e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

GYIK – Hyaluron

Tudjon meg mindent Ultherapy Gold kezelésünkről

Hosszú távú és szemmel látható megoldást keres megereszkedett bőre kezelésére? Egyetlen alkalom után feszesebb és tömörebb bőr!*

Ultherapy Gold

+ - MI A KÜLÖNBSÉG AZ ULTHERAPY ÉS A HIFU KÖZÖTT?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

+ - MI AZ ULTHERAPY?

Az Ultherapy annak a csúcstechnológiás berendezésnek és eljárásnak a neve, amely mikrofókuszált ultrahang alkamazásával feszesíti a bőrt – mindössze egyetlen kezeléssel!

+ - MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A FAJTA KEZELÉS?

Eredeti, amerikai technológia legprofesszionálisabb változata
Egyetlen kezelés, évekig tartó eredmény
Nincs mesterséges eredmény, helyette saját fiatalosabb arcvonásainkat kapjuk vissza
Biztonságos beavatkozás, Gyors regeneráció
Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!
Bármilyen kezeléssel kombinálható
Ultherapy gépünk rendelkezik FDA és CE engedéllyel is

+ - MILYEN TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZNAK AZ ULTHERAPY ELJÁRÁS SORÁN?

Olyan kipróbált és megbízható ultrahang-technológiát, amely az 1940-es évektől kezdve folyamatosan fejlődik, és mind orvosi, mind kozmetikai célokat régóta szolgál. Az Ultherapy készüléket az Ulthera cég alkotta meg. A módszert engedélyezte az igen szigorú FDA (Food and Drug Administration), vagyis az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Ellenőrző Hatóság. E szervezet minőségi tanúsítványa világszerte elismert garancia az eljárás biztonságos és hatékony voltára.

+ - MI TÖRTÉNIK AZ ULTRAHANGOS KEZELÉS KÖVETKEZTÉBEN?

A különösen precízen irányítható mikrofókuszált ultrahang a bőr különböző rétegeit elérve azokban újraindítja a korábban meglévő természetes kollagénképződést, mely a bőr emelkedését, feszesébbé válását eredményezi.

+ - MIRE JÓ A KOLLAGÉN? HOGYAN STIMULÁLJA AZ ULTHERAPY A KOLLAGÉNTERMELÉST?

A kollagén egy természetes fehérje, amely a bőr fiatalosságáért felel tónusosan, feszesen és rugalmasan tartva azt. Az öregedéssel együtt a régi kollagén elfárad, nem termelődik újra, így egyre kevésbé képes ellenállni a gravitációnak, ereszkedni kezd. Ezt a folyamatot előzi meg vagy állítja helyre az Ultherapy azáltal, hogy új kollagén termelését válthatja ki a bőr különböző rétegeiben, s szépen fokozatosan teszi újra tónusossá, feszessé, rugalmassá a kezelt felületet az arcon, szemhéjakon, nyaki részeken vagy dekoltázson.

+ - AZ ULTHERAPY SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS?

Nem. A szó klasszikus értelmében vett arcplasztikai beavatkozás folyamán több területen bemetszik, megfeszítik az arcbőrt, majd a petyhüdt, szükségtelen részeket eltávolítják. Akár altatásban, akár intenzív helyi érzéstelenítésben folyik a műtét, minden esetben meglehetősen fájdalmas. Ráadásul – ha ez még nem lenne elég – a regeneráció is hetekig tart. A duzzanatok, bevérzések következtében hosszú időre kieshet a műtött egyén a munkából, és valószínűleg összejöveteleken sem vehet részt ez idő alatt. A szövődmények kialakulásának elkerülése érdekében mindemellett számos szabályt be kell tartania a beavatkozás utáni hetekben. Az Ultherapy esetében szó sincsen vágásról vagy feltöltésről! Az Ultherapy felületi sebek és látható gyógyulási folyamat nélkül építheti újjá a bőrszövetet. Az Ultherapy beavatkozás során nincs metszés, kés vagy szike, nincsen látható seb vagy bevérzés, nincs tartós pirosodás, és nem utolsósorban nem követi hosszadalmas, nehézkes gyógyulás. A műtéti beavatkozásoknak a legtöbb esetben nem kívánatos nyomai is maradnak. Jó esetben ugyan alig észrevehetőek a hegek, mégis sokak számára szembetűnő a műtött egyén megfiatalodásának oka. Az Ultherapy eljárásnál ez nem történhet meg, hiszen eredménye teljes mértékben természetes. Azok számára is nyugodtan ajánlható az Ultherapy kezelés, akik diszkréten maguknak akarják megtartani visszafiatalodásuk mikéntjét.

