e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Hogyan úszd meg a szemhéjplasztikát?

Reggeli rutin a tükör előtt, tisztítás, hidratálás, alapozás, enyhe smink… Csak egy kis szemhéj vonalat húzol, de mostanában azt veszed észre, egyre inkább feltapad a diszkrét csík, rálóg a szemhéj a szemedre, és már nemcsak esztétikai probléma, de a látásodat is zavarja? Az életkor előrehaladtával a felső szemhéj bőre majdnem mindig megnyúlik, megereszkedik, az alsó szemhéj ráncos, a szem táskás lesz, mindez sajnos megfáradt tekintetet eredményez. Előre mondom, létezik kíméletes megoldás is a probléma kezelésére, nem kell feltétlenül a plasztikára gondolnod, az ULTHERAPY GOLD is remek megoldása lehet a lógó szemhéjnak!

De mi a megereszkedett szemhéj oka?

A szemhéj megereszkedésének alapvetően két oka lehet. Az egyik genetikai, a másik a korral járó kollagén vesztés következménye, illetve a kettő kombinációja, ne jó ez más akkor nem is kettő, inkább három ok. Ha már tizenévesen is elégedetlenek voltál a szemhéjaddal, úgy érezted a tükörbe nézve, nem elég nyitott a tekinteted, akkor sajnos a felmenőket hibáztathatod és megoldásként elsősorban a szemhéjplasztikát választhatod. Ha viszont a korral járó kollagén vesztés áll a probléma hátterében, korábban nem tapasztaltál ilyen mérvű megereszkedést, akkor neked való az ULTHERAPY GOLD kezelés, ami a szemhéjplasztika alternatívájaként szolgál.

Egy kis történelem!

Maga a szemhéjplasztika szó 1818-ban került leírásra egy lengyel származású német orvos tanulmányában. Igazi kiugrást a területen az első világháború hozta, a csatákban megsérült katonák ezrein hajtottak végre arcműtéteket, melyek alkalmával szemhéjplasztikai beavatakozásokra is sor került. Az itt szerzett tapasztalatok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ma az esztétikai sebészet ilyen szinten áll. Érdekesség, hogy manapság a legtöbb szemhéjplasztikai beavatkozást Ázsiában végzik. A nyugati külső különleges csáb erővel bír, ezért sokan szeretnék a genetikailag kódolt tekintetüket megváltoztatni, és szemhéjplasztikával távolítatják el a szem redőjét. A szemhéjplasztika ezen fajtája Kínában népszerűbb, mint a mellnagyobbítás.

Mi történik a műtét közben?

A szemhéjplasztika során sebészi úton korrigálják a szemhéj bőrének természetes meglazulását, ráncosodását és a szemhéjakon megjelenő úgynevezett táskákat. Az operáció során, csakúgy mint egy kifogyott ruha esetében a szabászaasztalon, eltávolítják a felesleges bőrt, aminek következtében a szemhéjak kisimulnak. A felső- és alsó szemhéj műtéte történhet egyszerre és külön-külön is. A felső szemhéj megnyúlt, összefekvő bőréből egy jól meghatározható darabnak a kimetszése mellett általában a beavatkozást kiegészítik a szemüregi zsírszövet csökkentésével és az áthajlási redő hangsúlyosabbá tételével. Az alsó szemhéj esetében a ráncos bőr megfeszítése valamint a  szemüregi zsírszövet mennyiségének a csökkentése történik. Mindkét műtét helyi érzéstelenítésben és altatásban is elvégezhető. A műtét után még pár napig a szemhéjak ödémásak, fájdalmasak lesznek, ez a kellemetlenség 5-10 nap alatt múlik el. Az eredmény azonban nem életre szól, 10-12 év múlva ismét jelentkezhet a probléma, ekkor a szemhéjplasztika megismétlésére van szükség. Az azonban bizonyos, hogy a szemhéjplasztikai műtétek mára teljesen biztonságossá váltak, a beavatkozás kockázata alacsony. 

Szemhéjplasztika helyett ULTHERAPY GOLD

Te is azok közé tartozol, akik félnek a szemhéjplasztikától? Tartasz a fájdalomtól de aggódsz az altatás esetleges következményei, mellékhatásai miatt? Nem szeretnél akár 10 napra kiesni a szokásos rutinból az ödéma, a lilulás és a duzzanatok miatt? Sőt, az sem lenne baj, ha mindenki más előtt rejtve maradna, hogy bármilyen beavatkozáson estél át, mégis látványos eredményt szeretnél a természetesség jegyében? Akkor neked találtuk ki az ULTHERAPY GOLD-ot. Az elmúlt néhány év nagyszerű újításaként megjelent a kollagén vesztés következményeként beszükülő tekintet korrigálására az ULTHERAPY, az ultrahangos arcplasztika. Ez az eljárás csupán nevében utal a plasztikára, itt ugyanis egészen másról van szó. Egy egyszeri, negyed órás, viselhető fájdalommal járó kezelést követően (itt megnézheted, hogy zajlik egy ULTHERAPY kezelés) néhány hónap alatt a szervezet öngyógyító képességét kihasználva épül újra a bőröd tartóeleme, a kollagén, és ennek következtében nyerheted vissza nyílt, jó pár évvel korábbi tekintetedet. Természetesen ez az eredmény sem tart életed végéig, de 4-5 évet biztosan nyerhetsz a múló idővel folytatott ádáz harcban!

Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”