e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

HIPERPIGMENTÁCIÓ KEZELÉSE

Fájdalommal nem járó, 5-8 alkalomból álló kúra

Csökkenti a pigmentált terület nyomait

Finomítja a durva bőrtextúrát, enyhíti a ráncokat.

Egyenletesebb, egységesebb bőrszín

Hiperpigmentáció kezelése

Kúraszerűen bevetve jelentősen halványodnak a különböző eredetű pigmentációs problémák, a bőr egységesebbé válik, arcbőrének felszíni struktúrája kicserélődik.

A minimális regenerációs idővel rendelkező svéd savas kezelés a felületes hámlasztásból eredően egy vadiúj, friss bőrfelszínt eredményez, ezzel javítja a bőr hidratáltságát, textúráját.

+ - Részletek

Ez a svéd fejlesztésen alapuló, speciális savas hámlasztó kezelés remekül alkalmazható a tompa, fénytelen, fakó bőr elleni küzdelemben is; legyen szó az arc, a nyak vagy a dekoltázs területéről. A teljesen személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően minden vendég pigmentációs bőrproblémájához igazodva lehetőség van arra , hogy megfelelő intenzitású kúra kerüljön összeállításra.

Miért speciális?

A nyár kivételével bármely más évszakban igénybevehető!

Lassítja az öregedés folyamatát.

Csökkenti a pórusok méretét.

Egyenletessé teszi a bőrszínt.

Finomítja a durva bőrtextúrát, enyhíti a ráncokat.

Csökkenti, sok esetben el is tünteti a hiperpigmentáció nyomát.

Jelentősen javítja a fénykárosodott bőr állapotát.

Fájdalommentes beavatkozás, 5-8 alkalmas kúra ajánlott!

Hogyan működik?

A felszíni peeling segítségével gyengéden eltávolítjuk az epidermis felső rétegét. A savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Aktív összetevőinek: a glikolsavnak, mandulasavnak, kojik savnak köszönhetően a hiperpigmentáció problémájára alkalmazható kezelésünk a bőr felső rétegének peelingje révén gyorsítja az egészséges bőrsejtek bőrfelszínre jutását, így elősegítve az egységes, természetesen szép, egészségesebb bőrfelszín kialakulását!A kezelés gátolja a melanin szintézist, ezáltal segít egységes tónusba hozni a bőrt. (Sötétebb bőrtípusok esetén is biztonságosan használható.)Központunkban a hiperpigmentáció kezelése 5 illetve 8 alkalmas kúrákkal történik, függően a bőr állapotától, a probléma milyenségétől, mélységétől és a kötőszöveti állapottól.

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”