e-mail címünk: info@numedical.hu

telefon: +36308828024

Kövessen Minket

Arcplasztika műtét nélkül!

Az arcplasztika nem újkeletű dolog, de az azt helyettesítő ULTHERAPY arckezelés igen! Nem kell attól tartanod, hogy hetekre kiesel munkából a lábadozás idejére, hogy ödémával és lila foltokkal kell élned a gyógyulási szakaszban, de a hosszan tartó fájdalomtól is megkímélheted magad, ha az ULTHERAPY mellett döntesz! Ez a lehetőség azonban csak néhány éve elérhető számodra, korábban volt az arcplasztika.

Egy kis palsztika történelem

Talán te sem gondoltad volna, de az arc átszabásának művészete nem a XX. század vívmánya, a feljegyzések szerint már az ókori Indiában végeztek különféle helyreállító beavatkozásokat. A középkor azonban nem kedvezett a plasztikai sebészetnek, azonban a barokk és a reneszánsz korban ismét előtérbe kerültek az ókori ideák, szövegek, életstílus. Felfigyeltek azokra az orvosi leírásokra, melyek egyértelműen a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatos próbálkozásokat, tapasztalatokat foglalták össze. Ebben a korban kapott új lendületet az arcplasztika, egyre inkább elszaporodtak a plasztikai sebészeti kísérletek. 1901-ben végezte egy német orvos, Hollander az első olyan operációt, mely egyértelműen szépészeti beavatkozásnak számít. Az arcplasztika érdemi kezdete 1906-ra datálódik, amikor az amerikai Dr. Charles Conrad Miller könyvében részletes leírást adott saját ilyen jellegű műtéteiről. Miller volt az első, aki nyilvánosan esztétikai beavatkozásnak nevezte az arcplasztikát, mint a sebészet következő fejlődési irányát. Az eljárások azóta rengeteget finomodtak, az arcplasztikai műtétek hatékonnyá és biztonságossá váltak, nem beszélve arról, hogy hatalmas népszerűségre tettek szert, immár nem csak a gazdag kiváltságosok körében.

Megszületik az ULTHERAPY

Napjainkra egyre többekben jelent meg az igény az arcplasztika iránt, már nem csak a gazdagok kiváltsága a beavatkozás, azonban azok számára, akik dolgoznak, tehát nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú ideig lábadozzanak, kimaradjanak a munkából szintén van lehetőség az arcfiatalításra. Az elmúlt néhány év egyik legnagyobb újítása a szépészet területén a felemrülő igényeket hivatott kiszolgálni. Az ULTHERAPY, az ultrahangos arcpalsztika ugyanis egy ebédidőben elvégezhető orvosesztétikai kezelés, a szikét és az altatással járó komoly műtéti beavatkozást ebben az esetben el is felejtheted.

Hogy működik az ULTHERAPY kezelés?

Az ULTHERAPY GOLD eljárás során egy egy-másfél órás kezelésel elérjük, hogy a szervezet termelje újra a bőr kollagénállományát. A mikrofókuszált ultrahangnyalábok segítségével az energia tűhegynyi pontossággal jut a bőrfelszín alá, ahol az ideális mélységben (4,5 – 3 – 1,5 mm) az optimális hőmérsékletet kiváltva (67,5 Celsius fok) a kollagén denaturálását eredményezi. A hiteles képalkotó diagnosztikának köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérheted, ellenőrizheted hová is jut pontosan az ulrahangnyaláb, hogyan épül fel a te bőröd, így tökéletesen személyre szabható az eljárás, ezáltal garantáljuk a lehető legnagyobb biztonság és hatékonyság kombinációját.
A beavatkozás teljes hatása nagyjából fél év múlva lesz látható, de a kezelést követően folyamatosan épül újra a bőrben található kollagén, a bőröd megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik. Ha kíváncsi vagy konkrét tapasztalatokra, itt olvashatsz egy Személyes naplót az ULTHERAPY GOLD-ról.

 Nincs hosszú lábadozás, nincs vágás, nincs művi, megalkotott arc, csak természetes, évekkel fiatalabb önmagunk.

ULTHERAPY lépésről lépésre

A kezelés a kezelt terület nagyságától függően 40-90 percet vesz igénybe. Első lépésben alaposan letisztítjuk az arcot, nyakat vagy dekoltázst, majd bejelöljük az eljárás alá vont területet és felkenjük a speciális érzéstelenítő zselét. Természetesen a kellemetlenségek minimalizálása a cél, de arra készülj fel, hogy nem egy kényeztető kezelésnek vetjük alá az arcodat. Megvárjuk az érzéstelenítő és esetleg a szájon át szedhető fájdalomcsillapító hatóidejét, majd kezdünk. A bőrt több rétegben kezeljük, minden esetben a legmélyebb (4,5 mm mélységű) réteggel kezdünk és a bőr felszínéhez közeledve haladunk. A különböző mélységekhez különböző speciális kezelőfejeket használunk, a gyártó cég által megadott kezelési protokollt személyre szabva, a te speciális igényeidnek megfelelően végezzük az eljárást. 

A kezelés végeztével fekete nadálytő krémmel masszírozzuk át az arcodat, amit haza is vihetsz, hogy otthon az esti bőrápolási rutinodba beilleszd. Az esetek nagy százalékában az arcon semmi jele nem látszik közvetlenül a kezelés után a beavatkozásnak, enyhe pirosság előfordulhat, ami néhány órán belül nyomtalanul eltűnik. A kezelést követő napokban ödéma jelentkezhet a kezelt területen, illetve ha hajlamos vagy bevérzésre, akkor az is természetes velejárója lehet az ilyen jellegű orvosesztétikai eljárásoknak. Egyes páciensek beszámolója szerint az arc csontos területeink, szemöldök érintésekor még néhány hétig bizsergő érzés előfordulhat, de ez sem jelent komoly kellemetlenséget. Mindezek a tünetek azonban jóval elmaradnak az arcon végzett plasztikai műtétek utáni mellékhatásoktól, hetekig tartó fájdalomtól, lábadozási időtől, amikor az ajtón sem szeretnéd kitenni a lábadat. Végezetül ULTHERAPY kontra arcplasztika

Természetes, hogy vágysz a fiatalos megjelenésre, hogy szeretnél tenni az idő múlása ellen és annyinak szeretnél kinézni, amennyinek érzed magad. Kezedben a lehetőség, hogy tegyél is valamit a bőröd fiatalítása érdekében anélkül, hogy kés alá feküdnél, fájdalomnak tennéd ki magad, hetekre kiesnél a munka világából, a családi élet eseményeiből. Szerencsére ma már az arcplasztika mellett választhatsz hatékony, ám kíméletes megoldásokat is a természetes eredmény elérése érdekében. Az ULTHERAPY GOLD kezeléssel akár ebédidőben is fiatalodhatsz, természetes módon, a szervezet öngyógyító képességét kihasználva érheted el, hogy a kollagénállomány a bőrödben felépüljön, arcod feszessé, rugalmassá váljon.

előtte

utána

Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat,  és használd ki aktuális kedvezményeinket!

Mielőtt döntenél, tájékozódj, járd körbe a kérdést, hozd meg a számodra leginkább megfelelő döntést! Ha ULTHERAPY GOLD-ra esik a választásod, fordulj hozzánk bizalommal!
Bővebb információ a www.numedical.hu oldalon, vagy a +36 30 882 80 24-es telefonszámon! Cím: 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8. 

“Az arc jövője”