e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Nem tudod, mit ajándékozz? Segítünk!

Szeretnéd megtalálni a tökéletes ajándékot a szerelmednek, a testvérednek, az anyukádnak vagy éppen a legjobb barátnődnek? Ne törd a fejedet tovább, ne bújd a különböző webáruházak Karácsonyi ajándékötlet menüpontját, a kutatók bebizonyították, élményt ajándékozni a lehető legjobb választás!

A nagy dilemma, mit is adjak ajándékba?

Próbálta jelezi, csak nem vettem az adást? Vajon az az elejtett megjegyzés arról, hogy milyen kisimult az osztálytárs anyukája célzás volt? Nagyon nehéz lehet évről évre, alkalomról alkalomra megtalálni az örömöt okozó ajándékot a család hölgytagjainak. Kinek ne jutna eszébe Rachel a Jóbarátokból, aki már az ajándék kibontásának pillanatában azon morfondírozik, mikor és mire fogja kicserélni a kapott darabot. Ha nem szeretnéd ezt átélni, akkor próbálkozz meg idén valami újjal. Ajándékozz önbizalmat, magabiztosságot a körülötted élő hölgyeknek azzal, hogy olyan prémium kezeléseket, élményeket adsz, amikkel fiatalabbak, frissebbek, ragyogóak és irigylésre méltóak lesznek.

De mi is az érvünk az élmények mellett?

Egy élmény például erősebb érzelmi választ vált ki a megajándékozottból, mint egy tárgy, és kinek ne lenne a vágya az, hogy a fa alatt az igazi öröm megnyilvánulásait lássa a megajándékozott arcán! Ráadásul az élmények anyagi értékét sokkal kevésbé vagyunk hajlamosak méricskélni, mint az ajándékba kapott tárgyakét. A nagyobb boldogságérzetet hátterében az is állhat, hogy egy élményre jobb érzés készülni, várakozni, mint egy tárgyra. Egy utazásra, kezelésre, valamilyen közös programra – legyen az együtt szépülés, vagy közös masszázs – készülve számtalan dolgot el lehet képzelni, hogy mi minden fog majd ott történni. Ráadásul, ha ez élménynek pozitív, hosszan tartó hatása is van ránk nézve, akkor azt sokáig lehet élvezni, arra örömmel lehet visszagondolni.

Ne félj az ajándékutalványtól!

Az ajándékozás lélektanát számtalan kutatás vette górcső alá, és talán meglepő lehet az eredmény számodra, de mindenki sokkal jobban járna, ha az emberek egymásnak csak pénzt ajándékoznának. Sajnos a legjobb szándék ellenére is könnyen adhatunk olyasmit, aminek a másik nem örül, ráadásul a beszerzésre szánt időt és a pénzt is dobhatjuk ki az ablakon. Nem azt mondom, hogy nem érdemes törni magunkat, de ha a pénz ajándékozásától mindenképpen tartózkodnál, akkor a lehető legjobb választás lehet az ajándékutalvány! Szerencsére ma már számtalan szolgáltatás, üzlet kínálja ajándékutalványait nagyon szép, ünnepi kivitelben, így tényleg kerül a fa alá egy kézzel fogható tárgy is, mégis a mögöttes tartalom tekintetében szabad választást engedhetsz a megajándékozottnak. Sőt, arra is van lehetőség, hogy környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva, online formában, felesleges hulladékokat nem termelve tudod beszerezni az ajándékot!

Mit ajánl a Nu Medical Orvosesztétika Karácsonyra?

Magabiztosságot, önbizalmat, ragyogást! A Nu Medical Orvosesztétika prémium, az országban egyedülálló kezeléseivel a megajándékozott természetes módon, szinte észrevétlenül fiatalodhat éveket, visszanyerve akár 5-10 évvel korábbi önmagát. Legyen szó akár az ULTHERAPY GOLD kezelésünkről , vagy az INFINI plus eljárásról az eredmény magáért beszél! Sőt, ha közös élményre vágysz, érkezzetek együtt a konzultációnkra és próbáljátok ki közösen az NCTF lifting kezelést, az azonnal eredmény érdekében.

Hogyan juthatsz az ajándékutalványhoz?

A Nu Medical Orvosesztétika bármely kezelését kérheted ajándékutalvány formájában is! Az utalvány elérhető környezetbarát elektronikus formában is e-mailben, de átvehető személyesen Központunkban illetve kérhető postai úton is. A fizetési lehetőségek között szerepel a banki átutalás, illetve Központunkban lehetőség van a készpénzes vagy kártyás fizetésre is.
Tennél te is egy próbát? Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!
Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”