Hiperpigmentációs zavarok kezelése

 

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ hiperpigmentáció problémájára alkalmazható arckezelését kúraszerűen bevetve jelentősen halványodhatnak a különböző eredetű pigmentációs problémák, a bőr egységesebbé válik, arcbőre szinte kicserélődik. Az enyhe felszíni peeling segítségével a kezelés során gyengéden eltávolítjuk az epidermis felső rétegét. A kezelés gátolja a melanin szintézist, ezáltal segít egységes tónusba hozni a bőrt. Sötétebb bőrtípusok esetén is biztonságosan használható.

Központunkban a hiperpigmentáció kezelése 5 illetve 8 alkalmas kúrákkal történik, függően a bőr állapotától, a probléma milyenségétől.

 

A minimális regenerációs idővel gyógyuló savas kezelések a felületes hámlasztásukból eredően ragyogó, friss bőrfelszínt eredményeznek, ezzel javítják a bőr hidratáltságát, textúráját.

A kezelések nem igényelnek hosszú beavatkozásokat, nem járnak kellemetlenséggel így akár ebédidőben is elvégezhetőek.

Teljesen személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően minden vendég bőrproblémájához optimalizáltan lehetőség van megfelelő intenzitású kúra összeállítására.

A savas hámlasztó kezelések remekül alkalmazhatók a tompa, fénytelen, fakó bőr elleni küzdelemben legyen szó az arc, a nyak vagy a dekoltázs területéről. A száraz, dehidratált bőr megújul, felfrissül a kúrának köszönhetően!

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT
  • Jelentősen javítja a fénykárosodott bőr állapotát.
  • Csökkenti, sőt, el is tüntetheti a hiperpigmentációt.
  • Finomítja a durva bőrtextúrát, enyhíti a ráncokat.
  • Egyenletessé teszi a bőrszínt.
  • Csökkenti a pórusok méretét.
  • Lassítja az öregedés folyamatát.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Aktív összetevőinek, a glikolsavnak, mandulasavnak, kojik savnak köszönhetően a hiperpigmnetáció problémájára alkalmazható kezelésünk a bőr felső rétegének peelingje révén gyorsítja az egészséges bőrsejtek bőrfelszínre jutását, így elősegítve az egységes, természetesen szép, egészségesebb bőrfelszín kialakulását!

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!