptem a kezelőből csak enyhe pirosságot tapasztaltam az arcomon, ami két óra múlva nyomtalanul eltűnt. Ezen is túl vagyok, már csak a várakozás napjai maradnak, és az, hogy tetten érjem a pozitív eredmény!


1. nap: A kezelés másnapja

– Kisebb ödémával ébredtem a szemem körül. A tükörben láttam, hogy puffadt a szemem, ha összecsíptem bőrt, látszott a vizesedés. Szerencsére a fiúk a családból észre sem vették, azért remélem, hogy az eredmény nekik is egyértelmű lesz, anya sokkal fiatalosabb, ragyogóbb. Szerencsére kilépve az ajtón, intézve a mindennapi ügyeket, kávézva a legjobb barátnőmmel senkinek sem tűnt fel, hogy bármiféle orvosesztétikai beavatkozáson estem át. Nem mintha titkolnám, de azért jó tudni, hogy akár rejtve is maradhat az ULTHERAPY kezelés az avatatlan szemek elől.

14. nap: Két héttel e kezelés után

– A korábban tapasztalt ödéma teljesen felszívódott! Már tényleg semmi nem utal arra, hogy igénybe vettem egy komoly orvosesztétikai beavatkozást! Ha sminkelés közben nem érezném a szemöldököm alatti csontnál a bizsergést magam is teljesen elfelejteném, mibe vágtam két hete. Izgatottan várom az eredményt! Persze, pontosan tudom, hogy ennek az eljárásnak idő kell! Az ULTHERAPY a szervezet saját öngyógyító képességét használja ki, és a magas hőfokú ultrahang nyalábnak köszönhetően roncsolódott kollagénok helyett ráveszi a szervezetünket arra, hogy újakat termeljenek! És ez bizony időbe telik. Szeretem elképzelni – az Egyszer volt… az élet mesesorozatban gyerekként láttam, hogyan működik a szervezetem belülről -, ahogy a kollagének kikerülnek a kollagén gyárból és elfoglalják helyüket az állam vonalánál!

60. nap: Az első sikerek

– Az ULTHERAPY kezelés nagy kihívása, hogy türelemjáték. Hagyni kell időt a szervezetnek, hogy a természetesség jegyében maga fiatalítsa vissza a kezelt területet. Nagyjából három hónappal a beavatkozás után szinte el is felejtettem, hogy mit is indítottunk el a bőröm alatt a magas hőhatásnak köszönhetően, ott, ahol a tartásért felelős kollagének találhatók. Még szerencse, hogy a külföldön élő barátnőm Budapestre utazott a gyerekekkel, így beiktattunk egy közös állatkertezést. Nem győzött ámuldozni azon, milyen jól nézek ki! “Kinyílt a tekinteted, sugárzik az arcod! Mit csináltál?” Elsőre nem is ugrott be az ULTHERAPY, csak este a fektetés után számolgattam vissza, ez már a kezelés pozitív hatása!! Lépten-nyomon zsebelem be a bókokat!

180. nap: Kontroll

– Persze, tudtam, hogy működik! Láttam már számtalanszor a hozzánk kontrollra érkező vendégek boldog mosolyát, mégis döbbenten láttam az előtte-utána fotókon a hat hónap alatt végbemenő változást! Eltűnt a tokám, a szám sarka felfelé görbül, milliméterekkel emelkedett a szemhéjam! Nagyon elégedett vagyok! Már csak abban bízom, hogy az eredmény 5 évig tartós is marad! Sokkal látványosabb lett a hatás, mint reméltem! Persze, hogy egész nap nem lehetett letörölni a vigyort az arcomról!

Végezetül, 4 év múlva

Ma reggel a tükörbe nézve azt látom, hogy az állam talán egy kicsit kevésbé feszes. Biztos, hogy az én arcomon is nyomot hagyott az elmúlt egy év. Az aggodalom a szüleimért, a gyerekek az online oktatásban, a bizonytalanság, mi lesz holnap, vagy a jövő hónapban, vagy egy év múlva. De azt biztosan állíthatom, hogy még most is lényegesen feszesebb az arcom, mint a kezelés előtt készült fotóimon. Ennek a posztnak a megírása nekem is lehetőséget adott, hogy felidézzem a kezelés élményét, az akkori tapasztalatokat és hogy saját bőrömön is láthassam az elmúlt négy év nyomát. Az ULTHERAPY egy nagyon sikeres, világszerte elismert és kipróbált, biztonságos módja a feszesítésnek, fiatalításnak, amit akár megelőző kezelésként is érdemes bevetni! Lehet, hogy lassan eljön az ULTHERAPY GOLD beavatakozás ismétlésének ideje?

Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”