e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

MESO-BOTULINUM TOXIN

15 percig tartó beavatkozás

A bőr felső rétegébe injekciózva fejti ki a feszesítő hatást!

Finom ráncok, bőr textúra javítás arcon, nyakon, dekoltázson!

Megfelelő szakember- megfelelő higításban- megfelelő mennyiséget juttat be!

Mesob•t•x, másnéven micro-b•t•x vagy baby-botox!

Lényeges különbség a “sima” b•t•x és a mesob•t•x között; hogy extra vékony tűvel és sokszoros higításban van alkalmazva ez a hatóanyag. Továbbá nem az izmokba, hanem a bőr legfelsőbb rétegébe injektálható. Alkalmazható a homlokon, a szem alatti ráncoknál, orr-ajak redőben, nyaki ráncokra ,dekoltázs és kézfej kezelésre is.

Miért speciális?

Sokszoros higítású hatóanyag = természetes hatás

Bőrfiatalító hatás

Arc finom ráncainak enyhítése

Ráncos nyak, dekoltázs területre is megfelelő megoldás

Pattanásos bőr textúrájának javítása

4-6 hónapnyi tartósság

Hogyan működik?

A kezelés tulajdonképpen fájdalommentesnek is nevezhető (sok más esztétikai eljáráshoz képest),így lidokainos érzéstelenítést ritka esetben alkalmazunk. A bőr lefertőtlenítése után a meso-botulinum toxin hatóanyagot injekciós technikával a felső bőrréteg alá (2-4 mm) juttatjuk. A finom ráncok, illetve a bőr felszínének, textúrájának javítására rendkívül eredményes és csak minimális kockázattal járó beavatkozás. Előfordulhat, hogy kis csípésszerű duzzanatok , bőrpír vagy égő érzés jelentkezik az injekció helyén; de semmi ok az aggodalomra, pár nap alatt ezek a tünetek elmúlnak és felszívódnak.

Az egyéni eredmények függnek a bőr állapotától, életmódtól,az életkortól, anyagcserétől, a kezelés gyakoriságától és természetesen a kezelt területtől. A botulinum toxin hatóanyaga többlépcsős mechanizmusú. A hatása az injektálás után 6-36 órával kezdődik, a csúcspontját 1 hét múlva éri el. A legtöbb páciens esetében 2-4 hónapig látható az eredmény, így a kezelés egy évben akár több alkalommal is ismételhető!

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Kizáró okok lehetnek az idegrendszert érintő autoimmun betegség, izomgyengeség

Krónikus altató-, nyugtatószerek és alkohol használata esetén

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Botulinum toxinra vagy az injekció egyéb összetevőire való allergia esetén

Aktív herpesz esetén

Antibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

A beavatkozást ülve kell elvégezni, és ezt követően 6 óráig függőleges testhelyzetben kell maradni. Érdemes kerülni az arcot érő fizikai hatásokat, mint a masszázs, az erős arcmimika és a grimaszolás. Az injektálását követő 12 órában nem ajánlott parfümöt, sminket, arckrémet, valamint semmilyen más alkohol tartalmú, arcot irritáló anyagot használni. A kezelés utáni 1-2 hétben érdemes kerülni a fizikai megerőltetést, a szolárium és a szauna használatát, a kozmetikai kezeléseket és a közvetlen napsugárzást is.

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”