e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Nyereményjáték

7 kérdés - 7 válasz nyereményjáték

Érdemes játszani!

2023.01.13 péntektől kezdetét veszi a hónap végéig, azaz 01.30-ig tartó nyereményjáték, melyben 7 kérdést teszünk fel Neked, a válaszaid megadásával pedig automatikusan részt veszel a sorsolásban!

A szerencsés nyertest január végén sorsoljuk ki, aki 1 Thesera Hydrobooster kezelésben részesülhet klinikánkon!

A játékban való részvétel kötelező eleme: A Játékos válaszol a feltett kérdésekre

A játékban való részvétel akkor tekinthető érvényesnek, ha az adatok beküldését követően betöltésre kerül a visszaigazoló oldal.

  Mennyire fontos Önnek az orvosesztétikai kezelések szakmai minősége? 1-10 skála
  Mennyire fontos Önnek az orvosesztétikai kezelések ismertsége / "trendisége" ? 1-10 skála
  Amennyiben van olyan esztétikai beavatkozás, amelyet kipróbált és teljes mértékben elégedett volt az eredménnyel, kérjük írja le:
  Melyik a legfontosabb szempont , ha esztétikai kezelést választ?
  Tart-e a kellemetlen érzéstől, esetleg fájdalomtól egy orvosesztétikai kezelés során?
  Milyen típusú orvosesztétikai eljárások a legszimpatikusabbak Önnek? (Akár tapasztalat, akár csak érdeklődés alapján)?
  Milyen gyakran vesz részt esztétikai kezelésen?

  Személyes adatok  Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

  Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
  *Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

  “Az arc jövője”