HIPERPIGMENTÁCIÓ KEZELÉSE

Kúraszerűen bevetve jelentősen halványodnak a különböző eredetű pigmentációs problémák, a bőr egységesebbé válik, arcbőrének felszíni struktúrája kicserélődik.

A minimális regenerációs idővel rendelkező svéd savas kezelés a felületes hámlasztásból eredően egy vadiúj, friss bőrfelszínt eredményez, ezzel javítja a bőr hidratáltságát, textúráját.
A teljesen személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően minden vendég pigmentációs bőrproblémájához igazodva lehetőség van arra , hogy megfelelő intenzitású kúra kerüljön összeállításra.
Ez a svéd fejlesztésen alapuló, speciális savas hámlasztó kezelés remekül alkalmazható a tompa, fénytelen, fakó bőr elleni küzdelemben is; legyen szó az arc, a nyak vagy a dekoltázs területéről.

INGYENES KONZULTÁCIÓ
  • Fájdalommentes beavatkozás, 5-8 alkalmas kúra ajánlott!

  • Jelentősen javítja a fénykárosodott bőr állapotát.

  • Csökkenti, sok esetben el is tünteti a hiperpigmentáció nyomát.

  • Finomítja a durva bőrtextúrát, enyhíti a ráncokat.

  • Egyenletessé teszi a bőrszínt.

  • Csökkenti a pórusok méretét.

  • Lassítja az öregedés folyamatát.

  • A nyár kivételével bármely más évszakban igénybevehető!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A felszíni peeling segítségével gyengéden eltávolítjuk az epidermis felső rétegét. A savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Aktív összetevőinek: a glikolsavnak, mandulasavnak, kojik savnak köszönhetően a hiperpigmentáció problémájára alkalmazható kezelésünk a bőr felső rétegének peelingje révén gyorsítja az egészséges bőrsejtek bőrfelszínre jutását, így elősegítve az egységes, természetesen szép, egészségesebb bőrfelszín kialakulását!

A kezelés gátolja a melanin szintézist, ezáltal segít egységes tónusba hozni a bőrt. (Sötétebb bőrtípusok esetén is biztonságosan használható.)

Központunkban a hiperpigmentáció kezelése 5 illetve 8 alkalmas kúrákkal történik, függően a bőr állapotától, a probléma milyenségétől, mélységétől és a kötőszöveti állapottól.