e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

VITAMIN INFÚZIÓKKAL AZ IMMUNREDSZER ERŐSÍTÉSÉÉRT

VITAMIN INFÚZIÓK

Teljesítményfokozás, gyorsabb regeneráció, az immunredszer erősítése vitamin infúziókkal!

Nehezen megy a koncentrálás?
Állandósult a rosszkedv?
Nehézkes a reggeli ébredés?

Ezen problémák kezelésére sajnos nem engedhetjük meg magunknak sok esetben, hogy szabadságot vegyünk ki, átaludjunk egy teljes napot, feltöltő programokkal töltsük ki az időnket, mozogjunk sokkal többet. A tünetek hátterében gyakran vitamin-és ásványi anyag hiány áll. Nem tesz jót ennek az állapotnak a tartós stressz, vagy éppen az egészségtelen, rendszertelen étkezés, rossz tápanyag felszívódás, de a napi 5-6 kávé sem!
A megoldás a vitamin infúziók kúra szerű alkalmazása lehet, melyet az év minden szakában igénybe lehet venni!

Hogyan működik?

A vitaminokat legegyszerűbben tabletta formájában vihetjük be a szervezetünkbe, de valóban ez lenne a leghatékonyabb megoldás?

A szájon át szedett készítmények hasznosulása rengeteg tényezőtől függ, ráadásul gyomorpanaszok is felléphetnek.

A VITAMIN INFÚZIÓS kezelések alkalmával a vitaminok közvetlenül a véráramba jutnak, kikerülve az emésztőrendszert, így azok hasznosulása sokkal hatékonyabb és gyorsabb.

Az eljárás nem újkeletű, a sportolóknál, a különböző felszívódási problémákkal küzdő betegeknél rendszeresen alkalmazott, ismert, bevált terápia a vitaminok véráramba injektálása. Az élsportban a cél a regenerációs idő lerövidítése, míg a felszívódási zavarban szenvedőknél az optimális hasznosulás.

A vitaminterápiákról

A kiváló minőségű vitaminkoktélok segítenek az egyéni problémák kezelésében. Az infúzióban a különböző vitaminok megfelelő elegye adja a tartós védelmet sejtjeinknek.

Növelje energiaszintjét, teljesítményét, erősítse immunrendszerét!

HYDRO TERÁPIA

A kutatások szerint az egészséges táplálkozás esetén is csupán a szükséges vitaminok és ásványi anyagok töredéke hasznosul. Az infúziós terápia során a vitaminok, ásványi anyagok azonnal a véráramba kerülnek, a vér pedig elszállítja a sejtekbe, ahol azonnal hasznosulnak. A nagy dózisban alkalmazott C-vitamin segít az immunrendszernek, hogy ellenálló legyen az aktuális fertőzésekkel szemben, de támogatja a szervezet revitalizálását, véd a degeneratív folyamatok ellen. Stimulálja a kollagéntermelést (kötőszövetekben, bőrben, csontokban), segíti azok regenerálódását, rugalmasságát, védi az ereket. Az infúzió további előnye, hogy folyadékterápia is egyben. A nátriumot, kloridot, kalciumot és káliumot is tartalmazó koktél létfontosság az életfolyamatokhoz.

IMMUN TERÁPIA

A cél az immunerősítés, melyhez az infúzióba kevert B-vitaminok és magnézium járulnak hozzá. Ezen összetevők erősítik egymás hatását és támogatják a sejtekben történő hasznosulást. A terápiának köszönhetően fokozódik a vérképzés, a vitaminok, ásványi anyagok javítják a stressztűrő képességet, az idegi funkciókat, a magnéziumnak köszönhetően javul izomerő. Az IMMUN TERÁPIÁVAL sokat tehet az erek meszesedése és merevsége ellen, támogathatja a májfunkciókat, a szív-és vázizmokat.

SUPER BOOST TERÁPIA

Ez a SUPER BOOST infúzió nagy dózisú C vitamint, B1, B6 vitamint tartalmaz, valamint nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klorid és glükóz is megtalálható benne az ásványi anyagok és a víz mellett. A “mindent egyben” terápiának köszönhetően a szervezet tele lesz energiával. A SUPER BOOST koktél tartalmaz a nyomelem hiány pótlására szolgáló oldatot is így teljeskörűen hozzájárul ahhoz, hogy fokozza teljesítményét, tegyen a csökkent szellemi, fizikai teljesítőképessége növeléséért, hangulatának javításáért

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Az intenzív kúra részeként 3-5-10 kezelés javasolt hetente egy alkalommal, 50 perc időtartamban.

azonnali hatás

gyors segítség

maximális hasznosulás

fokozza a teljesítményt

növeli a szervezet energiaszintjét

serkenti az immunrendszert

növeli a szellemi, fizikai teljesítményt

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”
KATI ERIKA

Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”
ÁCS ÁGOTA HANNA

Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.ÁGI, CÉGVEZETŐ

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”