e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

T H E S E R A bőrbe olvadó szálak

Bioszálazás injekció nélkül

Az orvosesztétikai iparág évről évre fejleszti meglévő kezeléseinek protokollját, és hoz létre vadonatúj, a legfejlettebb technológiákat ötvöző eljárásokat. A THESERA lifting számos országban jelen van már; az USA ban, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban, Angliában is nagy sikerrel alkalmazzák. A kezelés megemeli a bőrt és volument ad neki. A speciálisan ehhez az eljáráshoz kifejlesztett savak és szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, így sokkal feszesebb és tömörebb lesz.

+ - Részletek

A pórusok összehúzódnak, a finomabb ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig kezelésről kezelésre fokozatosan javulnak.

Miért speciális?

Biztonságos

Nincsenek mellékhatásai

Tű- és fájdalommentes

Látványos eredmény már az első kezelést követően

Egyedülálló csúcstechnológia

Hogyan működik?

A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó hab és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük.
A feloldott, immár folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek abba. A bőrbe épülve újra szilárd
halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki. 1 kezelés időtartama: 65-75 perc.

Hogyan zajlik a kezelés?

A bőr előkészítése: arclemosó hab + hámlasztó szérum

A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel

A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A Thesera kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat.

A Thesera kezelés a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg. A kollagén egy fehérje, mely felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, -karöltve az elasztinnal-, az egészséges bőr alapvető eleme. Fiatal korban a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. Harmincas éveink elején a folyamat lelassul, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr kezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából. (A káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz tovább ronthat a helyzeten.)

A kezelés során számos anti-aging és antioxidáns hatású összetevővel segítjük a sejtek védelmét, hogy  azok megfelelően tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind ugyanazt a célt szolgálják; táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr feszesebb, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, majd a mélyebb ráncok is feltöltődnek, halványodnak, így az arc egész megjelenése kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

Kezelés utáni teendők

Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése 1 hétig

Erős izzadás kerülése 2 napig

Sminkelés és kozmetikum használata nem ajánlott a kezelés utáni 1-2 órában

Erős peelingek, nyomkodás kerülése 1-2 hétig

Szauna, napozás és szolárium használata 1-2 hétig nem ajánlott

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Retinolos vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen

Keloid hajlam (kóros sebgyógyulás)

Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség

Rossz, legyengült fizikai vagy egészségi állapot, folyamatban lévő fertőzés

Egyéb ránctalanító, injekciós kezelés után 2 hétig nem végezhető

Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül nem végezhető az eljárás

Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI Plus eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

ERDEI DÓRA, GYÓGYSZERÉSZ

Budapest

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI Plus eljárásra.”

K. ERZSÉBET, NYUGDÍJAS

Debrecen

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”
T. ATTILA, CÉGTULAJDONOS

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”