e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

5 érv, miért fontos a személyes konzultáció, ha biztonságos orvosesztétikát szeretnél választani!

A fiatalodás igénye, vágya egyidős az emberiséggel. Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy akár több száz évig is elél, persze ugyanolyan fiatalon, üdén és hamvasan, mint a 20-as évei elején. Mielőtt azonban az Interjú a vámpírral idevágó képsorai jutnának az eszünkbe az örökké vérszomjas, 12 éves testbe zárt Claudia hamvas bőrével, megnyugtatok mindenkit, nem kell embervért inni ahhoz, hogy a fiatalságunkat konzerválhassuk. 

De mit tehetünk akkor az idő múlása ellen?

A kutatók a modern tudomány eszközeivel évtizedek óta kutatják, hogy elkerülhetetlen-e az öregedés folyamata, vagy fel lehet tartóztatni, netán vissza is lehet fordítani. A korunkat elsősorban az arcunk tükrözi, ha szembe jön velünk valaki az utcán, első benyomásként, látva az arcát, pláne mostanság a maszkból kilátszó tekintetét, próbáljuk meghatározni a korát, hangulatát, aktuális állapotát. Éppen ezért az arcunkon szeretnénk először semmissé tenni az idő nyomát. Az arcfiatalításnak mára már számtalan irányzata létezik, a kozmetikai kezelések hosszú során át az orvosesztétikai beavatkozásokon keresztül a legdrasztikusabb arcplasztikai megoldásokig. Az már csak rajtunk múlik, hogy hány kezelésen szeretnénk átesni, mennyire tartós eredményre számítunk, mekkora összeg és mennyi idő áll a rendelkezésünkre az arcfiatalításhoz.

Lépj a tettek mezejére! Így válassz orvosesztétikát!

Hónapok, sőt évek óta szemezgetsz egy-egy orvosesztétikai beavatkozással? Elérkezettnek látod az időt, hogy tegyél valamit az öregedés látható jelei ellen, de nem tudod pontosan, mire is lenne igazán szükséged? Rengeteg információ birtokában vagy, a barátnő, a kozmetikus, de a szomszéd szülő is más véleményen van, ha a bőröd fiatalításáról van szó? Segítünk, fogjuk a kezedet, induljunk el együtt a fiatalodás útján! 

Ha rászántad magad bármiféle eljárásra, akár kozmetikust, akár orvosesztétikai szakembert, akár plasztikai sebészt választasz az arcfiatalítás elérésére, járj el körültekintően. A legjobb mód a személyes ajánlás, a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízol, akin látod akár a pozitív eredményt, sokat nyomnak a latban. Ha ilyen ismerős nincs, maradnak a reklámok. Ne sajnáld az időt és az energiát, hogy megtaláld a magad számára a tökéletes arcfiatalító módszert, orvosesztétikát, személyzetet. Érdemes több orvosesztétikai központ, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani, csak ezután hozz döntést!  Látogass el több helyre és minden esetben vedd igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt. De hogy miért?

5 érv a személyes konzultáció mellett

5 érvet hozok most neked, miért helyes választás ebben a helyzetben a döntés előtt egy személyes konzultációra jelentkezni!

1. Szimpátia

Itt dől el, szimpatikusnak találod-e az orvosesztétikai központot, megtalálod-e a személyes hangot a konzultálóval. A komoly orvosesztétikai beavatkozások bizalom nélkül aligha lehetnek eredményesek. A Nu Medical Orvosesztétikában minden esetben a tulajdonosok egyike fogad a személyes és ingyenes konzultáción! Kávéval, ásványvízzel kínáljuk a hozzánk érkezőket és bízunk benne, hogy hamar megtaláljuk a közös hangot, ami elengedhetetlen az együttműködés megkezdéséhez.

