HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

Volumennövelés a svájci tökéletességgel! Teosyal-Teoxane, a természetes fiatalítás titka percek alatt!

Kíméletes, azonnali megoldás. Kezelésünkkel az arcon, nyakon, homlokon, száj körül megjelenő ráncoktól , szem körüli karikáktól szabadítjuk meg. A töltés során vékony mikrotű segítségével hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely során vonásaik lágyabbá válnak, ráncai elsimulnak.

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

A kezelés helyszíne a személyes konzultáción kerül egyeztetésre!

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A szájzugban és a száj körül megjelenő ráncokat feltölti, az arcon látható hegeket kisimítja, eltünteti. A kezelés azonnal, látható módon csökkenti az orrtól a szájzugig futó nasolabiális redő mélységét. A hyaluronsavas feltöltésnek köszönhetően a szem alatti karikák észrevétlenné válnak, a nyakon, a homlokon, az arcon megjelenő ráncok feltöltődnek, mélységük csökken.

  • Azonnali, meggyőző eredmény
  • Kontúrok helyreállítása
  • Felületes és mély ráncok együttes kezelése
Gyakran ismételt kérdések Hyaluron

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

JELENTKEZZEN MOST INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

“A Nu Medical Orvosesztétikában fájdalom nélkül, szinte észrevétlenül szabadultam meg az orromtól induló mély ránctól! A lányom is igénybe vette a hyaluronsavas feltöltést és ő is nagyon elégedett az eredménnyel! Mi megtaláltuk a számunkra tökéletes megoldást!”

Varga Lívia és Szilvi, Békéscsaba

“A Nu Medical oldalán található videó győzőtt meg arról, hogy kipróbálom én is a feltöltést! Az orrom feletti redők teljesen kisimultak, jó újra a tükörbe nézni!”

P. Attila, Budapest

“Nem vagyok híve a természetellenes anyagoknak, ezért választottam a hyaluronsavas injekciózást! Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, a szám kontúrosabb, teltebb lett!”

Vali, nyugdíjas könyvelő, Miskolc