e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

BOTULINUM TOXIN

15-30 percig tartó beavatkozás, azonnali eredmény!

Homlok, külső szemzug, szemöldök ráncaira nyújt megoldást!

A mimikai izmok működésének korlátozásával akadályozza a ráncképződést!

Megfelelő szakember, megfelelő izomba, megfelelő mennyiséget juttat be!

Ránctalanítás botulinum toxin injekcióval

Minőség, Tartósság, Biztonság!

A legtöbb ránc kialakulásában nagy szerepet játszik a mimikai izmok erőteljes működése. A botulinum toxin kezelés lényege, hogy ezen izmok működését tudja időlegesen korlátozni, így megakadályozható a ráncképződés. A megfelelő mennyiségű, minőségű hatóanyag tökéletes mélységbe juttatása garantálja, hogy csak a ráncokért felelős izomcsoportokat hatástalanítjuk.

Miért speciális?

Európai töltőanyag: a minőség záloga!

15-30 percig tartó beavatkozás, azonnali eredmény!

Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!

A homlok, a szemszél, a szemöldök ráncaiban alkalmazzuk

Mimikai ráncok kezelése

A minőségi botolinum toxin hatóanyag köszönhetően 4-6 hónapnyi tartósság

Hogyan működik?

A botulinum toxin egy olyan fehérje, melyet injekciós technikával a bőr alá juttatunk annak érdekében, hogy blokkoljuk az izmokat, amelyek a mimikai ráncok kialakulásáért felelősek. A kezelés hatására az ideg-izom közötti ingerületátvitel szinte megszűnik, az izomműködés gyengül, csaknem lebénul, és a ránc elsimul. Ezzel a módszerrel kisimíthatók a szemöldök közötti, szemszéli ráncok és a homlokráncok. Az egyéni eredmények függnek a bőr állapotától, életmódtól,az életkortól, anyagcserétől, a kezelés gyakoriságától és természetesen a kezelt területtől. A botulinum toxin hatóanyaga többlépcsős mechanizmusú. A hatása az injektálás után 6-36 órával kezdődik, a csúcspontját 1 hét múlva éri el, majd ez az állapot legalább 6 hétig megmarad, majd ezt követően észlelhető a hatás csökkenése. A legtöbb páciens esetében 4-6 hónapig látható az eredmény. AZ ELJÁRÁS MINDEN ÉVSZAKBAN KOCKÁZAT NÉLKÜL VÉGEZHETŐ!

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés?

Kizáró okok lehetnek az idegrendszert érintő autoimmun betegség, izomgyengeség

Krónikus altató-, nyugtatószerek használata esetén

Fertőzés, gyulladás, lázas közérzet esetén

Akut, krónikus bőrbetegség esetén

Terhesség, szoptatás esetén

18 éves kor alatt

Botulinum toxinra vagy az injekció egyéb összetevőire való allergia esetén

Aktív herpesz esetén

Antibiotikum, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén (a kezelést megelőző 7-10 napon belül javasolt szüneteltetni használatukat)

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő?

A beavatkozást félig ülve kell elvégezni, és ezt követően 6 óráig függőleges testhelyzetben kell maradni. Érdemes kerülni az arcot érő fizikai hatásokat, mint a masszázs, az erős arcmimika és a grimaszolás. A botolinum toxin injektálását követő 12 órában nem ajánlott parfümöt, sminket, arckrémet, valamint semmilyen más alkohol tartalmú, arcot irritáló anyagot használni. A kezelés utáni 1-2 hétben érdemes kerülni a fizikai megerőltetést, a szolárium és a szauna használatát, a kozmetikai kezeléseket és a közvetlen napsugárzást is. Természetes velejárója a beavatkozásnak, hogy a szúrás helyén kisebb bevérzés, helyi duzzanat, szemhéj duzzanat alakulhat ki. Előfordulhat zsibbadás érzet, hányinger, fejfájás tünete, melyek néhány nap alatt maguktól megszűnnek.

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is? Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!
*Orvosesztétikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Az arc jövője”