e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

CELLBOOSTER HAIR

CELLBOOSTER HAIR x MEZOBOOSTER kezelés

A hyaluronsav forradalma a fejbőr és a haj egészségéért!

Fajdalommentes megoldás hajritkulásra, hajhullásra és a fejbőr különböző problémáira!

Megérkezett a CELLBOOSTER HAIR x MEZOBOOSTER kezelés !

Hogyan működik?

A legújabb spanyol mezoterápiás technológiának köszönhetően a hajas fejbőrön végezhető eljárást egy olyan innovatív kezelőfejjel -és a benne található mikrochippel- végezzük el, melynek köszönhetően a CELLBOOSTER HAIR hatóanyagok fájdalom nélkül jutnak a bőrbe.

A mikrotűk egészen apró sebeket ejtenek a bőr felszínén, melyek szubkután sebek.

Ez a folyamat serkenti a természetes kollagén és elasztin termelést, az új erek képződését, így több oxigén és tápanyag jut a tüszőkbe a szervezet természetes sebgyógyulási válaszreakciójának köszönhetően.

A hatóanyagról

A svájci CELLBOOSTER innovációja a hyaluronsavat a fejbőr problémáinak kezelésére alkalmazza.  Stimulálja a hajnövekedést, megelőzi a hajhullást, az őszülést, erősíti a hajszálakat egy kúraszerűen alkalmazott 6 kezeléses terápia keretében. A szabadalmaztatott CHAC technológiának köszönhetően, a módosított hyaluronsav a hosszú távú eredmény érdekében képes további, bioaktív anyagokat is szállítani a bőrbe. A hyaluronsavval egyidőben számos vitamin és aminosav épül be a bőrbe.

A kezelés során csak a saját szervezetünkben megtalálható anyagokat juttatunk a bőrbe, megfelelve a szervezet természetes fiziológiájának. A nem keresztkötött hyaluronsav mellett aminosavak (arginin, cisztein, glutamin, glicin, lizin) és vitaminok (niacin, rutin, B5, B6, B7, B12) egyedülálló keveréke fejti ki jótékony hatását a fájdalommentes kezelésnek köszönhetően.

A cianokobalamin (B12 vitamin) serkenti az oxigénben gazdag vörösvértestek termelődését, amelyek nélkülözhetetlenek a hajnövekedési folyamathoz.

A piridoxin (B6 vitamin) fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében, segíti az aminosavak beépülését a hajnövekedés során.

A cink és a biotin szabályozza a faggyúmirigyek működését, lassítja a szőrtüszők öregedését és megakadályozza a korai őszülést. A cink és a réz szabadalmaztatott, a szállítást és aktiválást biztosító technológia segítségével szabadul fel.

A niacin hatékony antioxidáns, mely harcol a haj öregedésében szerepet játszó specifikus szabadgyökök ellen. Az oxidatív stressznek közvetlen befolyása van a haj őszülésére és annak súlyosságára.

A pantoténsav (B5 vitamin) megakadályozza a haj túl korai őszülését, és visszaállíthatja a haj természetes színét. Felelős a megfelelő hajnövekedésért is, mivel részt vesz a szőrtüsző sejtosztódásában, és megfelelő nedvességet biztosít a hajnak.

Hogyan zajlik a CELLBOOSTER kezelés?

A kezelést minden esetben megelőzi egy térítésmentes konzultáció, ahol megvizsgáljuk a kezelendő területet, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

A problémás terület fertőtlenítését követően a mezoterápiás gépünk innovatív kezelőfejével végezzük az eljárást, melyben speciális hajkezelő chip található , és a chipben található mikrotűk segítségével (valóban!) fájdalommentesen juttathatjuk be a hatóanyagokat.

A kezelést követő 24 órában tilos a hajmosás, de a kezelés előtt javasolt frissen mosott hajjal érkezni.

A CELLBOOSTER HAIR formulában található B vitaminok serkentik az oxigénben gazdag vörösvértestek termelődését, amelyek nélkülözhetetlenek a hajnövekedési folyamatokhoz, segítik az aminosavak beépülését a hajnövekedés során és  visszaállítják a fejbőr szerkezetének normál állapotát. Az aminosav elegy javítja a haj minőségét és restruktúrálja a hajszálakat.

Az intenzív kúra részeként 6 kezelés javasolt 2-3 hetente, míg a fenntartó kúrára havonta egy alkalommal kerülhet sor. 

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A stabilizált formula hosszan tartó hatást nyújt

A hatóanyagok kiváló szállítását szabadalmazott technológia garantálja

A nagy bioelérhetőségű mikrotápanyagok illeszkednek a bőr fiziológiájához

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”