THERMÁLIS RF

A BŐR MEGFIATALODÁSÁÉRT / LAZÍTÓ, KELLEMES, KÉNYEZTETŐ ELJÁRÁS

Thermális RF kezelés egy thermális arckezelő applikátor, amely nagyon magas mértékben megnöveli az arc lifting, ránccsökkentő és arcfeszesítő kezelések eredményességét egy lazító, kellemes, kényeztető eljárással. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A rádiófrekvencia intenzíven felmelegíti a bőrszövetet, nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát, fokozza az oxigén eloszlását, így több oxigén szállítódik a kapillárisokból a zsírsejtekbe. A Thermális RF stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket és javítja az arc bőrének mikrokeringést.

A Thermális RF kezelés során a 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia segítségével a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén-termelődést. A rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el. Könnyen kezelhetjük a nehezen elérhető területeket is!

  • Serkenti a kollagén képződését
  • A thermális rádiófrekvencia erejével melegíti a bőrszövetet
  • Stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát
  • Növeli a lifting és feszesítő eljárások eredményességét
Gyakran ismételt kérdések Thermális RF

HA BŐRÉNEK MEGERESZKEDÉSE ZAVARJA IGAZÁN, VÁLASSZA AZ ULTHERAPY ELJÁRÁSUNKAT  Részletek megtekintése

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

“Már az első kezelés alkalmával érezhető volt a bőrőm simaságán az eredmény, de a 6 alkalmas kúra végeztével megújult a bőröm, finomodtak a ráncaim, ráadásul a Nu Medical Orvosesztétikában minden kezelés alatt egy jót relaxáltam!”

Kis Tamara, Budapest

“Kifejezetten a tokám zavart, de nem szerettem volna drasztikus megoldást, ezért kerestem fel a Nu Medicalt a MOM-nál. Meggyőztek, hogy próbáljam ki a Thermális RF kezelést, aminek köszönhetően elolvadt a zsírpárna, a tokám szebb lett !”

Cs. Tóth Timi, Bécs

“Mindent megkaptam, amire vágytam! Kényeztetést, odafigyelést és szakértelmet! Köszönöm a Nu Medical csapatának!”

Vadász Éva, Gyöngyös