e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

PRP DRAKULA TERÁPIA

Az eljárás teljesen természetes és biológiailag előnyös módon fiatalítja a bőrt

A kezelés gyors és hatékony újulást eredményez

Nincs szükség idegen anyagok alkalmazására

A beavatkozás során nem alkalmazunk testidegen anyagokat

Miért speciális?

”bio” bőrfiatalítás

”bio” ránctalanítás

testidegen anyagok alkalmazása nélkül történik az eljárás

az emberi vérben megtalálható hatóanyagokat -amelyek a bőr és a kötőszövetek regenerálódásáért felelősek- alkalmazzuk

természetes, mégis nagyon hatékony beavatkozás

Hogyan működik?

A PRP Platelet Rich Plasma magyarul vérlemezkékben dús plazmát jelent.Az eljárás során a pácienstől meghatározott mennyiségű (10-30 ml) vért veszünk le egy PRP kémcsőbe, majd azt behelyezzük egy centrifugába, hogy a vörösvértesteket a plazmától szétválasszuk. Az így szètválasztott plazmát apró tűszúrásokkal egyenletesen juttatják be a bőr alá. A kezelt bőrterület intenzív és gyorsított ütemben újul meg, így a bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak, a bőr textúrája, volumene, sőt hidratáltsága is látványosan javul.Problémafüggő, kinek mennyi kezelés javasolt , általában havonta 1 alkalmat javaslunk (kúraszerűen, összesen 3-4 alkalommal) , majd évente a fenntartó kezelés.

Kezelhető területek, indikációk:

szem alatti karikák csökkentése

nyak és dekoltázs bőrének kezelése

idősödő ráncos kézfej felfrissítése

rosaceas bőr regenerálása

akár hajhullás kezelésére is

Kezelés után észlelhető mellékhatások és teendők

Nincsenek jelentős mellékhatások

Az apró tűszúrások miatt a kezelés helyén duzzanat, bőrpír, véraláfutás jelentkezhet (kb. 3-4 nap alatt szűnnek meg

24 óra elteltével smink használható

1 hétig kerülni kell az edzést, a napozást, szoláriumozást, és szaunázást

Tartózkodni kell a kezelt terület masszírozásától, nyomkodásától.

3 hétig nem végezhető az arc melegítésével járó bárminemű kozmetikai kezelés

Milyen esetekben nem alkalmazható a Drakulaterápia?

Terhesség, szoptatás, menstruáció ideje alatt

Aktív akne, gyulladt bőrfelület esetén

Láz, akut, krónikus fertőzések esetén

Egyes autoimmun betegség, májbetegség, daganatos betegség esetén

Vérképződési, véralvadási zavar esetén

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”