e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

PRP terápia / mozgásszervi

A test saját anyagát használja fel a szövetek regenerálásához.

Eredményeket hoz, különösen krónikus gyulladások és porcfelszín sérülése esetén.

A PRP terápia során a vérlemezkéket használjuk fel a gyógyuláshoz.

Csökkenti a gyulladásokat és ízületi fájdalmakat.

Miért speciális?

porc, ín vagy egyéb szöveti sérülés kezelésére

új alternatíva, ha a hagyományos, konzervatív kezelések (gyógyszer/fizioterápia, stb.) nem értek el eredményt

hatékony a krónikus gyulladások, ízületi fájdalmak és porcfelszín sérüléséből adódó panaszok enyhítésére is

100 % -ban antiallergén anyagot: a páciens saját vérének alkotóelemét tartalmazza

Hogyan működik?

Platelet Rich Plasma, azaz vérlemezkében gazdag vérplazma. A porcújjáépítést serkentő injekció egyfajta regeneratív gyógymód,  amely a test saját anyagát , illetve a szervezet saját gyógyító mechanizmusát felhasználva segíti a regenerációt. A porcújjáépítést serkentő hatás mellett, ín, izom-regeneráló, gyulladáscsökkentő hatással bír.

Leggyakoribb kezelési területek:

csipő, térd, Achilles-ín, váll, könyök, csukló.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés megkezdése előtt teljes vérképet, egyes esetekben pedig képalkotó vizsgálatok eredményeit kérjük be (emailen keresztül: info@numedical.hu vagy személyes konzultáció során) és megállapításra kerül; hogy a kezelés elvégezhető-e a páciensnél.

A kezelést megelőző órákban bőséges folyadékbevitelt kérünk a betegtől, hogy a vére megfelelő állagot érjen el, mire a PRP terápia elkezdődik.

A kezelés egy vénás vérvétellel kezdődik; egy speciális fecskendőrendszerrel leveszünk 10-20 ml vért; majd az erre a terápiára kialakított eszközzel centrifugáljuk, és a vérlemezkékkel dúsított plazmát (PRP) a sérült területbe fecskendezzük.

Mire érdemes figyelni a PRP kezelés után?

A minél hatékonyabb gyógyulás érdekében javasolt az intenzív pihenés, a fizikai megerőltetés mellőzése.

A kezelés hatása tartós, és akár már egyetlen beavatkozás is jelentős állapotjavulást hoz. Azonban előfordulhat, hogy a kezelést érdemes (adott időközönként) megismételni, erről mindig a kezelőorvos ad javaslatot.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

A kezelést követően az izületben néhány napos átmeneti duzzanat, enyhe gyulladás jelentkezhet.

Az első pozitív változások az injekció beadását követően kb. 2-3 hét után jelentkeznek.

A beavatkozást követően a porc újjáépülési folyamata megindul, a fájdalom megszűnése /mentessége hónapokig fennáll.

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”