ULTHERAPY

Az amerikai sikersztori! 8 éve töretlenül a megereszkedett, petyhüdt, laza bőr kezeléséért!

MEGEMELJÜK MEGERESZKEDETT BŐRÉT !

Teljesen normális, hogy 30 éves kor felett a bőr fokozatosan veszít kollagén-, elasztin- és víztartalmából, és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak.

Nemtől, életkortól és bőrtípustól függetlenül kedvező a hatása.Teljesen normális, hogy 30 éves kor felett a bőr fokozatosan veszít kollagén-, elasztin- és víztartalmából, és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak.

Kezdetben csak azt lehet észrevenni, hogy a szemhéj kicsit lejjebb csúszott, és nem olyan üde a tekintet, mint korábban. Majd szépen lassan az áll vonala is kezdi elveszíteni a tónusát.

A folyamat kinél előbb, kinél később kezdődik, de 40-45 éves kor körül már jól látható jelei vannak a bőr megereszkedésének.

Ennek a folyamatnak a megelőzésére és visszafordítására fejlesztették ki a korábbi drasztikus és természetellenes megoldások helyett az Ultherapy-t.

Megereszkedett bőre szinte mindenkit zavar, legtöbben azonban egyetlen kezeléssel, plasztikai műtét nélkül szeretnék visszanyerni arcvonásaik korábbi feszességét, rugalmasságát.

Ehhez immár Magyarországon, a budapesti MOM Parknál található NU Medical Orvosesztétikai Központban is elérhető az Ultherapy, a műtét nélküli lifting eljárás.

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Ultherapy annak a csúcstechnológiás berendezésnek és eljárásnak a neve, amely mikrofókuszált ultrahang alkamazásával feszesíti a bőrt – mindössze egyetlen kezeléssel!

A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal jut a bőr alá és ott optimális hőmérsékletet kiváltva a kollagén denaturálását eredményezi.

Ezt követően megkezdődik az új kollagénállomány felépítése, melynek eredményeképp a bőr fokozatosan megemelkedik és struktúráltabbá válik.
A bőrszövet a kezelés hatására gyakorlatilag önmagát építi újjá, tehát idegen anyag szervezetbe kerüléséről szó sincs! Nincs kés, nincs vágás, nincs látható seb, nincs lábadozás – ami van, az egy természetesen fiatalos arc!

 

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINK:

ULTHERAPY

Teljes arc+nyak+dekoltázs 990.000 Ft helyett 790.000 Ft
Teljes arc+nyak 700.000 Ft helyett 560.000 Ft
Teljes arc 590.000 Ft helyett 470.000 Ft
Orca+toka 420.000 Ft helyett 330.000 Ft
Nyak 400.000 Ft helyett 320.000 Ft
Teljes szemkörnyék 320.000 Ft helyett 250.000 Ft
Alsó/felső szemhéj 180.000 Ft helyett 140.000 Ft
  • Fiatalosabb, kisimultabb megjelenést biztosít.
  • Megemeli a megereszkedett bőrt, vagy segít a megereszkedés megelőzésében.
  • Természetes végeredménye nélkülöz bármiféle mesterkélt hatás.
  • Nincs műtét, elkerülhető a kés alá fekvés.
  • Nincs felépülési idő, nincsenek lábadozással töltött hetek-hónapok.
  • Nincs látható seb, nincsen vágás.
  • Egyetlen kezeléssel is tartós eredmény érhető el.
  • Nemtől, életkortól és bőrtípustól függetlenül kedvező a hatása.
Gyakran ismételt kérdések Ultherapy

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

A kezelhető területek az alsó és felső szemhéjat, homlokot, állat, orcát, vagy ezek kombinációjaként a teljes arcot, ezenfelül a nyakat és dekoltázst foglalják magukban.

A kezelés alkalmanként általában 1-2 órát vesz igénybe (a kezelendő terület nagyságától függ). Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a vágyott eredmény eléréséhez. A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és speciális zselével bekenjük.

A bőrt mindig több mélységben kezeljük. Először 4,5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), amely a legmélyebbre ható stimuláció. Másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok ellen. A különböző mélységekhez különböző speciális kezelőfejeket használunk.
Ingyenes tanácsadási időpontért kérjük, jelentkezzen be stúdiónkba.

“Nem vagyok híve a természetellenes beavatkozásoknak, ezért választottam a Nu Medical Orvosesztétikai Központ Ultherapy kezelését, melynek következtében ma már akár 10 évet is letagadhatnék a koromból.”

L. TOTH EDINA, SZAKTANÁCSADÓ, BUDAPEST

“Kedvesség, profizmus, esztétikus környezet… ezek győztek meg arról, hogy a Nu Medical Orvosesztétikai Központot válasszam. Már az első konzultáció alkalmával éreztem, hogy jó helyen járok! Szakmai hozzáértésük a kezelés során is megmutatkozott, és az eredmény magáért beszél! Élvezem, hogy a tükörből jó pár évvel fiatalabb önmagam köszön vissza reggelente.”

SZATMÁR ZSUZSA, DEBRECEN

“Ma már a férfiak számára is fontos a jó megjelenés. A Nu Medical Orvosesztétikai Központ olyan eljárást kínál az Ultherapyval, amely vágás, fájdalom, ládadozás nélkül teszi semmissé a rohanó, stresszes mindennapok nyomait az arcon.”

DR. BÁNÁTI KRISTÓF, ÜGYVÉD, BUDAPEST