2. Szakmai tudás

Egy személyes találkozás alkalmával meggyőződhetsz róla, mennyire hiteles a központ, az itt dolgozó szakemberek. A Nu Medical Központban bepillantás nyerhetsz a napi munkafolyamatba, kérésre megtekintheted a használt orvosesztétikai berendezéseket, meggyőződve azok eredetiségéről, minőségéről és arról, valóban úgy néznek ki, mint ahogy azt a honlapon láttad! Megnyugtató lehet azt is látni, hogy a kezelőszemélyzet milyen szakmai referenciákkal rendelkezik, bizalmat ébreszt, ha az ezt igazoló dokumentumok mindenki számára jól látható helyen vannak kifüggesztve.

3. Válasz minden kérdésedre

Egy ilyen alkalommal őszintén felfedheted a problémáidat, megnyílhatsz a konzultáló szakértő előtt, hiszen ez a közel egy órás bizalmas beszélgetés egy barátnői csevegés és egy hivatalos konzultáció egyvelege. Az alapos egészségügyi felmérés azonban elengedhetetlen, hogy tiszta kép rajzolódjon ki azzal kapcsolatosan, mely beavatkozások lehetnek megfelelőek a számodra. Éppen ezért állítottunk össze az évek tapasztalatait felhasználva egy olyan egészségügyi kérdőívet orvosesztétikánkban, aminek megválaszolásával a számodra leghatásosabb és legbiztonságosabb kezelést tudjuk kiválasztani.

4. Bizalom

Fontos, hogy csak a saját akaratod és döntésed érvényesüljön! Ha azt érzed, rád akarnak erőltetni valamit, olyanra szeretnének rábeszélni, amire még nem állsz készen, kérj egy kis időt! Nem kell azonnal döntened, de ha biztos vagy a dolgodban, foglalj időpontot, hogy minél előbb elkezdődhessen a fiatalítás. Bizalom növelő az a központ, ahol ingyenes konzultációval várják a vendégeket. Sok helyen csak akkor írják jóvá a konzultáció díját, ha valóban realizálódik egy kezelés, így helyezve nyomást rád, hogy azonnal válassz a kezelések közül. Ha igazán eredményesek a kezelések, nincs szükség ilyen trükkök bevetésére a vendégek megtartásához.

5. Információ gyűjtése

Fontos, hogy egy személyes konzultáció alkalmával te is tisztába kerülhetsz a saját elvárásaiddal. Valóban jó helyen jársz? Valóban az itt fellelhető kezelésekre van szükséged? Az, hogy reális képet kapj a várható eredményről, nagyon fontos, hogy elégedett lehess az elért eredménnyel! A Nu Medical Központnak is van saját fotóalbuma, ahol az elégedett ügyfeleink ajánlásait, előtte-utána fotóit láthatod. Ezeket érdemes átlapoznod, hogy lásd, mit remélhetsz a beavatkozástól. Ha az elvárásod és a várható eredmény átfedésben van egymással, érdemes belevágni a kiszemelt orvosesztétikai kezelésbe!

Mi a tanulság?

Fiatalodni szeretnél, de bizonytalan vagy, mire is lenne igazán szükséged? Ha elég körültekintő vagy, megtalálhatod a számodra tökéletes helyet, kezelést, szakembert. Válaszd az ingyenes, személyes konzultációt kínáló orvosesztétikákat és figyelj a következőkre:

A, Elegendő időt fordítanak rád?
B, Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?
C, Milyen képesítéssel rendelkeznek a beavatkozást, konzultációt végző személyek?
D, Eredeti, engedélyekkel rendelkező, bevizsgált készülékekkel dolgoznak, melyek a biztonságomat garantálhatják?
E, Mekkora tapasztalattal rendelkeznek a személyzet tagjai az adott arcfiatalító eljárásról?

Bízom benne, hogy mihamarabb személyesen is találkozhatunk, hogy egy kávé mellett megtaláljuk számodra a tökéletes arcfiatalító eljárást, melynek eredményét mindenki észre fogja venni a környezetedben!

Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”