e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

SEFFILINE ŐSSEJTES KEZELÉS

Biztonságos

Az eljárás a szervezet saját sejtjeit használja fel, minimalizálva az idegen anyagok kockázatát

Természetes

A kezelés segít visszaállítani a bőr fiatalos megjelenését a saját testzsír felhasználásával

Szövetmegújító

A regeneratív sejtek fokozzák a bőr rugalmasságát és segítik a sejtmegújulást

Minimál-invazív

A kezelés hatására a bőr feszesebb, kontúrosabb és fiatalosabb lesz.

Miért speciális?

Biztonságos, természetes, minimál-invazív kezelés

Semmiféle testidegen anyagot nem tartalmaz

Az arc, a nyak és a kézfej területén is használható

Regeneratív terápia

HOGYAN MŰKÖDIK?

A kor előrehaladtával szervezetünk kollagén és elasztin termelése folyamatosan csökken. Ez az eljárás testünk regenerációs képességét és regeneratív sejtjeit használja fel ahhoz, hogy fiatalosabbá váljon a kezelt terület. Ellenőrzött, biztonságos módon nyerünk ki zsírt a test egyes területeiről, melyet a szükséges pontokon az arcba, a nyakba vagy a kézfejbe injektálunk. A kezelés három területen működik:

a zsír látványos hatást eredményez a volumenhiányos területen, melynek köszönhetően a megjelenés természetesebbé és fiatalosabbá válik

a saját testzsírból nyert mesenchymalis regeneratív sejtek képesek megerősíteni a meggyengült bőrt

az új szöveti állomány újrapozícionálása feszesebb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz

Hogyan zajlik a kezelés?

Helyi érzéstelenítésben az orvos mikrokanül segítségével zsírt szív le jellemzően a has vagy a belső comb területéről.

Ezt követően a leszívott zsírt és a regeneratív sejteket egy speciális gépben összekeverik, majd beültetik a szükséges terület(ek)re. Az egész eljárás alatt folyamatos a helyi érzéstelenítés.

A kezelést követően már azonnal szemmel látható a javulás, azonban a sejtek fokozatos regenerálódásának köszönhetően a beavatkozást követő hetekben, hónapokban az eredmény tovább fokozódik.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

Az előforduló mellékhatások minimálisak, köszönhetően annak, hogy eljárásunk egy olyan autológ kezelés, mely a szervezet saját sejtjeit használja fel és melynek köszönhetően nem jut idegen anyag a szervezetbe. Az általunk használt zárt steril rendszer minimálisra csökkenti a fertőzés kockázatát.
Mivel az érzéstelenítés és a mintavétel speciális kanüllel történik, mely kiválasztja a kis vaszkuláris sejtes klasztereket, így az optimális eredmény érhető el a lehető legkevesebb mellékhatás mellett.

Az esetlegesen előforduló mellékhatások lehetnek:

• kisebb bedagadás vagy bevérzés a mintavételi vagy injektálási pont környékén
• kimondottan ritkán fertőzés a mintavételi vagy injektálási pont területén.

Milyen eredmény várható a kezeléstől?

csökken a finom vonalak és ráncok mélysége és mennyisége, fokozódik a mikrokeringés

növekszik a bőr rugalmassága

a speciális fehérjék, zsírok, szénhidrátok, ásványi anyagok, vitaminok és az osztódás számára nélkülözhetetlen anyagok hatására a bőr sejtjeiben fokozódnak a sejtmegújulási folyamatok

a kezelés visszaállítja az arc körvonalait az állkapocs, az áll és a szemek környékén, a kezelt területen feszesebbé válik a megereszkedett bőr

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

véralvadásgátló szedése vagy súlyos véralvadási zavar

súlyos allergiás reakció a helyi érzéstelenítőre

terhesség, szoptatás esetén

dysmorphophobia

folyamatban levő immunszuppreszív terápia

legyengült egészségi állapot

megfontolandó a kezelés alkalmazása erős nikotinfüggőség vagy nem felszívódó anyag jelenléte mellett a kezelt területen.

Kezelés utáni javaslatok

gyakorlatilag nem szükséges felépülési idővel számolni. Általában csak egy-egy apró seb látható a mintavételi és beinjektálási területen, nagyon ritkán kisebb kiterjedésű véraláfutással kísérve
javasolt a kezelt területet óvni az erős napfénytől
célszerű kerülni az erős sportot, szaunát és szoláriumot a kezelést követő 1 héten belül

“Nem vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak, ezért választottam a Nu Medical Orvosesztétikai Központ Ultherapy gold kezelését, melynek következtében ma már akár 10 évet is letagadhatnék a koromból.”

L. TOTH EDINA, SZAKTANÁCSADÓ,

Budapest

“Kedvesség, profizmus, esztétikus környezet… ezek győztek meg arról, hogy a Nu Medical Orvosesztétikai Központot válasszam. Már az első konzultáció alkalmával éreztem, hogy jó helyen járok! Szakmai hozzáértésük a kezelés során is megmutatkozott, és az eredmény magáért beszél! Élvezem, hogy a tükörből jó pár évvel fiatalabb önmagam köszön vissza reggelente.”
SZATMÁR ZSUZSA

Debrecen

“Ma már a férfiak számára is fontos a jó megjelenés. A Nu Medical Orvosesztétikai Központ olyan eljárást kínál az Ultherapyval, amely vágás, fájdalom, ládadozás nélkül teszi semmissé a rohanó, stresszes mindennapok nyomait az arcon.”
DR. GYÖRGY KRISTÓF, ÜGYVÉD,

Budapest

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”