DR. JÁNOSY ESZTER – BŐR- ÉS NEMIGYÓGYÁSZ, KOZMETOLÓGUS

„Mondd meg nékem kis tükröm:
Ki a legszebb a földön?
Úrnőm, nincs a világnak
Szebb asszonya tenálad.”

– olvashatjuk egy mesében, és valójában mindannyian ilyen mesebeli tükörre és visszajelzésre vágyunk, hiszen a mai igényes, tökéletességre törekvő világban a fiatal / fiatalos megjelenés a trendi.
Miért megfelelő metódus erre az Ultherapy? Az eljárás a kollagén újratermelődését segíti elő, ezért bőrünk 5-10 évvel látszik majd fiatalabbnak, hiszen ez a csodálatos fehérje a felelős bőrünkben a rugalmasságért. A mikro-fókuszált ultrahang a bőr több, mélyebb rétegében hat, így egy kezelés elegendő – ez nagyon időtakarékos megoldás rohanó mindennapjainkban. Hatására fiziológiás regeneráció indul el, ezáltal folyamatos, természetes, nem művi szépülés mutatkozik arcunkon, nyakunkon, dekoltázsunkon. A kollagén-állomány megerősödése révén a kezelt területeken a bőr megemelkedik, azaz lifting-hatás és a kontúrok kifejezettebbé válása érhető el, sebészeti beavatkozást, hosszas gyógyulási időt mellőzve. Mivel az ultrahang áthatol a bőrfelszíni hámrétegen, látható bőrsérülés, bőrirritáció nélkül jön létre a hosszú évekig tartó eredmény.
Válasszák bátran, kockázat nélkül ezt az innovatív eljárást, és így hamarosan a tükörből 5-10 évvel ezelőtt önmaguk néz majd vissza.
Problémás bőr esetén kérje személyre szóló szakvéleményemet.

DR. SASVÁRI TÍMEA – ÜGYVEZETŐ
Ügyvezetőként kiemelten fontosnak tartom, hogy stúdiónkban kizárólag olyan berendezésekkel dolgozzunk, melyek rendelkeznek a legszigorúbb hatóság, az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyezési Hivatal (FDA – Food and Drug Administration) engedélyével. Jelenleg non-invazív lifting területen az Ultherapy az egyetlen olyan eljárás, amely megkapta az amerikai hatóság engedélyét – ez a termék valódi minőségi mutatója és egyben garantálja a biztonságot vendégeink számára.
DR. MESZES ANGÉLA – BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS
Bőrgyógyászként jó szívvel ajánlom az Ultherapy kezelést mindazoknak, akik tónusosabb, bőrre, határozottabb arc-kontúrra vágynak anélkül, hogy megjelenésük természetességéből veszítenének. Az Ultherapy egy innovatív, egyedülálló, mikro-fókuszált ultrahang technika, amely klinikai vizsgálatokkal alátámasztva fokozza a bőr kollagén szintézisét és regenerációját. Jelenleg ez az egyetlen olyan eljárás, mely optimális hőfokot elérve 3 különböző mélységben indítja el a kollagén-termelődést, melynek köszönhetően az arc bőre sebészeti beavatkozás nélkül válik szemmel láthatóan fiatalosabbá.
DR. SASVÁRI ANDREA – SZAKORVOS
A mikro-fókuszált ultrahang működési elvét a gyógyászatban már régóta ismerik és használják. Ahhoz azonban, hogy a működési metódus az esztétikai beavatkozások területén is alkalmazható legyen, rengeteg kutatómunkára, pre-klinikai és klinikai tanulmányra volt szükség, melyek mind az eljárás biztonságosságát, mind annak hatásfokát garantálják.
Az Ultherapy-berendezés orvosilag igazoltan hiánypótló megoldást kínál a szépülni vágyó Hölgyek és Urak részére: fiatalosabb, feszesebb bőr egyetlen bemetszés, vágás vagy szúrás nélkül!