e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

HYDROBOOSTER / THESERA H

Speciális hyaluronsav ampullával és maszkkal segítjük a bőrfeszesítést

Mélyen táplál, segíti a kollagén képződését

Tűszúrás, fájdalom és kockázat nélkül

Felületes ráncok kezelése

Hydrobooster ampullával

Fájdalommentes bőrstruktúra-javító kezelés, heteken belül jelentkező hatással. Az igazi megoldás, ha nem szeretne tűs, mikrotűs eljárással fiatalodni! Kezelésünkkel -bárminemű fájdalom nélkül- pár hét alatt újul meg a bőre, simulnak ráncai az arcon, a nyakon, a homlokon, vagy akár a száj környékén, a szem alatti területeknél. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeltöltő/mélyhidratáló hatása már néhány nap/ hét után érezhető.

+ - Részletek

Kérjen INGYENES konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

Miért speciális?

Csúcsminőségű európai+koreai termékpaletta

Heteken belül jelentkező eredmény

Kontúr visszanyerésének elősegítése

Felületes ráncok kezelése

Tűszúrás, fájdalom és kockázat nélkül

Javítja a vérkeringést, frissíti a bőrt

Hogyan működik?

Az eljárás megkezdésekor speciális hámlasztás történik, majd hyaluronsavat juttatunk a bőrbe. Az eljárás titka a bőrmegújító, öregedés elleni hyaluronampullában és hyaluronmaszkban rejlik, mely lágyabbá teszi a vonásokat, kipihentebbé a bőrt, illetve ráncai is lágyulnak.

Az első kezelés már látható módon csökkenti az orrtól a szájzugig futó nasolabiális redő mélységét, de a valóban tartós eredmény érdekében alakítottuk ki több alkalmas kúráinkat.

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”