POWERSHAPE2

ALAKFORMÁLÓ RENDSZER / KIVÁLÓ KEZELÉSI EREDMÉNYEK

Nincs olyan, aki tökéletesen elégedett lenne a testével! A mozgásszegény életmód, az ülő munka, a rengeteg stressz és a helytelen táplálkozás is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen küzdünk túlsúllyal.

A leggyakoribb tévhit, hogy egyetlen technológiával sikerrel felvehetjük a harcot a sok-sok év helytelen életmódjából fakadó problémákkal. Rengeteg szalon, stúdió kínálja alakformáló kezeléseit, melyek sajnos kudarccal, csalódottsággal végződnek a szépülni vágyók számára. Kidobott pénz, elkeseredés és újabb plusz kilók…

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ már elérhető kezelése a PowerShape2, hűen az eddig lefektetett minőségi elvárásokhoz, integrált alakformáló és arcfiatalító rendszert kínál a multipoláris rádiófrekvencia, a thermális RF, a vákuum és a soft-lasert kombinációjával a kiváló kezelési eredmények érdekében.

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredmény

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A PowerShape 2-vel végzett körfogatcsökkentő, cellulitkezelő, bőrfeszesítő kezelés hatékonysága és eredményessége az RF, a soft-lézer és a vákuum kombinációját tartalmazó kezelőfejeknek köszönhető. A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.

A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja fel a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez.

  • Görgős kezelőfej 4 technika egyesített erejével.
  • Multipoláris RF kezelőfejek a zsírbontásért és a feszesítésért.
  • Arc applikátor a kollagén stimulálásáért.
  • Soft lézer technológia a bőrfeszesítésért, zsírbontásért.
  • Komplett alakformálási rendszer.
  • Multipoláris és bipoláris RF a zsírbontásért.
  • Vákuum az alakformálásért.
  • Hullámmasszázs a tartós eredményért.

TESTKEZELÉSÜNK MELLETT ISMERJE MEG LEGÚJABB THERMÁLIS RÁDIÓFREKVENCIA ARCKEZELÉSÜNKET!  Részletek megtekintése

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

A tájékoztatást vendégeink írásban is megkapják. A kezelhető területek a has, a fenék, a comb, a vádli, a hát, a felkar és nyak hátsó része. Egyszerre csak egy nagy és egy kisebb terület kezelhető.

A kezelés alkalmanként általában 30-50 percet vesz igénybe (a kezelendő terület nagyságától függően). A kívánt eredmény eléréséhez a terület állapotától függően 4-6 kezelésre van szükség, melyek 3-4 naponta követhetik egymást. A kezelést követően egy fél órás hullámmasszázs terápia következik, mely a nyirokkeringés stimulálásával teszi teljessé az alakformálást.

Ingyenes tanácsadási időpontért kérjük, jelentkezzen be stúdiónkba!

“Évek óta küzdöttem a combom külső részén lerakódott zsírpárna ellen, sikertelenül. Hiába volt a testedzés, fogyókúra, egy centit sem sikerült a legkényesebb területről lefaragnom! A Nu Medical Stúdióban oxygénterápia közben hívták fel a figyelmemet erre a zseniális, kombinált testkezelésre! A PowerShape2-vel 3 hét alatt nadrágban mérhető a változás! Újra tudom hordani a szekrény mélyén lapuló szűk farmeromat! Magabiztosabb lettem, és ezt a környezetem is észre vette!”

Ilona, Szentendre, fényképész

“A második kislányom születése után sajnos nem bírtam elbánni az utolsó felszedett 4-5 kilóval. A hasamon az úszogumi makacsul tartotta magát, az esti felülések dacára! Mára már feszesebb a bőröm, lapos lett a hasam és büszkén bújok bele a férjemtől kapott új bikinibe! És a legnagyobb dicséret a kislányomtól: Anya, oda bújhatok a selymes hasidhoz?”

Szabó Erika, Budapest, anyuka

“Szeretem a hasamat és nem szeretek szenvedni! Azt viszont szeretem, ha tökéletesen ellazulhatok! Alig vártam a heti két kezelést, amikor tudtam, megszabadítanak a zsírpárnáktól, feszesítik a bőrömet és a kellemes kikapcsolódás alatt a gondolataimat is rendezni tudom! És nem mellesleg 15 centivel lett kevesebb a derékbőségem!”

T. Attila, közgazdász