INFINI

Csúcstechnológia komplex tartalommal! 3dimenziós ránctalanítás, heg és aknékezelés!

RÁNCOK ÉS BŐRPROBLÉMÁK ELLEN / EGY IGAZI “JOLLY JOKER” MEGOLDÁS

Infini kezelésünk olyan FDA engedéllyel rendelkező orvosesztétikai eljárás, mely nemcsak egy – végre hazánkban is elérhető – ráncok elleni kezelés, de egy igazi “jolly joker” megoldás , hiszen kifejezetten jótékony hatással van a bőrproblémákra is.

Legyen szó akár bőrszárazságról, érzékenységről vagy éppen túlzott faggyútermelődésről, aknékról, mitteszerekről, tág pórusokról, az INFINI tökéletes megoldást nyújthat az évek óta fennálló bőrproblémákra.

Az évek alatt egyre szembeötlőbbé válnak az apró ráncok, és a bőr megereszkedése. Míg ez utóbbira az Ultherapy kínál megoldást, a ráncok ellen a jelenleg elérhető egyik leghatékonyabb kezelés az INFINI, ha valaki idegenkedik a feltöltő eljárásoktól vagy sebészeti felvarratásoktól.

 

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az INFINI annak a csúcstechnológiás berendezésnek és eljárásnak a neve, amely fokozott halványításra, ráncok mélységénekcsökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát.

A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. Az állítható mélység lehetőséget nyújt a kényes területek személyre szabott és megismételhető kezelésére. Az INFINI hatásosan csökkenti a gyulladás következtében létrejövő hyperpigmentáció kockázatát sötétebb bőrű vendégeknél, ezen kívül biztonságosan használható melasma, illetve egyéb pigmentált léziók esetében. A szabadalmaztatott ComfortFlow technológia maximalizálja a vendég komfortérzetét és elégedettségét.

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINK:

INFINI
Teljes arc+nyak+dekoltázs 235.000 Ft/alkalom helyett 180.000 Ft
Teljes arc+nyak 200.000 Ft/alkalom helyett 160.000 Ft
Teljes arc 165.000 Ft/alkalom helyett 130.000 Ft
Dekoltázs 115.000 Ft/alkalom helyett 90.000 Ft
Orca 100.000 Ft/alkalom helyett 80.000 Ft
Nyak 100.000 Ft/alkalom helyett 80.000 Ft
Szemkörnyék 80.000 Ft/alkalom helyett 60.000 Ft
Homlok 80.000 Ft/alkalom helyett 60.000 Ft
Szájkörnyék 75.000 Ft/alkalom helyett 55.000 Ft
  • Speciálisan meghatározott mélységet céloz, precíz koagulációt eredményezve.
  • Mélyebb hatás a szövetben.
  • Rövid lábadozási idő.
  • ComfortFlow technológia a vendégek kényelméért.
  • 3 dimenziós volumennövelő ránccsökkentő.
  • Biztonságos minden bőrtípus számára.
  • Reprodukálható eredmények.
  • Klinikailag bizonyított.
Gyakran ismételt kérdések infini

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelést egy ingyenes konzultáció előzi meg, ahol részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és a várható eredményt.

A tájékoztatást vendégeink írásban is megkapják. Kezelhető területek a szemkörnyék, homlok és glabella, szájkörnyék, orca, vagy ezek kombinációjaként a teljes arc, illetve a nyak, a dekoltázs, de nagyon hatékony az INFINI eljárás hasi terület, hát és kézfej kezelése esetén is.

A kezelés alkalmanként általában 1-2 órát vesz igénybe (a kezelendő terület nagyságától függően). A kívánt eredmény eléréséhez 3 kezelésre van szükség, melyek három-négy hét elteltével követik egymást.

A bőrt mindig több mélységben kezeljük. Területtől és egyéni adottságoktól függően 3 mm mélyen, amely a legmélyebbre ható stimuláció. Ezt követi a 2,5 mm, 2 mm, 1,5mm, 1 mm és végül a 0,5 mm-es mélység.

Ingyenes tanácsadási időpontért kérjük, jelentkezzen be stúdiónkba!

KAPCSOLAT

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

JELENTKEZZEN MOST INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

Erdei Dóra, Budapest, gyógyszerész

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI eljárásra.”

K. Erzsébet, Debrecen, nyugdíjas

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”

T. Attila, Budapest, cégtulajdonos