+ - HELYETTESÍTHETI-E AZ ULTHERAPY A RÁNCFELVARRÁST?

Az Ultherapy nem felvarrás, nevezzük inkább megemelésnek: természetes folyamat, amely ugyanazt a végeredményt biztosíthatja, mint egy ráncfelvarrás, csak éppen közel sem olyan drasztikus módon és egyáltalán nem mesterkélt végeredménnyel. A páciens nem egy új, túlfeszített, húzott arcot kaphat, hanem fiatalabbkori önmagát természetes mimikával és életteli tekintettel.

+ - MENNYIBEN MÁS AZ ULTHERAPY, MINT A KÜLÖNBÖZŐ LÉZERES/RÁDIÓFREKVENCIÁS ELJÁRÁSOK?

A lézeres eljárások maximális pontossággal juttatják a bőrbe a lézersugarat, de csupán a felszíni rétegekre hatnak. Nagy részük nem alkalmazható sötétebb bőrtípus vagy lebarnult bőr esetén, valamint a lézeres kezelések után 2-3 hétig fokozott fényvédelem szükséges. Figyelembe kell venni a rövidebb-hosszabb gyógyulási időt is! Már felületes hámlasztás (100 µm) esetén is szükség van 1-2 napnyi pihenésre a bőrvörösség miatt, mélyhámlasztás (400 µm) után pedig legalább 7-10 napnyi munkából való kieséssel lehet számolni, hiszen ekkor nedvedzés, vérzés is jelentkezhet a bőrön. A rádiófrekvenciás eljárások folyamán csak kevéssé fókuszáltan lehet a bőrbe juttatni az energiát, s az nem is hatol megfelelő mélységbe. A bőr mindössze 45-50 °C-ra melegszik fel a kezelések alatt, s ez a hőfok nem elegendő a természetes kollagénképződés hatékony újraindításához. A leírtak miatt a rádiófrekvenciás kezelések hatása nem elég intenzív és nem elég tartós. Az Ultherapy kezelés esetén a különösen precízen irányítható mikrofókuszált ultrahang a bőr különböző rétegeit elérve azokban újraindítja a korábban meglévő természetes kollagénképződést, mely a bőr emelkedését, feszesébbé válását eredményezi. Az alkalmazott mikrofókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting hatás. A bőrszövet a kezelés hatására gyakorlatilag önmagát építi újjá, így idegen anyag szervezetbe kerüléséről szó sincs!

+ - BIZTONSÁGOS-E AZ ULTHERAPY KEZELÉS?

Az 1906-ban alapított amerikai FDA (Food and Drug Administration) az egyik legszigorúbb ellenőrző szervezet a világon. Egy-egy tápanyag, gyógyszer vagy orvos-technikai eszköz vizsgálata, minősítése akár évekig is elhúzódhat, hiszen minden esetben orvosilag bizonyíthatóan hatékonynak, ugyanakkor az egészségre ártalmatlannak kell lennie az adott terméknek, berendezésnek vagy eljárásnak. Az Ultherapy kezelés számára kiadott minősítő tanúsítványuk éppen ezért megfelelő garanciát jelent az eljárás hatékonyságára és veszélytelenségére vonatkozóan. Nem véletlen, hogy az Ultherapy világszerte 200 000 elégedett pácienssel büszkélkedhet!

+ - KINEK AJÁNLJÁK AZ ULTHERAPY KEZELÉST?

Leginkább azoknak, akiknek 30 éves kor felett bőrük fokozatosan veszít kollagén-, elasztin- és víztartalmából, és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak. Ha még csak azt lehet észrevenni, hogy a szemhéj kicsit lejjebb csúszott, és nem olyan üde a tekintet, mint korábban, vagy ha már szépen lassan az áll vonala is kezdi elveszíteni a tónusát. A folyamat kinél előbb, kinél kicsit később kezdődik, de 40-45 éves kor körül már jól látható jelei vannak a bőr megereszkedésének. Ennek a folyamatnak a megelőzésére és visszafordítására fejlesztették ki a korábbi drasztikus és természetellenes megoldások helyett az Ultherapy-t. Megelőzésre tehát már akár 30 éves kor körül, helyreállításra pedig bármikor, amikor megereszkedett bőre a pácienst zavarja, és egyetlen kezeléssel, plasztikai műtét nélkül szeretné visszanyerni arcvonásainak korábbi feszességét, rugalmasságát.

+ - A TEST MELY TERÜLETEIN ALKALMAZHATÓ AZ ULTHERAPY?

Ultherapy eljárással az alábbi területek kezelhetők eredményesen:felső és alsó szemhéj homlok orca szájkörnyék állvonal toka a fentiek kombinációjaként: teljes arc nyak dekoltázs

“Az arc jövője”