Kibővült szolgáltatásaink!

Esztétikai, dermapigmentációs tetoválásokkal kombináljuk  az évek óta sikeres orvosesztétikai kezeléseinket, hogy 1-1 terület a lehető leglátványosabb megújuláson essen át!

“Szemöldök terápia 1”

Szemöldök tetoválás & Hyalurontöltés/Bioszálazás

230.000 Ft 

Eljárásunk tartalmazza a  szemöldök és homlok területének megújítását.
Emailes vagy személyes konzultációt követően 3 alkalommal találkozunk pácienseinkkel. Első alkalommal az injekcióstűvel történő hyaluronsavas  feltöltés történik, melynek során a szemöldökránc és homlokbarázdák feltöltését végezzük, hogy a ráncok, szarkalábak, barázdák azonnali látványossággal kisimuljanak. Bőrgyógyászunk megítélése alapján Teoxane hyaluronsavat vagy ún. thread szálakat/ bioszálakat alkalmazunk az adott területen. (https://numedical.hu/hyaluron-feltoltes/ , https://numedical.hu/bioszalas-lifting/). Minimum 1 hét elteltével a szemöldök tetoválás  következik ( microblading/púderes/ hybrid technológia páciensre szabva), majd 2 hónap elteltével a kontroll tetoválás elvégzésével  zárjuk a terápiát.

“Szemöldök terápia 2”

Szemöldök tetoválás & Szemhéj Ultherapy

250.000 Ft

Eljárásunk tartalmazza a  szemöldök és szemhéj megújítását.
Emailes vagy személyes konzultációt követően 3 alkalommal találkozunk pácienseinkkel. Első alkalommal az Ultherapy beavatkozás történik, mely segítségével a felső szemhéj megereszkedését kezeljük (https://numedical.hu/ultherapy/) . Minimum 1 hét elteltével a szemöldök tetoválás  következik ( microblading/púderes/ hybrid technológia páciensre szabva), majd 2 hónap elteltével a kontroll tetoválás elvégzésével  zárjuk a terápiát.

“Teljes szemkörnyék terápia”

Szemhéj tetoválás & Teljes szemkörnyék Ultherapy

370.000 Ft

Eljárásunk tartalmazza a teljes szemkörnyék megújítását.

Emailes vagy személyes konzultációt követően 3 alkalommal találkozunk pácienseinkkel. Első alkalommal az Ultherapy beavatkozás történik, mely segítségével az alsó és felső szemhéj , azaz teljes szemkörnyék megereszkedését kezeljük (https://numedical.hu/ultherapy/) . Minimum 1 hét elteltével a szemhéj tetoválás  következik ,majd 2 hónap elteltével a kontroll tetoválás elvégzésével  zárjuk a terápiát.

“Szemhéj terápia”

Szemhéj tetoválás & Felső szemhéj Ultherapy

230.000 Ft

Eljárásunk tartalmazza a felső szemhéj megújítását.

Emailes vagy személyes konzultációt követően 3 alkalommal találkozunk pácienseinkkel. Első alkalommal az Ultherapy beavatkozás történik, mely segítségével a felső szemhéj megereszkedését kezeljük (https://numedical.hu/ultherapy/) . Minimum 1 hét elteltével a szemhéj tetoválás  következik ,majd 2 hónap elteltével a kontroll tetoválás elvégzésével  zárjuk a terápiát.

“Száj terápia”

Szájkontúr vagy szájszín tetoválás & Szájtöltés

220.000 Ft

Eljárásunk tartalmazza a  száj területének megújítását.
Emailes vagy személyes konzultációt követően 3 alkalommal találkozunk pácienseinkkel. Első alkalommal az injekcióstűvel történő hyaluronsavas  feltöltés történik, melynek során a száj és szájkontúr feltöltését végezzük; a volumennövelés azonnali és látványos . (https://numedical.hu/hyaluron-feltoltes/ ). Minimum 1 hét elteltével a szájkontúr vagy szájszín tetoválás  következik , majd 2 hónap elteltével a kontroll tetoválás elvégzésével  zárjuk a terápiát.

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinketKérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!