HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS AMPULLÁVAL, TŰ NÉLKÜL

Kényeztető kezelés, heteken belül jelentkező hatással.  Az igazi megoldás, ha nem szeretne tűs, mikrotűs eljárással fiatalodni! Kezelésünkkel fájdalom nélkül, pár hét alatt újulhat meg a bőre, töltődhetnek fel a ráncai az arcon, a nyakon, a homlokon, vagy akár a száj környékén, a szem alatti területeknél.  A kezelés során tű nélküli mezoterápiás eljárással hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely során vonásaik lágyabbá válnak, ráncai elsimulnak.

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az arcon lévő ráncok feltöltődnek, a hyaluronsav kisimítja a száj körül megjelenő ráncokat, csökkenti a pórusokat, élettel telíti meg a bőrt! Az első kezelés már látható módon csökkenti az orrtól a szájzugig futó nasolabiális redő mélységét, de a tartós eredményhez egy több alkalmas kúrára van szükség. A hyaluronsavas ampullás feltöltésnek köszönhetően a szem alatti karikák tompulnak, a nyakon, a homlokon, az arcon megjelenő ráncok mélysége csökken!

  • Heteken belül jelentkezői, meggyőző eredmény
  • Kontúrok helyreállítása
  • Felületes és mély ráncok együttes kezelése
  • Tű, szúrás és fájdalom nélkül
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK HYALURON
Felkeltettük érdeklődését?
Kipróbálná új kezeléseinketKérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!