ULTHERAPY

Az amerikaiak egyik legsikeresebb kezelése a megereszkedés elleni harcban!

A beavatkozás szinte láthatatlan, az eredmény azonban szemmel látható!

Prémium orvosesztétikai liftingkezelés kiemelkedő hatékonysággal és évekig tartó hatással, mely minden életkorban ideális!

Hosszú távú és szemmel látható megoldást keres megereszkedett bőre kezelésére?

Egyetlen alkalom után feszesebb és tömörebb bőr!*

Az eljárás minden évszakban kockázat nélkül végezhető!

A tökéletes választás az EREDETI a lehető LEGKORSZERŰBB technológiával dolgozó, tökéletesen egyénre szabható ULTHERAPY eljárás, mely nem csupán megemeli, hanem újra is strukturálja a bőrt.*

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az élő képalkotó diagnosztikának köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérhető, ellenőrizhető és személyre szabható az eljárás, ezáltal garantálva a lehető legnagyobb biztonság és a hatékonyság tökéletes kombinációját.

A mikrofókuszált ultrahangnyalábok segítségével az energia tűhegynyi pontossággal jut a bőrfelszín alá, ahol az ideális mélységben az optimális hőmérsékletet kiváltva a kollagén denaturálását eredményezi. Ezt követően kezdődik meg az új kollagénállomány felépítése, melynek eredményeképp a bőr megemelkedik, feszesebbé és tömörebbé válik a kezelt területen. A kezelés eredménye megfelelő életvitel mellett évekig fennmarad!

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Teljes arc+nyak+dekoltázs 990.000 Ft helyett 790.000 Ft
Teljes arc+nyak 700.000 Ft
Teljes arc 590.000 Ft
Orca+toka 420.000 Ft helyett 320.000 Ft
Nyak 400.000 Ft
Teljes szemkörnyék 320.000 Ft
Alsó/felső szemhéj 180.000 Ft
Kedvezményeink 2019.10.20-ig érvényesek

MIÉRT SPECIÁLIS?

  • Egyetlen kezeléssel feszesebb és ránctalanabb bőr!

  • Mesterséges eredmény helyett saját arcvonásaink évekkel korábbi formában köszönnek vissza a tükörből!

  • Nincs műtét, látható seb vagy hosszú lábadozás!

  • Beindítja a kollagén-termelődést, megemeli a kezelt területet!

  • Feszesebb, frissebb és fiatalosabb arckontúrt eredményez!

  • Mesterséges anyagok nélküli, természetes, ám mégis látványos és hosszú távú hatással bíró beavatkozás!

  • Élő képalkotó diagnosztika segíti a pontos és szakszerű kezelést!

  • Kombinálható egyéb kezelésekkel is!

  • Az eredeti amerikai technológia!

  • ULTHERAPY gépünk nem csak CE engedéllyel, hanem FDA engedéllyel is rendelkezik!

Gyakran ismételt kérdések Ultherapy

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

A kezelhető területek az alsó és felső szemhéjat, homlokot, állat, orcát, vagy ezek kombinációjaként a teljes arcot, ezenfelül a nyakat és dekoltázst foglalják magukban.

A kezelés alkalmanként általában 1-2 órát vesz igénybe (a kezelendő terület nagyságától függ). Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a vágyott eredmény eléréséhez. A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és speciális zselével bekenjük.

A bőrt mindig több mélységben kezeljük. Először 4,5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), amely a legmélyebbre ható stimuláció. Másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok ellen. A különböző mélységekhez különböző speciális kezelőfejeket használunk.
Ingyenes tanácsadási időpontért kérjük, jelentkezzen be stúdiónkba.

 

 

*Orvosesztetikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.

Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Nem vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak, ezért választottam a Nu Medical Orvosesztétikai Központ Ultherapy kezelését, melynek következtében ma már akár 10 évet is letagadhatnék a koromból.”

L. TOTH EDINA, SZAKTANÁCSADÓ, BUDAPEST

“Kedvesség, profizmus, esztétikus környezet… ezek győztek meg arról, hogy a Nu Medical Orvosesztétikai Központot válasszam. Már az első konzultáció alkalmával éreztem, hogy jó helyen járok! Szakmai hozzáértésük a kezelés során is megmutatkozott, és az eredmény magáért beszél! Élvezem, hogy a tükörből jó pár évvel fiatalabb önmagam köszön vissza reggelente.”

SZATMÁR ZSUZSA, DEBRECEN

“Ma már a férfiak számára is fontos a jó megjelenés. A Nu Medical Orvosesztétikai Központ olyan eljárást kínál az Ultherapyval, amely vágás, fájdalom, ládadozás nélkül teszi semmissé a rohanó, stresszes mindennapok nyomait az arcon.”

DR. BÁNÁTI KRISTÓF, ÜGYVÉD, BUDAPEST