AKNÉS, GYULLADT BŐR KEZELÉSE

A speciális savas hámlasztó kezelésünk kúraszerűen alkalmazva csökkenti a gyulladást, összehúzza a pórusokat, látványosan kezeli a gyulladt, aknés bőrt. A finom felszíni peeling az epidermis felső rétegét távolítja el, mely az akné kezelésekhez az egyik legideálisabb módszer.

Központunkban a gyulladt, aknés bőr kezelése 5 illetve 8 alkalmas kúrában történik –függően a kötőszöveti roncsolódás mélységétől- , hogy a lehető legmélyebben és legtartósabban tudjuk megszüntetni a problémát. A kezelések rendszerint 1-3 héten belül követik egymást, hogy folyamatos jelleggel elősegítsük az aktív regenerációt.

A minimális regenerációs idővel gyógyuló savas kezelések a felületes hámlasztásukból eredően egy friss, új bőrfelszínt eredményeznek, ezzel javítják a bőr  textúráját és növelik hidratáltságát. A kezelések nem igényelnek hosszú beavatkozásokat – 60 perc-, nem járnak kellemetlenséggel; így akár ebédidőben is elvégezhetőek. Teljesen személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően minden vendég bőrproblémájához optimalizáljuk a megfelelő kúrát.

A savas hámlasztó kezelés remekül alkalmazható az arc, a nyak vagy a dekoltázs területén.

INGYENES KONZULTÁCIÓ
  • Jelentősen javítja a gyulladt, aknés bőrt

  • Szalicilsav, tejsav, glikolsav tartalma segít az aknék eltüntetésében!

  • A komedók felszínét puhítja, így kevésbé lesznek láthatóak, egységesebbé válik a felület

  • Finomítja a durva bőrtextúrát, mellékesen enyhíti a ráncokat is!

  • Csökkenti a pórusok méretét

  • 5 / 8 alkalmas kúra a probléma nagyságától függően!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Aktív összetevőinek, a szalicilsavnak, a tejsavnak, a glikolsavnak köszönhetően a gyulladt, aknés bőr problémájára alkalmazható kezelésünk a bőr felső rétegének peelingje révén gyorsítja az egészséges bőrsejtek bőrfelszínre jutását, így elősegítve az egységes, aknétól mentes, egészségesebb bőrfelszín kialakulását!

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!