e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

MEZOBOOSTER

MEZOBOOSTER kezelés fokozott hatóanyagbevitellel

Fokozott kollagén termelés és dupla adag hatóanyagbevitel!

Fajdalommentes megoldás az öregedés látható jeleire, a szem alatti sötét karikák kezelésére, az aknés bőr vagy a pigmentfoltok problémájára!

A MEZOBOOSTER kezelés a tű nélküli mezoterápia mellett az elektroporáció és a mezopenek előnyeit is kihasználva fokozza a kollagén termelődését és gondoskodik róla, hogy a magas minőségű hatóanyagok a sejtekhez jussanak. A készülék ötvözi az EPM és a PULSE BOOSTER technológiáját, így jóval nagyobb mennyiségű hatóanyagot tudunk bejuttatni a bőrbe.

Hogyan működik?

A MEZOBOOSTER kezelésünk különlegessége egy új fejlesztésű mikrochipben rejlik. Itt nem csupán arról van szó, hogy kombináltan élvezhetjük a mezopen és a tű nélküli mezoterápiás készülék előnyeit, hanem jóval magasabb a hatóanyagbevitel, mint egy normál mezoterápiás kezelés alkalmával.

A szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően a kezelés fájdalommentes, ugyanakkor hatékony a bőr öregedési tüneteinek megelőzésében, a hidratálásában, a különféle bőrprobémák – akné, pigmentfoltok – kezelésében, de sikerrel be lehet vetni a szem alatti sötét karikák halványításának érdekében is.

Hogyan zajlik a MEZOBOOSTER kezelés?

Első lépésként mechanikai bőrradírral vagy enyhe hámlasztó hatású savval tisztítjuk meg a bőrfelszínt, így az könnyebben lélegzik, jobb lesz a keringése és a tápanyagfelvétele, a hatóanyagok könnyebben áramolhatnak majd a sejtekhez. A kezelés során a mikrochipen található apró tűk behatolnak a bőrbe, apró sebeket ejtve a bőrfelszínen, amelyeken keresztül a hatóanyag beáramlik a bőrbe. A tűk mozgása mindemellett beindítja a kollagén és elasztin rostok termelődését is. A készülék a tű mozgatásával egyidőben elektroporációt is végez, átjárhatóvá téve a bőrt, így a hatóanyagok egyenletesen és akadály nélkül juthatnak a sejtekhez.

A kezelést egy nyugtató maszk felhelyezésével zárjuk, majd annak eltávolítása után regeneráló krémet és fényvédőt masszírozunk a kezelt területre.
A MEZOBOOSTER után a bőr kipirosodik, de néhány nap múlva már csak a pozitív hatások érzékelhetők a kezelést követően.

A kezelést minden esetben megelőzi egy térítésmentes konzultáció, ahol megvizsgáljuk a kezelendő területet, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

Az intenzív kúra részeként 3-6 kezelés javasolt 2-3 hetente, míg a fenntartó kúrára havonta egy alkalommal kerülhet sor.

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Lassítja a sejtek öregedését

Növeli a kollagén szintézisét

Segíti a szövetek regenerálódását

Serkenti a sejtek anyagcseréjét

Javítja a kötőszövet állapotát

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”