TOXSKINCARE

NÖVÉNYI ŐSSEJT ÉS FEHÉRJE ALAPÚ TERMÉSZETES RÁNCTALANÍTÓ

A természetes anyagokat tartalmazó, rendkívül magas és komplex hatóanyag tartalmú toxSKINCARE hidratáló és ránctalanító termékek lokális pihentető és mimikai ránccsökkentő hatásuknak köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményeznek.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A toxSKINCARE Argireline koncentrációjának köszönhetően csökkenti az arc, nyak, dekoltázs finom ráncait. B5 provitamin, A-E vitamin, édes mandulaolaj tartalmának köszönhetően, védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzomái megkötik a szabad gyököket, így segítik megelőzni a légszennyeződés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

A toxSKINCARE esztétikai termékcsalád tagjai mikromolekuláris felépítésük révén a sejtek legmélyére hatolva több oxigénhez juttatják, és ez által képesek megfiatalítani sejtjeinket! A német, prémium minőségű  család egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően látványos hatást fejt ki az anti-aging eljárásoknál, és az otthoni bőrápolás során is, tökéletesen kiegészítve Ultherapy kezelésünket. Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már néhány hét használat után érezhető.

  • Nem tartalmaz PEG-eket, ásványi olajokat, kémiai konzerváló anyagokat.

  • Nagy dózisú Argireline-t és hyaluronsavat tartalmaz.
  • Édesmandula olajjal, olíva olajjal és shea vajjal kényeztet.
  • Hatóanyagai az A-és E-vitamin, Coenzym-Q 10, B5-provitamin.

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

“A TOXSKINCARE kezelés tökéletes megoldást jelentett a nagyon száraz, extra érzékeny bőröm ápolására. Kéthetente egy kezelés, és a bőrömmel nincs problémám! Az otthoni ápoló csomagot pedig már a lányom is használja!”

R. Erika, Csepel

“A lányom bőre nagyon problémás, aknés, heges. Már rengeteg kezelést kipróbáltunk, de tartós eredményt csak a toxSkincare hozott. Örülök, hogy a Nu Medicla Központban a közelben elérhető az eljárás!”

Kékesi Ari, Budapest

“Az Ultherapy kezelésem után kezdtem el havonta egyszer járni a toxSkincare kezelésre, alig telt el fél év és megdöbbentem a ránctalanító kezelés eredményességén! Visszajáró vendég vagyok és a kollégáimnak, barátnőimnek is ajánlani tudom a Nu Medical Orvosesztétikai Központ eljárásait.

S.Ilona , Budaörs, szakorvos