INFINI

Csúcstechnológia komplex tartalommal! 3dimenziós ránctalanítás, heg és aknékezelés!

Valódi eredmények, melyek magukért beszélnek!

Felejtse el a bőrproblémákat, hegeket, aknékat!

Egész évben végezhető eljárás, mellyel BÚCSÚT MONDHAT A RÁNCOKNAK!

Egyénre szabott kezelésünkkel a speciális, arany bevonatú mikrotűkkel személyre szabva határozzuk meg a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét! Mert Önnek nem biztos, hogy az a kezelés felel meg, ami a barátnőjének, kollégájának, ismerősének!

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az INFINI annak a csúcstechnológiás berendezésnek és eljárásnak a neve, amely fokozott halványításra, ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát.*

A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. Az állítható mélység lehetőséget nyújt a kényes területek személyre szabott és megismételhető kezelésére. Az INFINI hatásosan csökkenti a gyulladás következtében létrejövő hyperpigmentáció kockázatát sötétebb bőrű vendégeknél, ezen kívül biztonságosan használható melasma, illetve egyéb pigmentált léziók esetében. A szabadalmaztatott ComfortFlow technológia maximalizálja a vendég komfortérzetét és elégedettségét. Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges az Infini beavatkozás a látványos és tartós eredmény érdekében.

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Teljes arc+nyak+dekoltázs 235.000 Ft/alkalom helyett 160.000 Ft/alkalom
Teljes arc+nyak 200.000 Ft/alkalom helyett 130.000 Ft/alkalom
Teljes arc 165.000 Ft/alkalom helyett 110.000 Ft/alkalom
Dekoltázs 115.000 Ft/alkalom helyett 100.000 Ft/alkalom
Orca 100.000 Ft/alkalom
Nyak 100.000 Ft/alkalom
Szemkörnyék 80.000 Ft/alkalom
Homlok 80.000 Ft/alkalom
Szájkörnyék 75.000 Ft/alkalom
Kedvezményeink 2019.10.20-ig érvényesek

MIÉRT SPECIÁLIS?

  • Képes ránctalanítani és egyidejűleg a problémás bőrt is kezelni.

  • Aranybevonatú mikrotűkkel dolgozik.

  • Egyedileg szigetelt minden tű, azaz a rádiófrekvenciás energia tűhegynyi pontossággal ér célba.

  • A világ egyik legnagyobb orvosesztétikai gépeit gyártó cég, a LUTRONIC csúcstechnológiás eljárása.

  • Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges az Infini beavatkozása látványos és tartós eredmény érdekében.

  • Nincs mesterséges hatás.

  • Semmiféle mesterséges anyag nem jut a bőrbe.

  • Minden bőrtípus számára eredményes és biztonságos.

  • Rövid -csupán pár napos- lábadozási idő után élvezheti ragyogóbb bőrét.

Gyakran ismételt kérdések infini

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

JELENTKEZZEN MOST INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

*Orvosesztetikai központunk igyekszik a lehető legalaposabb anamnézis felvételével képet kapni a páciens egészségi állapotáról, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem tudunk 100%-os eredményességi garanciát vállalni. Felelősséget vállalunk azonban azért, hogy a kezelés során használt gép és technológia minden esetben valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, mindenben megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a legmagasabb szakmai követelményeknek.

Vállaljuk, hogy amennyiben bizonyítható módon nem következett be pozitív változás az általunk végzett kezeléssel összefüggésben, térítésmentes kontrollvizsgálatot és indokolt esetben ismételt kezelést vagy más típusú eljárás térítésmentes elvégzését biztosítjuk pácienseink számára.

“Végre újra merek mosolyogni és ez nekem mindent megér! Nem voltam kibékülve a szám körüli ráncokkal. Az INFINI eljárással újra vonzzónak érzehetem magam. A Nu Medical Orvosesztétikai Stúdiójában a tökéletes megoldást nyújtották számomra. Három hónappal a kezelést követően már a baráti társaságban is megjegyezték, hogy éveket fiatalodtam!”

Erdei Dóra, Budapest, gyógyszerész

“Egy régi baleset nyoma az évek múlásával egyre jobban zavart! Kínos volt, hogy mindenkinek elsőre a nyakamra téved a tekintete. Nem is gondoltam volna, hogy látezik számomra megoldás, míg rá nem akadtam a Nu Medical Orvosesztétikában az INFINI eljárásra.”

K. Erzsébet, Debrecen, nyugdíjas

“Cégvezetőként nem engedhetem meg magamnak, hogy több napra eltűnjek az ügyfelek szeme elől, a napi szintű kapcsolattartáshoz viszont nélkülözhetetlen a megnyerő külső. Az INFINI-vel éveket fiatalodtam, a természetes eredmény magáért beszél!”

T. Attila, Budapest, cégtulajdonos